КПК

Перегляд Повної Версії : Помилка при Запису EDC16C39 Help

GPoint
29-01-2014, 22:48
Привіт, я ? успіх великою проблемою, і я в паніці-й? разом, як я писав екю я ? посадили ПК. Після перезавантаження я змушений написати, що до щастя ? вдалого запуску машини, щоб піти і запалити свічку в церкві, а ви ? горить контрольна лампа двигуна. Я знову в FG1250 і роблять дані ecu змушує мене бачити дані, але замість дати c'? код дивно. Машина, але навіть при підключенні діагностики, prma екран МНС не дає мені дані від блоку управління двигуном (код iso, data, etc etc), ? все пусто і навіть йде на читання помилок не показав мені нічого. Той факт, що машина запускається і написання програмного забезпечення покажіть мені ваші дані, я сподіваюся, це добре, але не знаю як вирішити. Ви можете дати мені якусь пораду або пояснити мені, якийсь метод для того, щоб відновити ecu?

Додаю також 2 screen читання даних ecu до і після, я сподіваюся, що вони можуть бути корисні.

6932

alex68
29-01-2014, 23:31
знайти резервну копію і перейдіть в bdm.

legendaryslave
29-01-2014, 23:37
зіпсоване e2p дуже provabilmente також

chiptuning.cro
29-01-2014, 23:38
спробуйте MPPS в режим recovery (slow)... якщо немає в bdm, як каже alex68

giuseppe1374
29-01-2014, 23:39
спробуйте перезавантажити орі, якщо не вирішите, вам доведеться писати весь back up в bdm, як вже вам відповіли, ви повинні читати ваш і снд?, щоб побачити, що ? успіх.

GPoint
29-01-2014, 23:50
Спасибі всім, я намагався переписати файл орі, але нічого, та ж проблема. Мій друг, повинні мати MPPS, potri спробувати це рішення, як каже chiptuning.cro. Я просто оригінального файлу від 2 мб, які я читав з мого тб, або ж мені треба? резервного копіювання зокрема?

Проблема ? що в світі BDM дійсно в пост. Практично, я повинен зняти ебу і collegarmici безпосередньо? Думаю, мені доведеться використовувати кабель визначеного або з моєю я можу це зробити?

carlo abarth
30-01-2014, 00:01
ke macchian і'!!

GPoint
30-01-2014, 00:05
ke macchian і'!!

Один Альфа GT 1900 MJET 16V

beppe.c
30-01-2014, 00:16
спробуйте scivere в послідовний один flhasch прочитати в bdm.якщо не вирішите-так і зробіть для читання на bdm і місця файлу ліжко в послідовний і flasch прочитати в bdm.

GPoint
30-01-2014, 08:10
На жаль, я не з файлу прочитати в BDM, єдиний файл, в моєму розпорядженні ? 2 мега ліжко, БД. Але e2prom ? у файлі в моєму розпорядженні 2 мб або можна завантажити тільки в BDM? Де я можу знайти резервну копію мого ecu? ? Можна?

beppe.c
30-01-2014, 08:19
прикріпіть дані ecu, може бути, знайдемо.

giuseppe1374
30-01-2014, 11:35
якщо людина ваш файл, можливо, ми можемо зробити крок вперед, не знаю, спробуйте завантажити його в flash прочитано bdm ? добре, але не знаю, чи він працює, однак, ідеально було б прочитати ecu в bdm і в залежності від ситуації записати резервну копію в bdm, а потім я куплю тобі bdm і зробити роботу, або ви покладаєтеся на якийсь колега або ваш друг, який має таке обладнання

nox
30-01-2014, 12:13
Пошти всі дані ecu і машини, і подивитися, якщо gi? і в банку даних, тим не менш, ви завжди повинні програміста, розташований навпроти з 1250 не можете зробити це

chiptuning.cro
30-01-2014, 12:53
Спробуйте знайти файл BDM (no serial) кількість HW і SW вашого, і спробуйте МБІТ / с швидкість slow (режим recovery)... якщо не йде", читайте ваш файл (cio' що' і' залишилося) з BDM, статтю читати на форумі, що так хто тобі може reconstruire.

ugoboss
30-01-2014, 12:55
якщо ви знаходитесь на повний файл flash-ліжко в bdm можна писати з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і якщо не йде, тому ви повинні переписати резервного копіювання ліжко в bdm scodificando в e2prom, але я знаю, що тобі потрібно спертися на кого-то, що коли-обладнання, де ти?

legendaryslave
30-01-2014, 14:08
якщо людина ваш файл, можливо, ми можемо зробити крок вперед, не знаю, спробуйте завантажити його в flash прочитано bdm ? добре, але не знаю, чи він працює, однак, ідеально було б прочитати ecu в bdm і в залежності від ситуації записати резервну копію в bdm, а потім я куплю тобі bdm і зробити роботу, або ви покладаєтеся на якийсь колега або ваш друг, який має таке обладнання

якщо пише файл ліжко в серійне bdm йдемо від ситуації, коли горить контрольна лампа до неможливості запуску двигуна ящиків кількість hw і soft я багато читає bdm ці машини

GPoint
30-01-2014, 15:44
Хлопці, велике спасибі всім за допомогу. Тоді коди HW і SW, які я читаю, програмне забезпечення півень:

51806561 я Думаю, це код блоку управління призначений в якості запасної частини

Тоді я двох інших цифр, але я не знаю конкретно, яка HW і SW
0281012883
1037386726

З 1250 я зрозумів, що я нічого не можу зробити, але я попросив мого друга, який має MPPS (не знаю версію, якщо ? важливо, але я можу це перевірити) і, на щастя, сказав мені, що він також адаптери для читання ecu в BDM. Для chiarirmi сумніву, можливо, дурний, з послідовного читання планується вихід OBD замість читання BDM ? зроблений прямо на платі ecu або ? можете зробити її за допомогою пін-коду з 2 роз'ємів?
Так що якщо це cos? я повинен зняти ECU відкрити її, як мідія і підключитися до роз'єму BDM безпосередньо на платі.
Я не ? ясно одне, якщо б я міг читати по BDM мій файл, але не це було поправне, з допомогою іншої резервної копії на інший ecu з тим же SW і HW, я повинен зробити деякі операції, тип кодування, ключі, форсунки, etc etc?

nox
30-01-2014, 15:52
Тоді з допомогою півня і mpps не можете працювати в bdm, але потрібно, я півень 2 або інший програміст bdm100 etc..... увагу відкрити ЕКЮ, які ви робите, дають після прочитання вашої орієнтації, якщо ви можете? відновити добре, якщо ні з іншого резервного копіювання застосовується scodifica і нехай підуть спокійно

alfajtd
30-01-2014, 16:17
її прикріплені правильно, потрібно відкрити його і використовувати порт bdm для читання і запису...

якщо ви ? розпусну в e2p треба переписати навіть, що.., але ви знаєте, після того, як ви переписали flash, щоб добре
щоб ви f? всі...
підтримки з одним, який має засоби...

GPoint
30-01-2014, 16:56
її прикріплені правильно, потрібно відкрити його і використовувати порт bdm для читання і запису...

якщо ви ? розпусну в e2p треба переписати навіть, що.., але ви знаєте, після того, як ви переписали flash, щоб добре
щоб ви f? всі...
підтримки з одним, який має засоби...

Я не знаю, ким піти в моєму районі, і щиро хто в ногу, довіри його не знаю, навіть, чесно кажучи, не знаю нікого, хто мені. Я сподіваюся, якоїсь допомоги, p? у manualit? і часу (у мене машина на роботі і не ходити), мені не вистачає, щоб? я хотів читати добре, щоб не намагатися зробити інших пошкоджень, навіть якщо я капуста пк, що я зіпсував, якщо б я знав, що ви б посадили б вже? знищений.

Але це scodifica, що включає в себе?

beppe.c
30-01-2014, 17:44
Я не знаю, ким піти в моєму районі, і щиро хто в ногу, довіри його не знаю, навіть, чесно кажучи, не знаю нікого, хто мені. Я сподіваюся, якоїсь допомоги, p? у manualit? і часу (у мене машина на роботі і не ходити), мені не вистачає, щоб? я хотів читати добре, щоб не намагатися зробити інших пошкоджень, навіть якщо я капуста пк, що я зіпсував, якщо б я знав, що ви б посадили б вже? знищений.

Але це scodifica, що включає в себе?
почекайте!давайте подивимося, якщо ми знаходимо також тільки flasch читати bdm,напишіть в послідовний, і якщо проблема зберігається, то перейдіть bdm.ті, ecu, якщо не відкрито, політики riskia рвати і пхб, тому що силіконова частина.це ? моя порада.

nox
30-01-2014, 17:59
Вибачте моє невігластво, В збираєтеся ? Проблема не відкрити co тон теплий край, і ви відкриваєте, чи що ? диво (але будьте уважні), його проблема і тим, що не має коштів, і, якщо він пошкоджений в e2p з флеш-nn робить нас нічого

beppe.c
30-01-2014, 18:10
Вибачте моє невігластво, В збираєтеся ? Проблема не відкрити co тон теплий край, і ви відкриваєте, чи що ? диво (але будьте уважні), його проблема і тим, що не має коштів, і, якщо він пошкоджений в e2p з флеш-nn робить нас нічого

щоб зробити обидві роботи потрібен windows,так як не ? впевнений, що проблема стоїть на eeprom, я б сказав, писати flasch читати bdm (повний файл)послідовний, якщо проблема залишається, то ви пройдете всі відкриття ecu,scodifica parzialle eeprom (від bakup знайшов у мережі), і я думаю, що після того, як проблема усунена, якщо ще повториться, ви йдете до справив заміну пам'яті.

GPoint
30-01-2014, 19:26
В він в Олександрії, а потім, якщо мені хто-то в силах пройти флеш прочитано BDM я міг би спробувати переписати його з допомогою мого 1250 або MPPS в БД? Мені кажуть писати серійний, мені поясніть, що ви маєте на увазі? І те, що я зробив до сих пір від розетки діагноз з моїм 1250? Illuminatemi :)

Спочатку я написав, що мій друг, який має MPPS було, як читати по BDM, я думав, що там був якийсь адаптер, навіть, чому? до завтра я не можу пройти до нього і подивитися, що він у ****llo кабелів. У будь-якому випадку, якщо я не можу отримати читача BDM, я побачив, що знаходиться в ціни цілком людські, я не знаю, якщо ? містифікацією, але вони говорили, BDM100, волію робити це інвестиції.

alien78
30-01-2014, 19:28
пошта n? апаратне і програмне забезпечення, щоб ми могли вам допомогти.........

frantik3
30-01-2014, 19:36
однак, якщо ви перекрутили serial eprom не вирішує читаєте bdm і перепрошивки повинен шукати serial eprom scodifica часткової і переписує, і ви перекодування все, якщо потрібно, я в регіоні

я думаю це блок управління
прикріплений файл і читати з cmd, але серійний номер не bdm б відновили свій

файл видалений ori

GPoint
30-01-2014, 20:11
я думаю це блок управління
прикріплений файл і читати з cmd, але серійний номер не bdm б відновили свій

Спасибі Frantik, у файлах, які ти мені відправив на практиці, що спроба я міг зробити? Переписати його, але що це інструмент, і як?
У випадку, якщо відновити мій мені сили прочитати її повністю з допомогою інструменту типу BDM100?

Я порівняв файл з мого оригіналу, який я читав з 1250, але по різному ? чому? ? ліжко 2-різному? Також дякуємо за вашу доступність?, ми не дуже далеко і терр? справу на новий розгляд.

PS Якщо мені потрібно, щоб не порушувати правила, просити? модератору спосіб з тобою зв'язатися.

beppe.c
30-01-2014, 20:34
Спасибі Frantik, у файлах, які ти мені відправив на практиці, що спроба я міг зробити? Переписати його, але що це інструмент, і як?
У випадку, якщо відновити мій мені сили прочитати її повністю з допомогою інструменту типу BDM100?

Я порівняв файл з мого оригіналу, який я читав з 1250, але по різному ? чому? ? ліжко 2-різному? Також дякуємо за вашу доступність?, ми не дуже далеко і терр? справу на новий розгляд.

PS Якщо мені потрібно, щоб не порушувати правила, просити? модератору спосіб з тобою зв'язатися.
я не можу бачити файли ne ваш ne написав, але різниця повинна бути на початку файлу, то ліжко з cmd повинен бути повний файл те, що ти замість того, стосується тільки управління двигуном,ось чому я кажу тобі написати повний файл.
отримати файл, який ви відправили (2mb) і написати з галло або mpps або v2 коротше кажучи, будь seriale.per мене повинна вирішити.

alfajtd
30-01-2014, 20:59
куплені в bdm100...
і ти робиш....

якщо ні, напишіть мені в ecu в турині і пишу я...

але не v? навіть не переписавши бд той же файл, що ви пишете?

frantik3
30-01-2014, 21:12
але перероблений в bdm то fiel ви не можете не писати і повний потрібен bdm okkio, де отримати bdm 100, які іноді мають телевізор з плоским екраном назад і кинути все після

ugoboss
30-01-2014, 21:37
я не можу бачити файли ne ваш ne написав, але різниця повинна бути на початку файлу, то ліжко з cmd повинен бути повний файл те, що ти замість того, стосується тільки управління двигуном,ось чому я кажу тобі написати повний файл.
отримати файл, який ви відправили (2mb) і написати з галло або mpps або v2 коротше кажучи, будь seriale.per мене повинна вирішити.

файл додав frantik3 не потрібен користувачеві, тому що ліжко від послідовного порту, до них подають fle повний мікро-ліжко в bdm (навіть якщо потім не може писати з його обладнанням), в цьому випадку він зруйнував те, що я також не вважаю, бо він ими дату запису, і це має бути написано в e2prom.

beppe.c
30-01-2014, 22:16
я думаю, що ще важливо зробити ? допомогти знайти windows all користувача і вирішити проблему в якій-небудь пам'яті, або.я шукав, але на жаль я нічого не знайшов.
в послідовний читає тільки двигун, але файл-ліжко в bdm пише повний.
одне і те ж ? історію, що сталася з моїм другом, і він вирішив з написанням flasch повний,але гару в цьому випадку проблема полягає в eepro але я думаю, що це варто спробувати немає?

GPoint
30-01-2014, 22:23

Файл frantik, ніж мій орі, що я завантажив кілька років тому ? відрізняється на початку і в кінці, де я не думаю, що керування двигуном. Карти, що відносяться до управління двигуна є підвищені, у порівнянні з моєю орі, чому? я вважаю, що було прийнято auto gi? на магнітній стрічці. Відмінності в ininizio, де я прямий і ecm змушує мене бачити spece пила, а в заключній частині, де два файли мають тенденції абсолютно різні.

куплені в bdm100...
і ти робиш....

якщо ні, напишіть мені в ecu в турині і пишу я...

але не v? навіть не переписавши бд той же файл, що ви пишете?

Після блокування комп'ютер, я перезавантажив, і я зміг переписати ecu. Машина частина, у мене є, обернувся, щоб побачити, якщо він вимкнеться або назад полін дивно, але запускається. Проблема ? що у мене індикатор двигуна горить і я навіть не можу увійти на діагностику, для? ви можете переписати насправді я намагався повернути вихідний файл, але продовжує горіти індикатор і нічого не діагноз. Єдине, що я міг бачити між до і після ? дата причини вибору в програмі 1250 у процесі читання.

файл додав frantik3 не потрібен користувачеві, тому що ліжко від послідовного порту, до них подають fle повний мікро-ліжко в bdm (навіть якщо потім не може писати з його обладнанням), в цьому випадку він зруйнував те, що я також не вважаю, бо він ими дату запису, і це має бути написано в e2prom.

Але якщо мені отримати цю bdm100 і читаю повністю, можна було б виправити мій файл? Потім з BDM читаю пам'ять, що я читаю, як правило, з 1250 + мікро + e2prom. Я б e2prom від перезапису в разі моєї була зруйнована, але потім я повинен перекодувати всі або назад в поодинці?

giuseppe1374
30-01-2014, 22:30
увагу? з вашого півня навіть там намагаються, як правило, правило n.1 у цій роботі ? що ви повинні читати і писати один і той же інструмент, що робить ці тести ви також можете заблокувати ебу, я вам рекомендую, як якщо б я, мій друже, чи ви купите навіть простий bdm або ви покладаєтеся на тих, хто обладнання, машина, ви йдете, і тепер ви прикріплені, не робити речей, про які ви можете шкодувати, випробування називаються випробуваннями саме, чому? ? сумнівний успіх, якщо ви хочете піти на вулицю-й? впевнена, ви повинні завантажити в bdm.

alfajtd
30-01-2014, 22:50
якщо у вас горить я думаю, помилка в контрольній сумі...
у вас є діагноз?

GPoint
30-01-2014, 22:50
увагу? з вашого півня навіть там намагаються, як правило, правило n.1 у цій роботі ? що ви повинні читати і писати один і той же інструмент, що робить ці тести ви також можете заблокувати ебу, я вам рекомендую, як якщо б я, мій друже, чи ви купите навіть простий bdm або ви покладаєтеся на тих, хто обладнання, машина, ви йдете, і тепер ви прикріплені, не робити речей, про які ви можете шкодувати, випробування називаються випробуваннями саме, чому? ? сумнівний успіх, якщо ви хочете піти на вулицю-й? впевнена, ви повинні завантажити в bdm.

дякую за пораду, насправді я намагаюся з'ясувати можливі шляхи вирішення і, якщо вони в мої здібності? щоб запобігти ще гірші пошкодження. Досі єдиним доказом того, що я міг би зробити і завантажити файл frantik або те, що я знайшов в базі даних, що і вихідні файли форуму ? ідентична моєї, за винятком перших адрес, які, якщо я правильно розумію, залежать від типу читання. ? andrei переписати тільки частина ecu щодо управління двигуном, так що якщо це, як мені сказали інші користувачі, що помилка porebbe бути ще 2 спогади, ймовірно, в e2prom, що я міг читати тільки в bdm вирішує дуже мало переписати файл орі взяв з бази даних. Я consigliavi залишити пропустіть цей тест?

якщо у вас горить я думаю, помилка в контрольній сумі...
у вас є діагноз?

Я пробував з МНС, але коли я з'єдную управління двигуном, на першій сторінці, де ви можете переглядати інформацію (код iso, дата програмування, і т. д..) поля всі білі. Якщо це було неправильно, контрольна машина не варто навіть починати, чи я помиляюся?

alfajtd
30-01-2014, 22:55
ок....

але помилки вам щось говорить?

GPoint
30-01-2014, 23:07
Нічого, але я думаю, що не може навіть взаємодіяти в борг через проблеми, чому? не закон, навіть не параметри і не запускає навіть не приводи.

alfajtd
30-01-2014, 23:13
Ви повинні спробувати зробити вирівнювання проксі...

Або ввійти в тіло і подивитися, якщо є помилки, їх....

Gi? що осторонь, і ви можете використовувати....

Впевнений, що-то ? пішов пошкоджений....

GPoint
30-01-2014, 23:26
Ви повинні спробувати зробити вирівнювання проксі...

Або ввійти в тіло і подивитися, якщо є помилки, їх....

Gi? що осторонь, і ви можете використовувати....

Впевнений, що-то ? пішов пошкоджений....

Ця операція, безумовно, не зашкодить, так що я можу навіть не намагатися. Але allinemanto проксі на практиці, що робить?

alfajtd
30-01-2014, 23:37
Вирівнювання різних ECU, підключених до мережі can

147q2
31-01-2014, 05:20
перейти bdm і вирішив

GPoint
31-01-2014, 21:42
Сьогодні ввечері, повертаючись з роботи, спробував ще раз перевірити разом з мнс на наявність помилок. То управління двигуном мені показати все, крім дати програмування, який залишається причини вибору із зазначенням 00 00 80A4 але в будь-якому випадку не помилка. У БОДІ я давав помилку CAN, що я скинути, боді, однак, дату програмування, було правильним. Машина-то і не горить жоден індикатор, для? я хотів би зрозуміти, наскільки безпечно враховувати і sprattutto якщо ця помилка на момент планування управління двигуном, так і тривожним або менше.

Що ви мені порадите? Я BDM і все одно я читаю ecu, щоб це перевірити, ну і бути впевненим, що немає інших помилок, у частині в цій частині ecu (якщо я правильно зрозумів, у e2prom)?
Здається, все ок, за винятком дати, причини вибору.

Я забув, я також зробив вирівнювання безконтактними але в будь-якому випадку дата не ви ? правильно.

ugoboss
31-01-2014, 22:05
але якщо машина в порядку, і ти не помилки, а не у вас контрольні лампи горять проблема яка, дата програмування? але те, що в тобі, справа, швидше за все, розрив програмування зробив так, що воно написано добре, але це не тягне за собою нічого, ебу не сказав йому начхати, коли і було заплановано, і лише технічні дані, відображати їх в діагностиці.

giuseppe1374
31-01-2014, 23:01
дата програмування ? на e2p

GPoint
01-02-2014, 00:43
але якщо машина в порядку, і ти не помилки, а не у вас контрольні лампи горять проблема яка, дата програмування? але те, що в тобі, справа, швидше за все, розрив програмування зробив так, що воно написано добре, але це не тягне за собою нічого, ебу не сказав йому начхати, коли і було заплановано, і лише технічні дані, відображати їх в діагностиці.

Ми говоримо, що в разі, якщо не дати мені на це наплювати, мій страх, що це єдина помилка видно і, можливо, тоді він виходить інший. Дата, яка була написана раніше була завжди однакова, незалежно від разів, що я переписала flash, бд, я думаю, що спочатку програмування. Якби там був інший прийде і відразу?

дата програмування ? на e2p

Але e2p, що даних містить дату?

alfajtd
01-02-2014, 06:56
Нехай так...
Так нічого не відбувається... якщо і ви не шпигуни добре

ugoboss
01-02-2014, 07:16
у e2prom містить коди, коди форсунок, сервіс-заміна масла, та багато іншої інформації, але, як ви казали, якщо у вас немає інших проблем, нехай так, а якщо ще далі, коли ви і зробили досвід, і ви отримаєте необхідне обладнання, ви можете відновити всі, і ви можете бути впевнені, що якщо віск проблема мінімум ти контрольні лампи горять в обсягах і не приходила в рух.

GPoint
01-02-2014, 10:36
ок, так краще, cos?, дуже пі? тихий. У вихідні user? р? враховуючи, що для страху залишитися ходьби я горить тільки в гаражі. Враховуючи, що кабель BDM коштує не дуже багато я думав. Якщо хочете, дайте мені р? доказів у BDM на інший ecu, може бути звільнена від підривника, щоб знайти сумісний з моїм, що я повинен перевірити? Я повинен знайти номер HW і SW ідентичні?

cinqueturbo
01-02-2014, 11:25
GPoint, але спробував зробити інший запису?
може бути, без сучка і задирки ви відтворює...

GPoint
01-02-2014, 12:32
GPoint, але спробував зробити інший запису?
може бути, без сучка і задирки ви відтворює...

Ви, як я вже сказав раніше я вже? переписати успішно, машина їде, але тільки що ? невідповідності з дати програмування. Але повертаючись до мого питання, перш ніж, що ecu повинен знайти, щоб зробити тестування в BDM? З мого ж номери HW і SW, тільки HW і SW пу? бути також різною, або просто будь EDC16C39?

ugoboss
01-02-2014, 12:42
Ви, як я вже сказав раніше я вже? переписати успішно, машина їде, але тільки що ? невідповідності з дати програмування. Але повертаючись до мого питання, перш ніж, що ecu повинен знайти, щоб зробити тестування в BDM? З мого ж номери HW і SW, тільки HW і SW пу? бути також різною, або просто будь EDC16C39?

будь edc16 ви читаєте так само, як в BDM, але якщо ви знайдете, принаймні той же hw до межі, як ви зробите блок управління фонду.

GPoint
01-02-2014, 12:52
будь edc16 ви читаєте так само, як в BDM, але якщо ви знайдете, принаймні той же hw до межі, як ви зробите блок управління фонду.

Мої сумніви, полягала в тому, щоб експериментувати стільки коштує, що я вважаю, ecu, сумісні з моєї, принаймні, тримаю її в запасі. Тому він повинен мати той же HW і просто. Але, що програмне забезпечення вони використовують, щоб виправити\змінити e2prom?

GPoint
03-02-2014, 17:48

ugoboss
03-02-2014, 17:55
щоб зробити хорошу роботу, ми хотіли б діма і schedini, щоб читати всі блоки управління в bdm, в іншому випадку вам доведеться зварити pinstrip на ділянках, щоб зробити читання і запис.

GPoint
03-02-2014, 18:55
[QUOTE=ugoboss;81330], щоб зробити хорошу роботу, ми хотіли б діма і schedini, щоб читати всі блоки управління в bdm, в іншому випадку вам доведеться зварити pinstrip на ділянках, щоб зробити читання і запис.[/QUOTE

Я бачив якесь зображення і плоский кабель, який використовується, має пін-коди набагато largi, якщо не помиляюся, відстані однакові у старі кабелі IDE для пк. Враховуючи, що ? операцію, що б правильно на моїй машині і не на роботу я можу оцінити зварити смуги і потім залишити їх для майбутнього використання. Я збираю деяку інформацію з цього питання, я також читав, що й знаменитий кабель неправильно деякі BDM100, але в цьому випадку вистачило б тільки виправити плоскі або, якщо ви приїдете з цим телевізор з плоским екраном перевернутий c'? ризик, що навіть BDM100-це неправильно?

ugoboss
03-02-2014, 19:16
ні, тільки телевізор з плоским екраном був неправий, по-моєму, коли я прибув насправді було не так.

nox
03-02-2014, 19:25
Повинно бути, якщо ви знайомі з паяльником в bosch edc 16, - це менше зло, інші, що я знаю, rognose в будь-якому випадку пам'ятайте, завжди будьте обережні, коли мар? екю

GPoint
11-02-2014, 14:31
Привіт, хлопці, у мене що нового?, я ? приїхав весь матеріал для читання ecu в BDM. У дні спробує? зробити читання, але у мене ще є кілька сумнівів.

Якщо не помиляюся, в edc16 живиться безпосередньо через BDM100 або я повинен нагодувати вас зовні?
У випадку, якщо все піде успішно, щоб відновити e2prom, що програмне забезпечення я повинен використовувати? З тб я тільки CMD 1255 і драйвери BDM100.

giuseppe1374
11-02-2014, 15:27
годування через bdm100 блок живлення додається, вам потрібно резервне копіювання повного завантаження, звичайно, після riverginazione в e2p

GPoint
11-02-2014, 15:39
годування через bdm100 блок живлення додається, вам потрібно резервне копіювання повного завантаження, звичайно, після riverginazione в e2p

На жаль, я не старі резервні копії, щоб завантажити, але мій intnzione було виправити мою після скачування. ? можна? програмне забезпечення мені потрібно?

alfajtd
11-02-2014, 15:40
вам потрібен e2p вашого SW і HW діви... або, принаймні, не корумпованою, як ваша, а потім riverginarla

GPoint
11-02-2014, 16:04
вам потрібен e2p вашого SW і HW діви... або, принаймні, не корумпованою, як ваша, а потім riverginarla

Отже, незважаючи на розвантаження я не роблю нічого.

Для діви ви маєте на увазі, що я повинен робити scodifica часткове?

giuseppe1374
11-02-2014, 16:16
Gpoint вам потрібно їхати назад до ecu, як ваша, від якого отримати файл e2p в rivergini і все навантаження

alfajtd
11-02-2014, 16:25
Отже, незважаючи на розвантаження я не роблю нічого.

Для діви ви маєте на увазі, що я повинен робити scodifica часткове?

точно не можеш нічого.....
ви повинні знайти резервні копії одного і того ж HW і SW працює...
то scodifichi частково і покладіть в неї...
необхідно поставити після cod. форсунки твої по діагностиці і зробити вирівнювання проксі-сервера.

GPoint
11-02-2014, 16:49
Я пробував шукати в мережі, але я не знайшов жодного bdm мого ecu, і, чесно кажучи, я був би більше? тихий, якщо знайшов, з надійного джерела, а не посилання, у випадку, якщо в web.

Але в якийсь попередній пост (після того, як я збираюся перечитати його) хтось написав мені, що ви могли б перевірити мій. Alfajtd ви впевнені, що не можете?

Я відповідаю тільки, що я знаю, що без резервної копії я не роблю нічого, я волів би ви могли виправити, але, читаючи тому, я нічого не знайшов. У мене галюцинації :)

На різних інтернет-магазин, я бачив кілька edc16c39 з hw 883. ? на етикетці, прикладеної до ecu я не знаходжу посилання на програмне забезпечення, але я просто знайти hw 883?

alfajtd
11-02-2014, 17:15
перечитайте уважно, що я написав...

я написав тільки HW???

повинна бути копія вашої... СТОП!

ugoboss
11-02-2014, 18:58
ви повинні знайти ебу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi в e2prom і написати, все одно не розумію, все це струс дати.

GPoint
11-02-2014, 20:27
ви повинні знайти ебу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi в e2prom і написати, все одно не розумію, все це струс дати.

Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?

leandro89
11-02-2014, 20:47
Я ? захотілося возитися, в будь-якому випадку ви йдете на довгі враховуючи, що знайти з таким же hw і sw не буде? просто. Отже, враховуючи, що в даний час кабель у мене є, я роблю резервну копію поточної ситуації, принаймні, якщо б статися щось, під час запису я можу відновити все.

Але говорите HW і SW на рівних, але по фотографіях, які я бачив у мережі декілька оголошень, на етикетці ебу є? написав код, hw 02.....883, але знайти в програмі не можу її знайти. C'? код ECU до 8 цифр, який повинен бути код продукту Альфа-Ромео". Якщо я йду від підривника, і я з блоком в руках, як я можу зрозуміти SW? Єдине ? його можна підключити?

GPoint
11-02-2014, 20:57

Спасибі, леандро, спробує? дотримуватися ваших порад.

alfajtd
12-02-2014, 08:36

якщо вам потрібно резервне копіювання всього тобі можу забезпечити той же ecu

giuseppe1374
12-02-2014, 10:42

вибачте, але я хотів би сказати дві речі, перша ? якщо перейти від підривника потрібно шукати ecu, який має те ж обладнання на вашому, так сказати серійний 0281.... та ін програмне забезпечення, навіть якщо ? інше, не має значення, ви можете змінювати другий ? що вам вдалося зробити вісім сторінок, що так тривіально, і все, що потрібно зробити ? повторюється мільйони разів вже? у вас є рішення, якщо у вас виникли сумніви, rileggiti ці вісім сторінок.

GPoint
12-02-2014, 12:04
вибачте, але я хотів би сказати дві речі, перша ? якщо перейти від підривника потрібно шукати ecu, який має те ж обладнання на вашому, так сказати серійний 0281.... та ін програмне забезпечення, навіть якщо ? інше, не має значення, ви можете змінювати другий ? що вам вдалося зробити вісім сторінок, що так тривіально, і все, що потрібно зробити ? повторюється мільйони разів вже? у вас є рішення, якщо у вас виникли сумніви, rileggiti ці вісім сторінок.

Факт ебу від підривника, як я зрозумів, насправді вказується тільки обладнання, в залежності від того, що ти вказав, справедливо ? що за рішення ? простий, але без резервної копії (який я і не можу знайти)? тоді cos? просто. Завжди, що це рішення, яке ти, в іншому випадку я перечитав всі вісім сторінок з pi? увагу.

якщо вам потрібно резервне копіювання всього тобі можу забезпечити той же ecu

Спасибі alfajtd, звичайно, що мене цікавить :) .

скф
12-02-2014, 13:18
вибачте, якщо я втручання, але де ти?
кажу своїй (можливо, неправильно), ти файл орі , але я не розумію, якщо ви переписали все роблю до кінця ,успішно

giuseppe1374
12-02-2014, 18:27
ось сюди потрібно ripristinarti екю у всьому спокоєм, зарядка і флеш, що e2p, що gi? ? діви, після чого зберіть ecu в машині увімкніть рамках 10сек вимкнути на 10 сек і все готово, звичайно, ви повинні кодувати форсунки навіть з multiecuscan ви зможете коди я їх отримати до з діагнозом або безпосередньо від форсунок, і те ж саме відноситься ecu зодіаку руїнах повинен бути тільки апаратні, так само і за ті ж дії, здрастуйте.

beppe.c
12-02-2014, 18:36
я prma відкрити ecu намагався б писати в бд тільки flasch читати bdm і то не система, то виберу другий варіант.з ***********нира не можете кодувати форсунки.,вам потрібно, принаймні, autocom.

GPoint
12-02-2014, 21:36
ось сюди потрібно ripristinarti екю у всьому спокоєм, зарядка і флеш, що e2p, що gi? ? діви, після чого зберіть ecu в машині увімкніть рамках 10сек вимкнути на 10 сек і все готово, звичайно, ви повинні кодувати форсунки навіть з multiecuscan ви зможете коди я їх отримати до з діагнозом або безпосередньо від форсунок, і те ж саме відноситься ecu зодіаку руїнах повинен бути тільки апаратні, так само і за ті ж дії, здрастуйте.

Йосип.... у мене немає слів. СПАСИБІ, СПАСИБІ. Я повинен тобі вечерю :) можливо, навіть 3 або 4.

Сьогодні у другій половині дня, перш ніж я послав файл, я прочитав в BDM. Я Скачав один файл, і потім я скачав окремі файли. Мій файл e2prom був 4kb порівняно з вашим, що ? 8 кб, для curiosit? ви знаєте, чому?

Те, що ви мені прислали, якщо я правильно зрозумів ? з scodifica частково, практично читаю код форсунок і після того, як напали на ecu перенесено з вашого файлу я вводжу коди. Потім allineaento безконтактними, як я говорив, alfajtd.

PS ймовірно, відкрити? пост в розділі специфікації, але може бути ? само безглуздо, читаючи в BDM я можу зробити, або єдиний файл, "про 468Kb", або окремі файли. У варіанті окремих файлів змушує мене читати тільки ебу двигуна, і e2prom. Третій, не ? вибирається, як ніколи?

giuseppe1374
12-02-2014, 23:23
у e2p моя ? 8k і ваша 4k просто тому, що вони ліжку з двома tool кілька просто, що моєї скорочення 4k і вантажів, свій інструмент, якщо не знаєте, вас різко я,про твою останнє питання, що "третій", як ви кажете, вас не ? вибирається просто тому, що ваш ecu не повідомляє, де вона відображається ? selezzionabile тип marelli mjd, так сказати

ось e2p 4k завантажувати flash і e2p робіть те, що вам потрібно зробити, і тоді ви зробіть back up.

GPoint
13-02-2014, 00:42
ось e2p 4k завантажувати flash і e2p робіть те, що вам потрібно зробити, і тоді ви зробіть back up.

У мене немає слів, спасибі. Завтра я роблю все, і тоді я розповім вам як ? туди. Щоб не стояти lia установка ecu і читання коду форсунок мені перш читати їх безпосередньо, а потім за допомогою МНС їх ricodifico. Я виходжу з першого "сторона розподілу".

Ще раз спасибі.

GPoint
14-02-2014, 08:52
Все ок, я знову підключив ебу після завантаження файлів, які надав мені giuseppe1374, перекодирован в коди форсунок з MES+KKL і докорів вирівнювання безконтактними. Просто ідеально. Я згадав повне резервне копіювання на всяк випадок :)

Ще раз спасибі всім за підтримку.

alfajtd
14-02-2014, 09:01
Якщо робота робиться добре, з тими ж номерами, вирішує, як подивитися, щоб краще.