Прагляд Поўнай Версіі : Памылка пры Запісу EDC16C39 Help
Прывітанне, я ? поспех вялікай праблемай, і я ў паніцы-й? усяго, як я пісаў экю я ? пасадзілі ПК. Пасля перазагрузкі я вымушаны напісаць, што да шчасця ? ўдалага, запуску машыны, каб пайсці і запаліць свечку ў царкве, але вы ? гарыць кантрольная лямпа рухавіка. Я зноў у FG1250 і робяць дадзеныя ecu прымушае мяне бачыць дадзеныя, але замест даты c'? код дзіўна. Машына-то, але нават пры падключэнні дыягностыкі, у prma экран МНС не дае мне дадзеныя ад блока кіравання рухавіком (код iso, data, etc etc), ? усе пуста і нават ідзе на чытанне памылак не паказаў мне нічога. Той факт, што машына запускаецца і напісанне праграмнага забеспячэння пакажыце мне вашыя дадзеныя, я спадзяюся, гэта добра, але не ведаю, як вырашыць. Вы можаце даць мне які-небудзь савет ці растлумачыць мне, нейкі метад для таго, каб аднавіць ecu?
Прыкладаю таксама 2 screen чытання дадзеных ecu да і пасля, я спадзяюся, што яны могуць быць карысныя.
6932
знайсці рэзервовую копію і перайдзіце ў bdm.
legendaryslave
29-01-2014, 23:37
сапсаванае e2p вельмі provabilmente таксама
chiptuning.cro
29-01-2014, 23:38
паспрабуйце MPPS ў рэжым recovery (slow)... калі няма ў bdm, як кажа alex68
giuseppe1374
29-01-2014, 23:39
паспрабуйце перазагрузіць крычы, калі не вырашыце, вам прыйдзецца пісаць увесь back up ў bdm, як ужо вам адказалі, вы павінны чытаць ваш і снд?, каб убачыць, што ? поспех.
Дзякуй усім, я спрабаваў перапісаць файл крычы, але нічога, тая ж праблема. Мой сябар, павінны мець MPPS, potri паспрабаваць гэта рашэнне, як кажа chiptuning.cro. Я проста арыгінальнага файла ад 2 мб, якія я чытаў з майго тб, ці ж мне трэба? рэзервовага капіявання прыватнасці?
Праблема ? што ў свеце BDM сапраўды ў пост. Практычна, я павінен зняць эбу і collegarmici наўпрост? Думаю, мне давядзецца выкарыстоўваць кабель пэўнага або з маім я магу гэта зрабіць?
carlo abarth
30-01-2014, 00:01
ke macchian і'!!
ke macchian і'!!
Адзін Альфа GT 1900 MJET 16V
паспрабуйце scivere у паслядоўны адзін flhasch прачытана bdm.se не вырашыце-так і зрабіце для чытання на bdm і месцы файла ложак у паслядоўны і flasch прачытаць у bdm.
На жаль, я не з файла прачытаць у BDM, адзіны файл, у маім распараджэнні ? то 2 мега ложак, БД. Але e2prom ? у файле ў маім распараджэнні 2 мб або можна спампаваць толькі ў BDM? Дзе я магу знайсці рэзервовую копію майго ecu? ? Можна?
прымацуеце дадзеныя ecu, можа быць, знойдзем.
giuseppe1374
30-01-2014, 11:35
калі чалавек ваш файл, магчыма, мы можам зрабіць крок наперад, не ведаю, паспрабуйце загрузіць яго ў flash прачытана bdm ? добра, але не ведаю, ці працуе ен, аднак, ідэальна было б прачытаць у bdm ecu і ў залежнасці ад сітуацыі запісаць рэзервовую копію ў bdm, а затым я куплю табе bdm і зрабіць працу, ці вы належыце на які-то калега або ваш сябар, які мае такое абсталяванне
Пошты ўсе дадзеныя ecu, і машыны, і паглядзець, калі gi? і ў банку дадзеных, тым не менш, вы заўседы павінны праграміста, размешчаны насупраць з 1250 не можаце зрабіць гэта
chiptuning.cro
30-01-2014, 12:53
Паспрабуйце знайсці файл BDM (no serial) ж колькасць HW і SW вашага, і паспрабуйце МБІТ / с хуткасць slow (рэжым recovery)... калі не ідзе", чытайце ваш файл (cio' што' і' засталося) з BDM, артыкул чытаць на форуме, так што хто-то табе можа reconstruire.
калі вы знаходзіцеся на поўны файл flash-ложак у bdm можна пісаць з mpps і gallov2 з gallettino1250 не думаю, і калі не ідзе, таму вы павінны перапісаць рэзервовага капіявання ложак у bdm scodificando ў e2prom, але я ведаю, што табе трэба абаперціся на каго-тое, што калі-абсталяванне, дзе ты?
legendaryslave
30-01-2014, 14:08
калі чалавек ваш файл, магчыма, мы можам зрабіць крок наперад, не ведаю, паспрабуйце загрузіць яго ў flash прачытана bdm ? добра, але не ведаю, ці працуе ен, аднак, ідэальна было б прачытаць у bdm ecu і ў залежнасці ад сітуацыі запісаць рэзервовую копію ў bdm, а затым я куплю табе bdm і зрабіць працу, ці вы належыце на які-то калега або ваш сябар, які мае такое абсталяванне
калі піша файл ложак у серыйную bdm сыходзім ад сітуацыі, калі гарыць кантрольная лямпа ў немагчымасці запуску рухавіка скрынь колькасць hw і soft я шмат чытае bdm гэтыя машыны
Хлопцы, вялікі дзякуй ўсім за дапамогу. Тады коды HW і SW, якія я чытаю, праграмнае забеспячэнне певень:
51806561 я Думаю, гэта код блока кіравання прызначаны ў якасці запасной часткі
Тады я двух іншых лічбаў, але я не ведаю канкрэтна, якая HW і SW
0281012883
1037386726
З 1250 я зразумеў, што я нічога не магу зрабіць, але я папрасіў майго сябра, які мае MPPS (не ведаю версію, калі ? важна, але я магу гэта праверыць) і, на шчасце, сказаў мне, што ен таксама адаптары для чытання эбу ў BDM. Для chiarirmi сумневы, магчыма, дурны, з паслядоўнага чытання плануецца выхад OBD замест чытання BDM ? зроблены прама на плаце блока кіравання або ? можаце зрабіць яе з дапамогай пін-кода з 2 раздымаў?
Так што калі гэта cos? я павінен зняць ECU адкрыць яе, як мідыя і падлучыцца да раз'ем BDM непасрэдна на плаце.
Я не ? ясна адно, калі б я мог чытаць па BDM мой файл, але не гэта было папраўна, з дапамогай іншай рэзервовай копіі на іншы ecu з тым жа SW і HW, я павінен зрабіць некаторыя аперацыі, тыпу кадоўкі, ключы, фарсункі, etc etc?
Тады з дапамогай пеўня і mpps не можаце працаваць у bdm, але трэба, я певень 2 ці іншы праграміст bdm100 etc..... увагу адкрыць у ЭКЮ, якія вы робіце, даюць пасля чытання вашай арыентацыі, калі вы можаце? аднавіць добра, калі няма з іншага рэзервовага капіявання ўжываецца scodifica і хай пойдуць спакойна
яе прымацаваныя правільна, трэба адкрыць яго і выкарыстоўваць порт bdm для чытання і запісы...
калі вы ? распуснай ў e2p трэба перапісаць нават, што.., але вы ведаеце, пасля таго, як вы перапісалі flash, каб добра
каб вы f? усе...
падтрымцы з адным, які мае сродкі...
яе прымацаваныя правільна, трэба адкрыць яго і выкарыстоўваць порт bdm для чытання і запісы...
калі вы ? распуснай ў e2p трэба перапісаць нават, што.., але вы ведаеце, пасля таго, як вы перапісалі flash, каб добра
каб вы f? усе...
падтрымцы з адным, які мае сродкі...
Я не ведаю, кім пайсці ў маім раене, і шчыра хто-то ў нагу, даверу яго не ведаю, нават, шчыра кажучы, не ведаю нікога, хто б мне. Я спадзяюся, у якой-то дапамогі, p? у manualit? і часу (у мяне машына на працы і не хадзіць), мне не хапае, каб? я хацеў чытаць добра, каб не спрабаваць зрабіць іншых пашкоджанняў, нават калі я капуста пк, што я сапсаваў, калі б я ведаў, што вы б пасадзілі б ужо? знішчаны.
Але гэта scodifica, што ўключае ў сябе?
Я не ведаю, кім пайсці ў маім раене, і шчыра хто-то ў нагу, даверу яго не ведаю, нават, шчыра кажучы, не ведаю нікога, хто б мне. Я спадзяюся, у якой-то дапамогі, p? у manualit? і часу (у мяне машына на працы і не хадзіць), мне не хапае, каб? я хацеў чытаць добра, каб не спрабаваць зрабіць іншых пашкоджанняў, нават калі я капуста пк, што я сапсаваў, калі б я ведаў, што вы б пасадзілі б ужо? знішчаны.
Але гэта scodifica, што ўключае ў сябе?
пачакайце!давайце паглядзім, калі мы знаходзім таксама толькі flasch чытаць bdm,напішыце ў паслядоўны, і калі праблема захаваецца, то перайдзіце bdm.тыя, ecu, калі не адкрыты, палітыкі riskia рваць і пхб, таму што сіліконавая частка.гэта ? мой савет.
Прабачце мае невуцтва, У збіраецеся ? Праблема не адкрыць co тон цеплы край, і вы адкрываеце, ці што ? цуд (але будзьце ўважлівыя), яго праблема і тым, што не мае сродкаў, і, калі ен пашкоджаны ў e2p з флэш-nn робіць нас нічога
Прабачце мае невуцтва, У збіраецеся ? Праблема не адкрыць co тон цеплы край, і вы адкрываеце, ці што ? цуд (але будзьце ўважлівыя), яго праблема і тым, што не мае сродкаў, і, калі ен пашкоджаны ў e2p з флэш-nn робіць нас нічога
каб зрабіць абедзве працы патрэбен windows,так як не ? упэўнены, што праблема стаіць на eeprom, я б сказаў, пісаць flasch чытаць bdm (поўны файл)ў паслядоўны, калі праблема застаецца, то вы пройдзеце усе адкрыцця ecu,scodifica parzialle eeprom (ад bakup знайшоў у сеткі), і я думаю, што пасля таго, як праблема вырашана, калі яшчэ паўторыцца, вы ідзяце да зрабіў замену памяці.
У ен у Александрыі, а затым, калі мне хто-то ў сілах прайсці флэш прачытана BDM я мог бы паспрабаваць перапісаць яго з дапамогай майго 1250 або MPPS ў БД? Мне кажуць пісаць серыйны, растлумачце мне, што вы маеце на ўвазе? І тое, што я зрабіў да гэтага часу ад разеткі дыягназ з маім 1250? Illuminatemi :)
Спачатку я напісаў, што мой сябар, які мае MPPS было, як чытаць па BDM, я думаў, што там быў нейкі адаптар, нават, чаму? да заўтра я не магу прайсці да яго і паглядзець, што ен у ****llo кабеляў. У любым выпадку, калі я не магу займець чытача BDM, я ўбачыў, што знаходзіцца ў кошты цалкам чалавечыя, я не ведаю, калі ? містыфікацыяй, але яны казалі, BDM100, аддаю перавагу рабіць гэта інвестыцыі.
пошта n? апаратнае і праграмнае забеспячэнне, каб мы маглі вам дапамагчы.........
frantik3
30-01-2014, 19:36
аднак, калі вы перакруцілі serial eprom не вырашае чытаеце bdm і перапрашыўкі павінен шукаць serial eprom scodifica частковай і перапісвае, і вы перакадавання усе, калі трэба, я ў рэгіене
я думаю гэта блок кіравання
прымацаваны файл чытаць з cmd, але серыйны нумар не bdm б аднавілі свой
файл ori выдалены
я думаю гэта блок кіравання
прымацаваны файл чытаць з cmd, але серыйны нумар не bdm б аднавілі свой
Дзякуй Frantik, у файлах, якія ты мне адправіў на практыцы, што спроба я мог зрабіць? Перапісаць яго, але што гэта інструмент, і як?
У выпадку, калі аднавіць мой мне сілы, каб прачытаць яе цалкам з дапамогай інструмента тыпу BDM100?
Я параўнаў файл з майго арыгінала, які я чытаў з 1250, але па-рознаму, ? чаму? ? ложак у 2-рознаму? Таксама дзякуй за вашу даступнасць?, мы не вельмі далека і терр? справа ў разгляд.
PS Калі мне трэба, каб не парушаць правілы, прасіць? мадэратару спосаб з табой звязацца.
Дзякуй Frantik, у файлах, якія ты мне адправіў на практыцы, што спроба я мог зрабіць? Перапісаць яго, але што гэта інструмент, і як?
У выпадку, калі аднавіць мой мне сілы, каб прачытаць яе цалкам з дапамогай інструмента тыпу BDM100?
Я параўнаў файл з майго арыгінала, які я чытаў з 1250, але па-рознаму, ? чаму? ? ложак у 2-рознаму? Таксама дзякуй за вашу даступнасць?, мы не вельмі далека і терр? справа ў разгляд.
PS Калі мне трэба, каб не парушаць правілы, прасіць? мадэратару спосаб з табой звязацца.
я не магу бачыць файлы ne ваш ne напісаў, але розніца павінна быць у пачатку файла, то ложак з cmd павінен быць поўны файл тое, што ты замест таго, тычыцца толькі кіравання рухавіком,вось чаму я кажу табе напісаць поўны файл.
атрымаць файл, які вы адправілі (2mb) і напісаць з гала або mpps ці v2 карацей кажучы, любое ў seriale.per мяне павінна вырашыць.
набытыя ў bdm100...
і робіш ты....
калі няма, напішыце мне ў ecu ў турыне і пішу я...
але не v? нават не перапісаўшы бд той жа файл, што вы пішаце?
frantik3
30-01-2014, 21:12
але перароблены ў bdm то fiel вы не можаце не пісаць і поўны патрэбен bdm okkio, дзе атрымаць bdm 100, якія часам маюць тэлевізар з плоскім экранам назад і кінуць усе пасля
я не магу бачыць файлы ne ваш ne напісаў, але розніца павінна быць у пачатку файла, то ложак з cmd павінен быць поўны файл тое, што ты замест таго, тычыцца толькі кіравання рухавіком,вось чаму я кажу табе напісаць поўны файл.
атрымаць файл, які вы адправілі (2mb) і напісаць з гала або mpps ці v2 карацей кажучы, любое ў seriale.per мяне павінна вырашыць.
файл дадаў frantik3 не патрэбны карыстачу, таму што і ложак ад паслядоўнага порта, да іх падаюць fle поўны мікра-ложак у bdm (нават калі потым не можа пісаць з яго абсталяваннем), у гэтым выпадку ен разбурыў тое, што я таксама не лічу, бо ен ыми дату запісу, і гэта павінна быць напісана ў e2prom.
я думаю, што яшчэ важна зрабіць ? дапамагчы знайсці windows all карыстальніка і вырашыць праблему ў якой-небудзь памяці, альбо.я шукаў, але, на жаль, я нічога не знайшоў.
у паслядоўны чытае толькі рухавік, але файл-ложак у bdm піша поўны.
адно і тое ж ? гісторыю, якая здарылася з маім сябрам, і ен вырашыў з напісаннем flasch поўны,але гары ў гэтым выпадку праблема заключаецца ў eepro але я думаю, што гэта варта паспрабаваць няма?
Файл frantik, чым мой крычы, што я запампаваў некалькі гадоў таму ? адрозніваецца ў пачатку і ў канцы, дзе я не думаю, што кіравання рухавіком. Карты, якія адносяцца да кіравання рухавіка з'яўляюцца павышаныя, па параўнанні з маей крычы, чаму? я лічу, што было прынята auto gi? на магнітнай стужцы. Адрозненні ў ininizio, дзе я прамы і ecm прымушае мяне бачыць spece піла, а ў заключнай частцы, дзе два файла маюць тэндэнцыі зусім розныя.
набытыя ў bdm100...
і робіш ты....
калі няма, напішыце мне ў ecu ў турыне і пішу я...
але не v? нават не перапісаўшы бд той жа файл, што вы пішаце?
Пасля блакавання кампутар, я перазагрузіў, і я змог перапісаць ecu. Машына частка, у мяне есць, павярнуўся, каб убачыць, калі ен выключыцца або назад паленаў дзіўна, але запускаецца. Праблема ? што ў мяне індыкатар рухавіка гарыць і я нават не магу ўвайсці ў дыягностыку, для? вы можаце перапісаць на самай справе я спрабаваў вярнуць мой зыходны файл, але працягвае гарэць індыкатар і нічога не дыягназ. Адзінае, што я мог бачыць паміж да і пасля ? дата прычыны выбару ў праграме 1250 ў працэсе чытання.
файл дадаў frantik3 не патрэбны карыстачу, таму што і ложак ад паслядоўнага порта, да іх падаюць fle поўны мікра-ложак у bdm (нават калі потым не можа пісаць з яго абсталяваннем), у гэтым выпадку ен разбурыў тое, што я таксама не лічу, бо ен ыми дату запісу, і гэта павінна быць напісана ў e2prom.
Але калі мне атрымаць гэтую bdm100 і чытаю цалкам, можна было б выправіць мой файл? Затым з BDM чытаю памяць, што я чытаю, як правіла, з 1250 + мікра + e2prom. Я б e2prom ад перазапісу у выпадку маей была разбурана, але затым я павінен даслаць усе або назад у адзіночку?
giuseppe1374
30-01-2014, 22:30
увагу? з вашага пеўня нават там спрабуюць, як правіла, правіла n.1 у гэтай працы ? што вы павінны чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, што робіць гэтыя тэсты вы таксама можаце заблакаваць эбу, я вам рэкамендую, як калі б я, мой сябар, ці вы купіце нават просты bdm ці вы належыце на тых, хто ў абсталяванне, машына, вы ідзяце, і зараз вы прымацаваныя, не рабіць рэчаў, аб якіх вы можаце шкадаваць, выпрабаванні называюцца выпрабаваннямі менавіта, чаму? ? сумнеўны поспех, калі вы хочаце пайсці на вуліцу-й? упэўненая, вы павінны загрузіць у bdm.
калі ў вас гарыць я думаю, памылка ў кантрольнай суме...
у вас есць дыягназ?
увагу? з вашага пеўня нават там спрабуюць, як правіла, правіла n.1 у гэтай працы ? што вы павінны чытаць і пісаць адзін і той жа інструмент, што робіць гэтыя тэсты вы таксама можаце заблакаваць эбу, я вам рэкамендую, як калі б я, мой сябар, ці вы купіце нават просты bdm ці вы належыце на тых, хто ў абсталяванне, машына, вы ідзяце, і зараз вы прымацаваныя, не рабіць рэчаў, аб якіх вы можаце шкадаваць, выпрабаванні называюцца выпрабаваннямі менавіта, чаму? ? сумнеўны поспех, калі вы хочаце пайсці на вуліцу-й? упэўненая, вы павінны загрузіць у bdm.
дзякуй за савет, на самай справе я спрабую высветліць магчымыя шляхі вырашэння і, калі яны ў мае здольнасці? каб прадухіліць яшчэ горшыя пашкоджанні. Да гэтага часу адзіным доказам таго, што я мог бы зрабіць і загрузіць файл frantik або тое, што я знайшоў у базе дадзеных, што і зыходныя файлы форуму ? ідэнтычная маей, за выключэннем першых адрасоў, якія, калі я правільна разумею, залежаць ад тыпу чытання. ? andrei перапісаць толькі частка ecu адносна кіравання рухавіком, так што калі гэта, як мне сказалі іншыя карыстальнікі, што памылка porebbe быць яшчэ 2 ўспаміны, верагодна, у e2prom, што я мог чытаць толькі ў bdm вырашае вельмі мала перапісаць файл крычы ўзяў з базы дадзеных. Я consigliavi пакінуць прапусціце гэты тэст?
калі ў вас гарыць я думаю, памылка ў кантрольнай суме...
у вас есць дыягназ?
Я спрабаваў з МНС, але калі я звяжу кіравання рухавіком, на першай старонцы, дзе вы можаце праглядаць інфармацыю (код iso, дата праграмавання, і г.д.) поля ўсе белыя. Калі гэта было няправільна, кантрольная машына не варта нават пачынаць, ці я памыляюся?
ок....
але памылкі вам што-небудзь гаворыць?
Нічога, але я думаю, што не можа нават ўзаемадзейнічаць у доўг з-за праблемы, чаму? не закон, нават не параметры і не запускае нават не прывады.
Вы павінны паспрабаваць зрабіць выраўноўванне проксі...
Або ўвайсці ў цела і паглядзець, калі есць памылкі ў іх....
Gi? што ў баку, і вы можаце выкарыстоўваць....
Упэўнены, што-то ? пайшоў пашкоджаны....
Вы павінны паспрабаваць зрабіць выраўноўванне проксі...
Або ўвайсці ў цела і паглядзець, калі есць памылкі ў іх....
Gi? што ў баку, і вы можаце выкарыстоўваць....
Упэўнены, што-то ? пайшоў пашкоджаны....
Гэтая аперацыя, безумоўна, не пашкодзіць, так што я магу нават не спрабаваць. Але allinemanto проксі на практыцы, што робіць?
Выраўноўванне розных ECU, падлучаных да сеткі can
Сення вечарам, вяртаючыся з працы, паспрабаваў яшчэ раз праверыць разам з мнс на наяўнасць памылак. Тое кіравання рухавіком мне паказаць усе, акрамя даты праграмавання, які застаецца прычыны выбару з указаннем 00 00 80A4 але ў любым выпадку не памылка. У БОДЫ я даваў памылку CAN, што я скінуць, у боды, аднак, дату праграмавання, было правільным. Машына-то і не гарыць ні адзін індыкатар, для? я хацеў бы зразумець, наколькі бяспечна ўлічваць і sprattutto калі гэтая памылка на момант планавання кіравання рухавіком, так і трывожным або менш.
Што вы мне параіце? Я BDM і ўсе роўна я чытаю ecu, каб гэта праверыць, ну і быць упэўненым, што няма іншых памылак, у частцы ў гэтай частцы ecu (калі я правільна зразумеў, у e2prom)?
Здаецца, усе ок, за выключэннем даты, прычыны выбару.
Я забыўся, я таксама зрабіў выраўноўванне бескантактавымі але ў любым выпадку дата не вы ? правільна.
але калі машына ў парадку, і ты не памылкі, а не ў вас кантрольныя лямпы гараць праблема якая, дата праграмавання? але тое, што ў цябе справа, хутчэй за ўсе, разрыў праграмавання зрабіў так, што яно напісана добра, але гэта не цягне за сабой нічога, эбу не сказаў яму напляваць, калі і было запланавана, і толькі тэхнічныя дадзеныя, адлюстроўваць іх у дыягностыцы.
giuseppe1374
31-01-2014, 23:01
дата праграмавання ? на e2p
але калі машына ў парадку, і ты не памылкі, а не ў вас кантрольныя лямпы гараць праблема якая, дата праграмавання? але тое, што ў цябе справа, хутчэй за ўсе, разрыў праграмавання зрабіў так, што яно напісана добра, але гэта не цягне за сабой нічога, эбу не сказаў яму напляваць, калі і было запланавана, і толькі тэхнічныя дадзеныя, адлюстроўваць іх у дыягностыцы.
Мы кажам, што ў выпадку, калі даты не мне на гэта напляваць, мой страх, што гэта адзіная памылка бачная і, магчыма, тады ен выходзіць іншы. Дата, якая была напісана раней была заўседы аднолькавая, незалежна ад раз, што я перапісала flash, бд, я думаю, што спачатку праграмавання. Калі б там быў іншы прыйдзе і адразу?
дата праграмавання ? на e2p
Але e2p, што дадзеных утрымлівае дату?
Хай так...
Так нічога не адбываецца... калі і вы не шпіены добра
у e2prom змяшчае коды, коды фарсунак, сэрвіс-замена алею, і шмат іншай інфармацыі, але, як вы казалі, калі ў вас няма іншых праблем, хай так, а калі яшчэ далей, калі вы і зрабілі вопыт, і вы атрымаеце неабходнае абсталяванне, вы можаце аднавіць усе, і вы можаце быць упэўненыя, што калі воск праблема мінімум ты кантрольныя лямпы гараць у аб'емах і не прыходзіла ў рух.
ок, так лепш, cos?, вельмі пі? ціхі. У выхадныя user? р? улічваючы, што для страху застацца хады я гарыць толькі ў гаражы. Улічваючы, што кабель BDM варта не вельмі шмат я думаў. Калі хочаце, дайце мне р? доказаў у BDM на іншы ecu, можа быць вызвалена ад падрыўніка, каб знайсці сумяшчальны з маім, што я павінен праверыць? Я павінен знайсці нумар HW і SW ідэнтычныя?
cinqueturbo
01-02-2014, 11:25
GPoint, але паспрабаваў зрабіць іншы запісы?
можа быць, без сучка і задзірынкі вы узнаўляе...
GPoint, але паспрабаваў зрабіць іншы запісы?
можа быць, без сучка і задзірынкі вы узнаўляе...
Вы, як я ўжо сказаў раней я ўжо? перапісаць паспяхова, машына едзе, але толькі што ? нязгоднасці з даты праграмавання. Але вяртаючыся да майго пытання, перш чым, што ecu павінен знайсці, каб зрабіць тэставанне ў BDM? З майго ж нумару HW і SW, толькі HW і SW пу? быць таксама рознай, ці проста любы EDC16C39?
Вы, як я ўжо сказаў раней я ўжо? перапісаць паспяхова, машына едзе, але толькі што ? нязгоднасці з даты праграмавання. Але вяртаючыся да майго пытання, перш чым, што ecu павінен знайсці, каб зрабіць тэставанне ў BDM? З майго ж нумару HW і SW, толькі HW і SW пу? быць таксама рознай, ці проста любы EDC16C39?
любы edc16 вы чытаеце так жа, як у BDM, але, калі вы знойдзеце, па крайняй меры той жа hw да мяжы, вы зробіце блок кіравання фонду.
любы edc16 вы чытаеце так жа, як у BDM, але, калі вы знойдзеце, па крайняй меры той жа hw да мяжы, вы зробіце блок кіравання фонду.
Мае сумневы, складалася ў тым, каб зрабіць з выпрабаванняў, столькі каштуе, што я лічу, ecu, сумяшчальныя з маей, па крайняй меры, я трымаю запасны. Таму ен павінен мець той жа HW і проста. Але, што праграмнае забеспячэнне яны выкарыстоўваюць, каб выправіць\змяніць e2prom?
каб зрабіць добрую працу, мы хацелі б дзіма і schedini, каб чытаць блокі кіравання ў bdm, у адваротным выпадку вам прыйдзецца зварыць pinstrip на участках, каб зрабіць чытанне і запіс.
[QUOTE=ugoboss;81330], каб зрабіць добрую працу, мы хацелі б дзіма і schedini, каб чытаць блокі кіравання ў bdm, у адваротным выпадку вам прыйдзецца зварыць pinstrip на участках, каб зрабіць чытанне і запіс.[/QUOTE
Я бачыў нейкі малюнак і плоскі кабель, які выкарыстоўваецца, мае пін-коды нашмат largi, калі не памыляюся, адлегласці аднолькавыя ў старыя кабелі IDE для пк. Улічваючы, што ? аперацыю, што б правільна на маей машыне і не на працу я магу ацаніць зварыць паласы і затым пакінуць іх для будучага выкарыстання. Я збіраю некаторую інфармацыю па гэтым пытанні, я таксама чытаў, што і знакаміты кабель няправільна некаторыя BDM100, але ў гэтым выпадку хапіла б толькі выправіць плоскія або, калі вы прыедзеце з гэтым тэлевізар з плоскім экранам перавернуты c'? рызыка, што нават BDM100-гэта няправільна?
няма толькі тэлевізар з плоскім экранам быў няправы, па-мойму, калі я прыбыў на самай справе было не так.
Павінна быць, калі вы знаемыя з паяльнікам у bosch edc 16, - гэта меншае з попелаў, іншыя, што я ведаю, rognose у любым выпадку памятайце, заўседы будзьце асцярожныя, калі мар? экю
Прывітанне, хлопцы, у мяне, што новага?, я ? прыехаў увесь матэрыял для чытання эбу ў BDM. У дні паспрабуе? зрабіць чытанне, але ў мяне яшчэ есць некалькі сумневаў.
Калі не памыляюся, у edc16 сілкуецца непасрэдна праз BDM100 ці я павінен накарміць вас вонкава?
У выпадку, калі пойдзе ўсе паспяхова, каб аднавіць e2prom, што праграмнае забеспячэнне я павінен выкарыстоўваць? З тб я толькі CMD 1255 і драйверы BDM100.
giuseppe1374
11-02-2014, 15:27
кармленне праз bdm100 блок харчавання прыкладаецца, вам трэба рэзервовае капіяванне поўнай загрузкі, вядома, пасля riverginazione ў e2p
кармленне праз bdm100 блок харчавання прыкладаецца, вам трэба рэзервовае капіяванне поўнай загрузкі, вядома, пасля riverginazione ў e2p
На жаль, я не старыя рэзервовыя копіі, каб загрузіць, але мой intnzione было выправіць маю пасля запампоўкі. ? можна? праграмнае забеспячэнне мне трэба?
вам патрэбен e2p вашага SW і HW панны... або, па крайняй меры, не карумпаванай, як ваша, а потым riverginarla
вам патрэбен e2p вашага SW і HW панны... або, па крайняй меры, не карумпаванай, як ваша, а потым riverginarla
Такім чынам, нягледзячы на разгрузкі я не раблю нічога.
Для панны вы маеце на ўвазе, што я павінен рабіць scodifica частковае?
giuseppe1374
11-02-2014, 16:16
Gpoint вам трэба ехаць назад да ecu, як ваша, ад якога атрымаць файл e2p ў rivergini і нагрузкі усе
Такім чынам, нягледзячы на разгрузкі я не раблю нічога.
Для панны вы маеце на ўвазе, што я павінен рабіць scodifica частковае?
дакладна не можаш нічога.....
вы павінны знайсці рэзервовыя копіі аднаго і таго ж HW і SW працуе...
то scodifichi часткова і пакладзеце ў яе...
неабходна пасля паставіць cod. фарсункі твае па дыягностыцы і зрабіць выраўноўванне проксі-сервера.
Я спрабаваў шукаць у сеткі, але я не знайшоў ні аднаго bdm майго ecu, і, шчыра кажучы, я быў бы больш? ціхі, калі знайшоў, з надзейнага крыніцы, а не спасылка, у выпадку, калі ў web.
Але ў нейкі папярэдні пост (пасля таго, як я збіраюся перачытаць яго) нехта напісаў мне, што вы маглі б праверыць мой. Alfajtd вы ўпэўнены, што не можаце?
Я адказваю толькі, што я ведаю, што без рэзервовай копіі я не раблю нічога, я палічыў за лепшае б вы маглі выправіць, але, чытаючы таму, я нічога не знайшоў. У мяне галюцынацыі :)
На розных інтэрнэт-краму, я бачыў некалькі edc16c39 з hw 883. ? на этыкетцы, прыкладзенай да ecu я не знаходжу спасылкі на праграмнае забеспячэнне, але я проста знайсці hw 883?
перачытайце ўважліва, што я напісаў...
я напісаў толькі HW???
павінна быць копія вашай... СТОП!
вы павінны знайсці эбу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi ў e2prom і напісаць, усе роўна не разумею, усе гэта страсенне даты.
вы павінны знайсці эбу з hw 0281012883 і sw 1037386726, то scodifichi ў e2prom і напісаць, усе роўна не разумею, усе гэта страсенне даты.
Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.
Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
leandro89
11-02-2014, 20:47
Я ? захацелася важдацца, у любым выпадку вы ідзяце на доўгія улічваючы, што знайсці з такім жа hw і sw не будзе? проста. Такім чынам, улічваючы, што ў цяперашні час кабель у мяне есць, я раблю рэзервовую копію бягучай сітуацыі, па меншай меры, калі б здарыцца што-то, падчас запісу я магу аднавіць усе.
Але кажаце HW і SW на роўных, але па фатаграфіях, якія я бачыў у сеткі некалькі аб'яў, на этыкетцы эбу есць? напісаў код, hw 02.....883, але знайсці ў праграме не магу яе знайсці. C'? код ECU то да 8 лічбаў, які павінен быць код прадукту Альфа-Рамэа". Калі я іду ад падрыўніка, і я з блокам ў руках, як я магу зразумець SW? Адзінае ? яго можна падключыць?
Дзякуй, леандра, паспрабуе? прытрымлівацца вашым радам.
калі вам трэба рэзервовае капіраванне ўсяго табе магу забяспечыць той жа ecu
giuseppe1374
12-02-2014, 10:42
прабачце, але я хацеў бы сказаць дзве рэчы, першая ? што калі перайсці ад падрыўніка трэба шукаць ecu, які мае тое ж абсталяванне на вашым, так бы мовіць серыйны 0281.... і інш праграмнае забеспячэнне, нават калі ? іншае, не мае значэння, вы можаце змяняць другі ? што вам удалося зрабіць восем старонак, што-то так трывіяльна, і ўсе, што трэба зрабіць ? паўтараецца мільены раз ужо? у вас есць рашэнне, калі ў вас паўсталі сумневы, rileggiti гэтыя восем старонак.
прабачце, але я хацеў бы сказаць дзве рэчы, першая ? што калі перайсці ад падрыўніка трэба шукаць ecu, які мае тое ж абсталяванне на вашым, так бы мовіць серыйны 0281.... і інш праграмнае забеспячэнне, нават калі ? іншае, не мае значэння, вы можаце змяняць другі ? што вам удалося зрабіць восем старонак, што-то так трывіяльна, і ўсе, што трэба зрабіць ? паўтараецца мільены раз ужо? у вас есць рашэнне, калі ў вас паўсталі сумневы, rileggiti гэтыя восем старонак.
Факт эбу ад падрыўніка, як я зразумеў, на самай справе паказваецца толькі абсталяванне, у залежнасці ад таго, што ты паказаў, справядліва ? што за рашэнне ? просты, але без рэзервовай копіі (які я і не магу знайсці) не ? тады cos? проста. Заўседы, што гэта рашэнне, якое ты, у адваротным выпадку я перачытаў усе восем старонак з pi? увагу.
калі вам трэба рэзервовае капіраванне ўсяго табе магу забяспечыць той жа ecu
Дзякуй alfajtd, вядома, што мяне цікавіць :) .
выбачайце, калі я ўмяшання, але дзе ты?
кажу сваей (магчыма, памылкова), файл ты крычы , але я не разумею, калі вы перапісалі ўсе раблю да канца ,паспяхова
giuseppe1374
12-02-2014, 18:27
вось сюды трэба ripristinarti экю ва ўсім спакоем, зарадка і флэш, што e2p, што gi? ? панны, пасля чаго збярыце ecu ў машыне уключыце рамках 10сек выключыць на 10 сек і ўсе гатова, вядома, вы павінны кадзіраваць фарсункі нават з multiecuscan вы зможаце коды я іх атрымаць да з дыягназам або непасрэдна ад фарсунак, і тое ж самае ставіцца ecu задыяку руінах павінен быць толькі апаратныя, роўна і за тыя ж дзеянні, добры дзень.
я prma адкрыць ecu спрабаваў бы пісаць у бд толькі flasch чытаць bdm і то не сістэма, то выберу другі варыянт.з ***********ніра не можаце кадзіраваць фарсункі.,вам трэба па крайняй меры, autocom.
вось сюды трэба ripristinarti экю ва ўсім спакоем, зарадка і флэш, што e2p, што gi? ? панны, пасля чаго збярыце ecu ў машыне уключыце рамках 10сек выключыць на 10 сек і ўсе гатова, вядома, вы павінны кадзіраваць фарсункі нават з multiecuscan вы зможаце коды я іх атрымаць да з дыягназам або непасрэдна ад фарсунак, і тое ж самае ставіцца ecu задыяку руінах павінен быць толькі апаратныя, роўна і за тыя ж дзеянні, добры дзень.
Іосіф.... у мяне няма слоў. ДЗЯКУЙ, ДЗЯКУЙ. Я павінен табе вячэру :) магчыма, нават 3 або 4.
Сення ў другой палове дня, перш чым я паслаў файл, я прачытаў у BDM. Я Запампаваў адзін файл, і потым я запампаваў асобныя файлы. Мой файл e2prom быў 4kb па параўнанні з вашым, што ? 8 кб, для curiosit? вы ведаеце, чаму?
Тое, што вы мне даслалі, калі я правільна зразумеў ? з scodifica часткова, практычна чытаю код фарсунак і пасля таго, як напалі на ecu перанесены з вашага файла я ўводжу коды. Затым allineaento бескантактавымі, як я казаў, alfajtd.
PS верагодна, адкрыць? пост у раздзеле спецыфікацыі, але можа быць ? жа па-дурному, чытаючы ў BDM я магу зрабіць, або адзіны файл, "аб 468Kb", або асобныя файлы. У варыянце асобных файлаў прымушае мяне чытаць толькі эбу рухавіка, і e2prom. Трэці, не ? выбіраецца, як ніколі?
giuseppe1374
12-02-2014, 23:23
у e2p мая ? 8k і ваша 4k проста таму, што яны ложку з двума tool некалькі проста, што маей скарачэнне 4k і грузаў, свой інструмент, калі не ведаеце, вас рэзка я,аб тваей апошні пытанне, што "трэці", як вы кажаце, вас не ? выбіраецца проста таму, што ваш ecu не паведамляе, дзе яна адлюстроўваецца ? selezzionabile тып marelli mjd, так сказаць
вось e2p 4k загружаць flash і e2p рабіце тое, што вам трэба зрабіць, і тады вы зрабіце back up.
вось e2p 4k загружаць flash і e2p рабіце тое, што вам трэба зрабіць, і тады вы зрабіце back up.
У мяне няма слоў, дзякуй. Заўтра я раблю ўсе, і тады я распавяду вам як ? туды. Каб не стаяць lia ўстаноўка ecu і чытанне кода фарсунак мне перш чытаць іх непасрэдна, а затым з дапамогай МНС іх ricodifico. Я зыходжу з першага "бок размеркавання".
Яшчэ раз дзякуй.
Усе ок, я зноў падключыў эбу пасля загрузкі файлаў, якія мне даў giuseppe1374, перакадаваны ў коды фарсунак з MES+KKL і згрызот выраўноўванне бескантактавымі. Проста ідэальна. Я ўспомніў поўнае рэзервовае капіраванне на ўсялякі выпадак :)
Яшчэ раз дзякуй ўсім за падтрымку.
Калі праца робіцца добра, з тымі ж нумарамі, вырашае, як паглядзець, каб лепш.