Перегляд Повної Версії : IQ не підвищує на Fiat 1.9 JTD Edc15c5
biondo83
28-01-2014, 21:06
У мене було трохи часу, і цей уїк-енд я почав грати з сімейного автомобіля (Fiat Multipla 1.9 JTD 105л.з edc15c5).
Я поставив перед собою мету, хочете додати IQ = 79мм^3 дизель, змінивши тільки 3 карти пов'язані між собою, і що вони повинні діяти на IQ: карта педаль, обмежувач диму і обмежувачем крутного моменту. Необхідні значення в десяткове число, помножене на 0,01 повинні повертати мм^3.
Діагноз,?, справу? загальне число дизельного палива ? завжди близько 55-56 mg/i, які повинні відповідати близько 0,85*55=65 мм^3
Також зменшення/збільшення значення 3 карти, справа? загальне число дизельного палива ? завжди 55-56 мг/їй.
Я спробував прокрутити в карту, але я не визначив ні один з обмежувачів IQ, які характеризують edc15c7.
Я пропустив щось, що блокує IQ? :confused::rolleyes:
Дякую :)
У idirizzo 07b272 (після карта педалі) повинен мати обмежувач iq? ? значення 66mm3 тому воно повинно бути дещо інший
biondo83
29-01-2014, 11:14
У idirizzo 07b272 (після карта педалі) повинен мати обмежувач iq? ? значення 66mm3 тому воно повинно бути дещо інший
Дякуємо за правила? цій карті потрібно тільки для полегшення запалювання при низьких температурах.
Я думав, що був обмежувач залежно від темп. Ви Вже пробували мод? Які служать 66mm3 в самому стартері?...,. C повинен мати обмежувач відповідно до прес-turbo
biondo83
29-01-2014, 13:58
Я думав, що був обмежувач залежно від темп. Ви Вже пробували мод? Які служать 66mm3 в самому стартері?...,. C повинен мати обмежувач відповідно до прес-turbo
Якщо ви зробите справа в оборотах, в діапазоні від 0 до 750 оборотів в хвилину і температури дизельного палива є негативні ? еквівалент карту з двигунів TDI, які мають проблеми холодного пуску. Принаймні це ? ми? що я зрозумів, читаючи значення в 2D.
biondo83
03-02-2014, 14:59
Якусь пораду? :rolleyes:
SandroMarciano
11-02-2014, 13:01
Я відповідаю тут, що мені здається-й? доречно.
Діагноз помиляється юніт? вимірювання, вона завжди так робила, 55-56 є мм^3/не мг.
Напевно, як і ви ? біг обмежувач дизель f(T_water), якщо я правильно пам'ятаю, 8x1, але не сподіватися на те, що піти набагато далі, цей двигун оснащений форсунками, дуже маленькі...
biondo83
11-02-2014, 13:52
Діагноз помиляється юніт? вимірювання, вона завжди так робила, 55-56 є мм^3/не мг.
Напевно, як і ви ? біг обмежувач дизель f(T_water), якщо я правильно пам'ятаю, 8x1, але не сподіватися на те, що піти набагато далі, цей двигун оснащений форсунками, дуже маленькі...
Ви маєте на увазі обмежувач дизель місці за адресою 7BC5E?
SandroMarciano
11-02-2014, 18:55
крім того, я гаразд, навіть *7BC22 вважає, що значення, що показує діагностика в IQ враховує preiniezione, а потім значення, яке потім ви визначити не зможете? ніколи не бути esattamentee-то обмежувачі... дайте мені знати, як вона йде після цих налаштувань...
biondo83
11-02-2014, 21:23
Дякую за інфо. Тільки ви в норму часу, ви підкажіть.
Я б інше питання, якщо хочете встановити значення постійного читання MAF (якщо вимкнено), як ви думаєте, що, діючи за адресою 079C58 рядка постійної, він може працювати?
cicciogsr
11-02-2014, 22:02
я згоден, якщо не разблокируете все, не відкриває повністю дизельне паливо ori повинні вводити близько 50 перевищені 68 починає палити, якщо не піднімається тиск..
biondo83
16-02-2014, 21:17
Ви підкажіть, а на останніх випробувань:
- внести зміни в картку 7BC22 не визначила, якого-небудь збільшення IQ;
- внести зміни в картку 7BC5E дозволило мені надати між 70 і 75 мм^3 у діапазоні 2100 2400 оборотів в хвилину. Вище 2400 оборотів в хвилину IQ ? завжди була нижче 70 мм^3.
Здавалося б, що блокування IQ був винесений на карту 7BC5E.
Значення "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря об'єктив", - вимірюються від MAP або MAF?
Я намагався від'єднати роз'єм від MAF і значення в діагностиці "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря мета" розрізняються так само, як і роз'єм був підключений. Ми? що змінюється ? тільки температура зчитується, який йде на 40?C (=> Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт) і "Маси Повітря До/C", що проходить 2,1 Вольт до 0 Вольт, нарешті, відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато) і стан ? "Активний".
Потім, MAF надає тільки посилання температури (напруги), і маси повітря (напруга)?
Відключити MAF від карти, що передбачає, з точки зору значення і помилки в діагностиці?
kingsnake
23-02-2014, 00:49
Якщо ви зробите справа в оборотах, в діапазоні від 0 до 750 оборотів в хвилину і температури дизельного палива є негативні ? еквівалент карту з двигунів TDI, які мають проблеми холодного пуску. Принаймні це ? ми? що я зрозумів, читаючи значення в 2D.
Я міг би знати апаратне і програмне забезпечення цієї ecu?
Ви підкажіть, а на останніх випробувань:
- внести зміни в картку 7BC22 не визначила, якого-небудь збільшення IQ;
- внести зміни в картку 7BC5E дозволило мені надати між 70 і 75 мм^3 у діапазоні 2100 2400 оборотів в хвилину. Вище 2400 оборотів в хвилину IQ ? завжди була нижче 70 мм^3.
Здавалося б, що блокування IQ був винесений на карту 7BC5E.
Значення "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря об'єктив", - вимірюються від MAP або MAF?
Я намагався від'єднати роз'єм від MAF і значення в діагностиці "Маси повітря вимірюється" і "Маси повітря мета" розрізняються так само, як і роз'єм був підключений. Ми? що змінюється ? тільки температура зчитується, який йде на 40?C (=> Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт) і "Маси Повітря До/C", що проходить 2,1 Вольт до 0 Вольт, нарешті, відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато) і стан ? "Активний".
Потім, MAF надає тільки посилання температури (напруги), і маси повітря (напруга)?
Відключити MAF від карти, що передбачає, з точки зору значення і помилки в діагностиці?
Я міг би знати апаратне і програмне забезпечення цієї ecu?
.
Maf 100%- map вимірює тільки тиск турбо
SandroMarciano
23-02-2014, 16:24
Maf 100%- map вимірює тільки тиск турбо
правильно, додам, що мета ? карту, яка, як правило, готує значення max для закриття egr!!
Я не можу завантажити файл, але на моїй EDC15C7 обмежувач дизельного палива в залежності від температури, обмежує все в порядку!
Maf може fregarti, до того, що значення приходить обмежувач диму?
biondo83
03-03-2014, 10:59
правильно, додам, що мета ? карту, яка, як правило, готує значення max для закриття egr!!
На карті мета, я підтверджую, що якщо еспланаді, читає діагноз константа 1200 мг.
? від'єднавши датчик витрати повітря, діагностика читаю:
- Маса повітря вимірюється: продовжує змінюватися так само, як і на датчик витрати повітря ? додається;
- температура зчитується, який йде на 40?C;
- Температура Повітря в/ц = 4,75 Вольт;
- Маса Повітря/C переходить в 0 Вольт;
- відкриття клапана EGR проходить в 1% (завжди з MAF стаккато)
- Стан системи РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог: "Активний".
Від нас? я думаю, зробити висновок, що в цих ecu маса повітря вимірюється в [mg/i] вимірюється від MAP. Що ви думаєте про це?