Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Mercedes DCM 3.5

chiptuning.cro
28-01-2014, 21:05
Я чытаў Mercedes DCM 3.5 CMD ORI праз OBD, але я чуў, што "вакол", што " пасля таго, што чытаў, не трэба яму больш кантакт або уключыце машыну, таму што пасля з MOD scrito я мог бы мець праблемы.

Але і праўда, ці падман ?

Загадзя дзякуй !

eobdexpression
28-01-2014, 21:21
Але, па мне, вам будзе сказана, бздура, асабліва, калі толькі чытаць :-) PS усе дзярмо, калі яны павінны адбыцца, адбываюцца ў запісу, але для чытання мне здаецца вельмі дзіўным

chiptuning.cro
28-01-2014, 23:27
Але, па мне, вам будзе сказана, бздура, асабліва, калі толькі чытаць :-) PS усе дзярмо, калі яны павінны адбыцца, адбываюцца ў запісу, але для чытання мне здаецца вельмі дзіўным

Не ведаю, што адказваць, таму што я б ад смеху...
Ваш адказ-падзел для пачаткоўцаў, але ўсе роўна дзякуй ;)

Есць хто-тое, што зрабіў ен DCM 3.5 і можа пацвердзіць, што' і' Ok' sa машыны ў працэсе і была выкарыстаная.
Калі ласка Не зрабіць МОД, і пасля таго, як " перачытваю ў КРЫЧЫ, калі кліент прыйдзе паміж' некалькі дзен, знайсці ORI змянілася, і затым " на восьмы riffare адлюстраванне, вось і ўсе.

Дзякуй!

eobdexpression
29-01-2014, 02:42
Не ведаю, што адказваць, таму што я б ад смеху...
Ваш адказ-падзел для пачаткоўцаў, але ўсе роўна дзякуй ;)

Есць хто-тое, што зрабіў ен DCM 3.5 і можа пацвердзіць, што' і' Ok' sa машыны ў працэсе і была выкарыстаная.
Калі ласка Не зрабіць МОД, і пасля таго, як " перачытваю ў КРЫЧЫ, калі кліент прыйдзе паміж' некалькі дзен, знайсці ORI змянілася, і затым " на восьмы riffare адлюстраванне, вось і ўсе.

Дзякуй!

Прабачце, але што значыць адзін адказ у раздзеле для пачаткоўцаў???? Я, аднак, я хацеў бы сказаць, што праблема на чытанне, што застаецца машына без яе запусціць не існуе праблемы, так не павінна быць на максімум, калі адбываюцца толькі тады, калі вы блакуецца на запіс, але не чытанне)

motorsport
29-01-2014, 10:00
Я чытаў Mercedes DCM 3.5 CMD ORI праз OBD, але я чуў, што "вакол", што " пасля таго, што чытаў, не трэба яму больш кантакт або уключыце машыну, таму што пасля з MOD scrito я мог бы мець праблемы.

Загадзя дзякуй !

і падман!!

gezame
31-01-2014, 02:27
Прывітанне
Праблема можа вечар "rolling code"

chiptuning.cro
04-02-2014, 21:49
Прывітанне
Праблема можа вечар "rolling code"

Сапраўды, можа быць у тым, што менавіта праблема...
Не ў тым, што нават, МБ, да ўвядзення што-то накшталт EWS/CAS to DME/DDE, такія як BMW, дзе я ведаю,' што' і наконт я пытанне, калі пісаў гэты файл.

hgtferma
07-03-2014, 13:00
Сапраўды, можа быць у тым, што менавіта праблема...
Не ў тым, што нават, МБ, да ўвядзення што-то накшталт EWS/CAS to DME/DDE, такія як BMW, дзе я ведаю,' што' і наконт я пытанне, калі пісаў гэты файл.

прывітанне, экскурсійнае вас не праблема упэўнены, так ? падобны на kuga, зробленыя з K-tag врі

gezame
24-03-2014, 03:35

Загадзя дзякуй !

Прывітанне
Зробленыя ia розных, не праблема, ў бд з cmdtec.
Я чытаў файл два разы, пасля карыесу dia, iguale 100%.