КПК

Перегляд Повної Версії : Opel vivaro 1.9 dt проблеми egr

michele30
27-01-2014, 20:05
Рага у мене є велика проблема з цим засобом, близько місяця тому ? змінилася l egr ( я заявляю, що двигун в питанні ? 19 tdiesel renault і кошти ? 2002 року) "торнадо" на проблеми ? прибув з горить і помилка p0400 cio? клапан системи рециркуляції ог, клапан змінений і далі.
Повертається через місяць з шпигун, що він eccesa на шосе, і завжди помилка на egr.
Поклав перо відчуваємо його ? також дуже повільно, починаючи, приблизно, до 2800 об / хв, що турбо ? вступив ? нерухомий, як ніби там клапан egr, можливо, деякі відкриті, але не ?.
Вам ? "у разі якщо коли-небудь щось подібне?

zullo
27-01-2014, 20:27
мені і натрапив на scenic 1.9, а також був закритий дала мені проблеми не accelerava, повільно турбіни, які не бажали чорний дим, так-так
той іде, і поклав аркуш
далі йшов, як я раджу тобі, на мою думку. :)

michele30
27-01-2014, 20:53
це не курить, але"? тільки трохи повільно, починаючи і бере мене ця помилка.
куди ти поклав лист?

Сьогодні
27-01-2014, 21:01
Я не знаю kilometraggio середині, але фургони Iveco буває так, що ви "incaccola" весь впускний колектор всередині, так і різні кроки, повітря забиваються, викликаючи точно такий же відмова! Тепер я не знаю, якщо ? те ж саме для vivaro, але, може бути, якщо не ? важко, може бути, з telecamerina спробуйте кинути око!

zullo
27-01-2014, 21:16
це не курить, але"? тільки трохи повільно, починаючи і бере мене ця помилка.
куди ти поклав лист?

куди йдуть трубки від випускного колектора і йде під клапан egr
або вільні flancia і або покласти лист в середині, між трубою і клапаном egr

carlo abarth
27-01-2014, 21:25
може бути, що клапана солі, коли йде в turbo тобто не тримає kiusura ..спробуйте tapparla і спробуйте!!!
куди йдуть трубки від випускного колектора і йде під клапан egr
або вільні flancia і або покласти лист в середині, між трубою і клапаном egr

michele30
27-01-2014, 21:35
я намагаюся tapparla і подивимося, що вийде завтра. якщо я знайду, де поставити листи, є оновлення...
дякую

я зробила тест, поклавши листи на шланг який йде на клапан, але з 3 отворами 5мм кошти, не ? нічого не змінилося, єдине ? тепер, як помилка завжди p0400 але замість того, щоб бути надмірним ? незабаром і справді не видаляє.
Тільки в середині не йде і має йти, навіть не так, я, ви знаєте, що сказати, коли повинні вимірювати маси повітря макс?
я знаю, що до мінімуму тепло повинно бути від 35 до 47, і тут є, але на макс приходить тільки в 250 приблизно, мені здається, трохи, що на 3500 оборотів, так і так низька

zullo
28-01-2014, 13:36
заткнути означає, що не потрібно робити отвори, листи не повинні бути білизну, якщо немає, та марно вимірник маси повітря до мінімуму, скажімо 250 300 може також стояти, але максимум повинен отримати мінімум 600 на
проблема датчик витрати повітря може привести, так само, egr, який вентилюється і не закривається добре

зробіть na докази етап egr без отворів і відключають датчик витрати повітря і подивитися, якщо краще не давати пряму помилку ви, давайте зрозуміти, де проблема .

я зробила тест, поклавши листи на шланг який йде на клапан, але з 3 отворами 5мм кошти, не ? нічого не змінилося, єдине ? тепер, як помилка завжди p0400 але замість того, щоб бути надмірним ? незабаром і справді не видаляє.
Тільки в середині не йде і має йти, навіть не так, я, ви знаєте, що сказати, коли повинні вимірювати маси повітря макс?
я знаю, що до мінімуму тепло повинно бути від 35 до 47, і тут є, але на макс приходить тільки в 250 приблизно, мені здається, трохи, що на 3500 оборотів, так і так низька

ртс
28-01-2014, 13:51
Насправді лезо повинно бути закрито, я майстер з 300 000 км я так і зробив все ще йде, не курити...oviamente коли горить контрольна лампа, чому? у egr не хотів замінити його

michele30
28-01-2014, 14:03
я зробив так , чому? l egr ? новий близько місяця і оригінальний ? за те, що мені дивно, що проблема в egr, от і все
я постараюся для її видалення, все те.

dejanira17
28-01-2014, 21:21
ви пробували заблокувати відкриті лопатки змінної геометрії " всмоктування ?

carlo abarth
28-01-2014, 23:49
тоді результат????
я намагаюся tapparla і подивимося, що вийде завтра. якщо я знайду, де поставити листи, є оновлення...
дякую

motorsport
29-01-2014, 09:56
мені і натрапив на scenic 1.9, а також був закритий дала мені проблеми не accelerava, повільно турбіни, які не бажали чорний дим, так-так
той іде, і поклав аркуш
далі йшов, як я раджу тобі, на мою думку. :)

і найкраще рішення!! :)