КПК

Перегляд Повної Версії : opel agila 1.3 дизель проблеми, підсилювач керма

gick
27-01-2014, 19:47
Добрий вечір chiptuners, завжди бореться з машини повені тут, у Бастилії, і я agila 2008 року, в якому мені не вдалося відновити підсилювач керма, решта все працює і включається, навіть індикатор контролю стабільності? але я думаю, це тільки відображення помилку, підсилювач керма, у параметрах не можу увійти в діагностику і бачу, що ебу ? харчування але йому не вистачає живлення 30 кремезний, те, що йде прямий, я вже? перевірив запобіжники на акумуляторі, запобіжник f16 на розподільній коробці в моторному відсіку і все ок, але не приходить під струм в роз'єм, якщо у кого є схеми opel або знає, дайте відповідь, як він працює, я міг би знайти дорогу-й? впевнена, замість того, що продовжувати йти в темряві.

пристрасть двигунів
27-01-2014, 22:30
Привіт, але від елементів керування, які ви робили в машині є abs або esp?

gick
28-01-2014, 07:56
щиро не міг зрозуміти, шпигун, який включається в додаток до цієї рульової ? що з автомобілем, і під дві криві лінії, я припустив, що це, що esp, але без експлуатації і не впевнений.

пристрасть двигунів
28-01-2014, 10:40
ви знаєте цей автомобіль ? Suzuki splash, заходи кузова для Opel, якщо у вас esp покладіть на рульове колесо в центрі і зробіть калібрування кута рульового управління, гальм, то перейдіть на дорогах досить мало, і тому вам l' навчання ru0te датчиків *****unque зробили все контролює, завжди з діагностики всіх компонентів бортовий

gick
28-01-2014, 13:13
так, але проблема ? що мені не приходить в будь-якому випадку харчування на 30 електродвигуна, stamattino я подзвонив спеціалізованої майстерні, уповноваженої opel, а мені сказали, що ті 30 виходить не від акумулятора, а від блоку керування, розташованого під tunner центральний, мораль, здається прямим, але не робить ? з того моменту ? управляється від ебу, вище ебу ? закінчилася під водою, потім все окислюється і ви не можете навіть відкрити, чому? assembalata від іп? електронні карти, що серед них коли-поділ усечении зварних швів з'єднання, плюс diagnosta opel сказав мені, що polarit? навпаки, КАЖУ, ЩОБ ВСЕ, ЩО ВИ НЕ ризикуєте СПАЛИТИ ЩОСЬ, ЧЕРВОНИЙ ПРОВІД ? НЕГАТИВНИЙ І ЧОРНИЙ ДРІТ ПОЗИТИВНИЙ.
зараз клієнт сказав відчувати, що стоїть новий і, можливо, якщо замовляєте кажу вам відворотом.

пристрасть двигунів
28-01-2014, 14:27
Б? якщо є всі ці проблеми ? залишилася повністю затоплені водою

motorsport
28-01-2014, 15:53
вони, а також місцями в polarit?....бга...дайте нам знати, l результат

blackwolf76
28-01-2014, 21:39
Що-то з polarit? перевернута я, схоже, справді, дивні...

leandro89
28-01-2014, 22:04
так, але проблема ? що мені не приходить в будь-якому випадку харчування на 30 електродвигуна, stamattino я подзвонив спеціалізованої майстерні, уповноваженої opel, а мені сказали, що ті 30 виходить не від акумулятора, а від блоку керування, розташованого під tunner центральний, мораль, здається прямим, але не робить ? з того моменту ? управляється від ебу, вище ебу ? закінчилася під водою, потім все окислюється і ви не можете навіть відкрити, чому? assembalata від іп? електронні карти, що серед них коли-поділ усечении зварних швів з'єднання, плюс diagnosta opel сказав мені, що polarit? навпаки, КАЖУ, ЩОБ ВСЕ, ЩО ВИ НЕ ризикуєте СПАЛИТИ ЩОСЬ, ЧЕРВОНИЙ ПРОВІД ? НЕГАТИВНИЙ І ЧОРНИЙ ДРІТ ПОЗИТИВНИЙ.
зараз клієнт сказав відчувати, що стоїть новий і, можливо, якщо замовляєте кажу вам відворотом.

писати великими літерами означає кричати, якщо ви хочете виділити якийсь фразі є таблиця формату

gick
28-01-2014, 23:03
Що ? таблиця формат леандро?

crteam
29-01-2014, 14:21
це японці для живлення електродвигуна використовують чорний як позитивні, так і коричневий / червоний, як негативний, а у ебу в частині*****а також toyota yaris,aygo,suzuki vitara і ін

завод NSK

leandro89
29-01-2014, 21:24
Що ? таблиця формат леандро?

таблиця, що містить команди для зміни шрифту