Прагляд Поўнай Версіі : opel agila 1.3 дызель праблемы, узмацняльнік руля
Добры вечар chiptuners, заўседы змагаецца з машыны паводкі тут, у Бастыліі, і я agila 2008 года, у якім мне не ўдалося аднавіць ўзмацняльнік руля, астатняе ўсе працуе і ўключаецца, нават індыкатар кантролю стабільнасці? але я думаю, гэта толькі адлюстраванне памылку, узмацняльнік руля, у параметрах не магу ўвайсці ў дыягностыку і бачу, што эбу ? харчаванне але яму не хапае харчавання 30 каржакаваты, тое, што ідзе прамы, я ўжо? праверыў засцерагальнікі на акумулятары, засцерагальнік f16 на размеркавальнай скрынцы ў маторным адсеку і ўсе ок, але не прыходзіць ток пад ў раздым, калі ў каго есць схемы або opel ведае, адкажыце, як ен працуе, я мог бы знайсці дарогу-й? упэўненая, замест таго, што працягваць ісці ў цемры.
запал рухавікоў
27-01-2014, 22:30
Прывітанне, але ад элементаў кіравання, якія вы рабілі ў машыне есць abs або esp?
шчыра не мог зразумець, шпіен, які ўключаецца ў дадатак да гэтай рулявы ? што з аўтамабілем, і пад дзве крывыя лініі, я выказаў здагадку, што гэта, што esp, але без эксплуатацыі і не ўпэўнены.
запал рухавікоў
28-01-2014, 10:40
вы ведаеце, гэты аўтамабіль ? Suzuki splash, меры кузава для Opel, калі ў вас esp пакладзеце на рулявое кола ў цэнтры і зрабіце каліброўка кута рулявога кіравання, тармазоў, то перайдзіце на дарогах досыць мала, і таму вам l' навучання ru0te датчыкаў *****unque зрабілі ўсе кантралюе, заўседы з дыягностыкі ўсіх кампанентаў бартавы
так, але праблема ? што мне не прыходзіць у любым выпадку харчаванне на 30 электрарухавіка, stamattino я патэлефанаваў спецыялізаванай майстэрні, упаўнаважанай opel, а мне сказалі, што тыя 30 зыходзіць не ад акумулятара а ад блока кіравання, размешчанага пад tunner цэнтральны, мараль, здаецца простым, але не робіць ? з таго моманту ? кіруецца ад эбу, вышэй эбу ? скончылася пад вадой, потым усе акісляецца і вы не можаце нават адкрыць, чаму? assembalata ад іп? электронныя карты, што сярод іх калі-падзел усечении зварных швоў злучэння, плюс diagnosta opel сказаў мне, што polarit? наадварот, КАЖУ, КАБ УСЕ, ШТО ВЫ НЕ рызыкуеце СПАЛІЦЬ што-ТО, ЧЫРВОНЫ ПРОВАД ? АДМОЎНЫ І ЧОРНЫ ПРОВАД СТАНОЎЧЫ.
цяпер кліент сказаў адчуваць, што стаіць новы і, магчыма, калі заказваеце кажу вам адваротам.
запал рухавікоў
28-01-2014, 14:27
Б? калі есць усе гэтыя праблемы ? засталася цалкам затопленыя вадой
motorsport
28-01-2014, 15:53
яны, а таксама месцамі ў polarit?....бда...дайце нам ведаць, l вынік
blackwolf76
28-01-2014, 21:39
Што-то з polarit? перавернутая я, падобна, сапраўды, дзіўныя...
leandro89
28-01-2014, 22:04
так, але праблема ? што мне не прыходзіць у любым выпадку харчаванне на 30 электрарухавіка, stamattino я патэлефанаваў спецыялізаванай майстэрні, упаўнаважанай opel, а мне сказалі, што тыя 30 зыходзіць не ад акумулятара а ад блока кіравання, размешчанага пад tunner цэнтральны, мараль, здаецца простым, але не робіць ? з таго моманту ? кіруецца ад эбу, вышэй эбу ? скончылася пад вадой, потым усе акісляецца і вы не можаце нават адкрыць, чаму? assembalata ад іп? электронныя карты, што сярод іх калі-падзел усечении зварных швоў злучэння, плюс diagnosta opel сказаў мне, што polarit? наадварот, КАЖУ, КАБ УСЕ, ШТО ВЫ НЕ рызыкуеце СПАЛІЦЬ што-ТО, ЧЫРВОНЫ ПРОВАД ? АДМОЎНЫ І ЧОРНЫ ПРОВАД СТАНОЎЧЫ.
цяпер кліент сказаў адчуваць, што стаіць новы і, магчыма, калі заказваеце кажу вам адваротам.
пісаць загалоўнымі літарамі азначае крычаць, калі вы хочаце вылучыць нейкі фразе есць табліца фармату
Што ? табліца фармат леандра?
гэта японцы для харчавання электрарухавіка выкарыстоўваюць чорны як станоўчыя, так і карычневы / чырвоны, як адмоўны, а ў эбу ў частцы*****а таксама toyota yaris,aygo,suzuki vitara і інш
завод NSK
leandro89
29-01-2014, 21:24
Што ? табліца фармат леандра?
табліца, якая змяшчае каманды для змены шрыфта