Прагляд Поўнай Версіі : Інспекцыі нафты скіду для Opel з ELM 327...??
скід service або Inspection алей скіду для Opel не існуе sw, каб зрабіць гэта elm 327????
motorsport
27-01-2014, 18:41
не існуе!!
Дзякуй за адказ.....я бачыў, як intefacce, якія стаяць менш за 10 еўра, для скіду ў 15 ТЫС. або 30 тыс. для 1/2 гадоў, хто ведае, ці працуюць яны, па крайняй меры, тыя,
motorsport
27-01-2014, 20:24
Дзякуй за адказ.....я бачыў, як intefacce, якія стаяць менш, чым 10? каб зрабіць reset на 15 ТЫС. ці 30 тыс. за 1/2 гадоў, хто ведае, калі працуюць па крайняй меры тыя,
купіў opcom і для групы opel!!
carlo abarth
27-01-2014, 20:54
таму, прабачце, на вашым, не ўручную!!!
скід service або Inspection алей скіду для Opel не існуе sw, каб зрабіць гэта elm 327????
Прабачце, але на opel, мне здаецца, вы асоба ў кіраўніцтве! Што opel
не ўсе, узгадаем, што многія новыя opel x reset service служыць таксама carpass.
motorsport
27-01-2014, 21:47
не ўсе, узгадаем, што многія новыя opel x reset service служыць таксама carpass.
мне давялося толькі на мінулым тыдні на opel corsa!!
carlo abarth
27-01-2014, 22:18
ведаў для carpass ...але карыстач не паказвае, аўтамабіль!!
клаўдые-abarth
27-01-2014, 22:32
на некаторых дастаткова ўтрымліваць націснутай кнопку абнулення кіламетраў частковае,але не s? калі на новых, так і яшчэ cos
ведаў для carpass ...але карыстач не паказвае, аўтамабіль!!
на некаторых дастаткова ўтрымліваць націснутай кнопку абнулення кіламетраў частковае,але не s? калі на новых, так і яшчэ cos?
Astra J 110 cdti ...ачысціць percentiuale зносу алею, але я не думаю, што тое ж самае... carpass cos'
так што...гэты аўтамабіль прымушае знікнуць усе?
У мяне opel zafira, які 2006 reset service працуе з гэтым?
У carpass павінны быць пліткі, усе гэтыя лічбы, з якой праграмуюць ключы і т. д. І т. д. Правільна?