Перегляд Повної Версії : Bosch motronic volvo
ducati83
27-01-2014, 16:59
Привіт всім, це ? є ecu віддалені від volvo V50 2500 турбо дизель, двигун T5, мені підтвердили, що це Bosch ME9?
хто-небудь є терморегулятори для підключення на гребінь?
Щоб відкрити його, і отримати її в bdm йде відкрито з етикеткою, або з боку ребер?
спасибі всім.
ducati83
27-01-2014, 17:55
ок дякую, по-твоєму, це терморегулятори ford me9 йде добре, навіть для цього volvo?
ducati83
12-02-2014, 20:04
привіт всім, сьогодні я, нарешті, вирішив відкрити me9,0 volvo, щоб зробити читання в bdm,і, на жаль, я опинився навпроти цієї проблеми:ecu відкриває навпаки....потім частина, де знаходиться вхід в порт bdm ? під....я намагався видалити гвинти, і вирізати по периметру герметиком, але nda мені здається, affogata в герметик...принаймні, як я бачу, в різних фото edc16 з документів, bdm....
поради?
bogdans_magicmotorsport
21-05-2014, 13:27
ок дякую, по-твоєму, це терморегулятори ford me9 йде добре, навіть для цього volvo?
Терморегулятори VOLVO ME9 і відрізняється від FORD.
Regards
BogdanS
ducati83
21-05-2014, 22:56
ви насправді лаче, чому? я не міг зняти його сторони під ecu....і я не хотів ризикувати.....поради?
ducati83
22-05-2014, 09:38
на жаль, я не використовую ваше обладнання, але де я підтримую використовують півень орі.....і я курку, щоб якусь роботу швидко......те, що ви не повинні відкривати треба ? велика справа....хоча я часто не довіряю, не відкрити для ecu ostiche або що робити капризами....звичайно, було б все перевірити, і тоді я міг би також сказати, що за допомогою позаду, я хотів би уникнути роботи.....
а факт залишається фактом, що ця благословенна ME9 не ? він хотів знати, відкритися,....