КПК

Перегляд Повної Версії : Проблема Alfa 147 1.9 jtd

Marcuc
27-01-2014, 16:05
всім привіт. у мене проблема з моєї 147, і cio? що на п'ятій передачі 3000 оборотів загоряється червоний двигун і не розганяється більше?..хтось може мені допомогти???

angelolsp
27-01-2014, 16:06
по-перше, представлені в спеціальному розділі, і потім після того як завершіть цю disccussione з більше інформації на ваше запитання

Marcuc
27-01-2014, 16:39
вибачте angelolsp.. я тільки що представив на форумі

alfajtd
27-01-2014, 16:48
Якщо ? підключені або pacioccata останнім часом помилка-й? їх...
якщо ? оригінал без будь-яких змін та/або механічного втручання, необхідно використовувати діагностику, щоб побачити код помилки, і діяти.

Marcuc
27-01-2014, 18:02
Якщо ? підключені або pacioccata останнім часом помилка-й? їх...
якщо ? оригінал без будь-яких змін та/або механічного втручання, необхідно використовувати діагностику, щоб побачити код помилки, і діяти.

? підключені 3-х років тому і не давав ніколи ніяких проблем..клапан egr ? закрито..тільки сумніваюся, що я ? що ви ? заблокований змінною геометрією турбіни
я намагався зробити діагностику з Scantool, але не каже мені ні коду і не помилка, що взяв ебу

motorsport
27-01-2014, 18:52
спробуйте, будь ласка, інший діагноз і пошти dtc,пу? також насос високого тиску, або датчик rail!!

марко
27-01-2014, 19:00
вибачте, скільки км до зроблено влітку, коли зробив карту

nasone147
27-01-2014, 19:33

Marcuc
27-01-2014, 21:19
вибачте, скільки км до зроблено влітку, коли зробив карту

я зробив майже 60 000 км

проблема ? що з програмою я не можу бачити всі параметри авто

legendaryslave
27-01-2014, 21:31
принаймні, dtc заднім числом, що cosigli ми ніколи не можемо вам дати

carlo abarth
27-01-2014, 22:07
але страждають від геометрії, ті все що там йдуть d домовленості..а завжди dtc потрібно читати!!

159sportwagon
27-01-2014, 22:10
Перевірте труби великі, які йдуть на інтеркулер і те, що йде на турбо .

beppe.c
28-01-2014, 22:53
бачив recoveri, я думаю, проблема надлишкового тиску,перевірити труби, які йдуть до клапана dell привід, turbo,якщо працездатні думаю, що проблема в geometria.prova у зняти аукціоні dell привід і зробити рух вручну,подивитися, як вона тече, l аукціоні.
я сподіваюся, що вирішите.

carlo abarth
28-01-2014, 23:40
якщо ми від dtc ..може бути, ми не пишемо вірш!!!

legendaryslave
29-01-2014, 00:28
бачив recoveri, я думаю, проблема надлишкового тиску,перевірити труби, які йдуть до клапана dell привід, turbo,якщо працездатні думаю, що проблема в geometria.prova у зняти аукціоні dell привід і зробити рух вручну,подивитися, як вона тече, l аукціоні.

і якщо ? тиск дизельного палива

dvdtuning
29-01-2014, 00:52
Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?

ugoboss
29-01-2014, 07:24
я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.

motorsport
29-01-2014, 09:41
я вважаю, що це марно сидіти тут і робити припущення, що може бути, поки користувач не ставить діагноз глибокого і каже, принаймні, якась помилка виходить, всі курять, те, що ми говоримо.

у самому справі, ви все неправильно без даних автомобіля та без dtc!!

beppe.c
29-01-2014, 13:03
хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.

crteam
29-01-2014, 14:10
але без уніан діагноз добре, може бути багато наслідків.пу? бути дизельного фільтра забиті,насос, калу тиску,датчик rail, який не читає добре,геометрію, замки,електромагнітний клапан турбіни, що зупиняє,натискання і калу,я міг би продовжувати годинами,існує безліч випадків, намагається змусити вас зробити діагностику з відповідним інструментом

Marcuc
29-01-2014, 22:11
Тиск палива в мене, дав recoveri і помер в машині...я думаю, я теж до геометрії...recovery падає відразу або залишається до ке не вимкнути?

залишається фінч? не вимикаю машину..і в будь-якому випадку, якщо у мене шанс? поставити діагноз глибокого, я б вже зроблено, але, на жаль, знаходяться за межами країни і не з'? possibilitadi її..і геометрія я перевірив, і здається, що він на місці..на жаль, більшість програм, які я на комп'ютері не можу прочитати dtc..труби, так і всмоктування, що інтеркулер здорові і не sfiatano..завтра контролю труби, які йдуть на приводу turbo

хлопці!бачив труднощі користувача, щоб зробити діагностику і подивитися, dtc, як було б правильно зробити,від інформації, яку дав нам cio? що автомобіль йде в recovery я роблю висновок, що це тиск наддуву, тому що якщо б це був дизель автомобіль помер.бачив тести зробити, що легко, я дав свою пораду,****** прийняти його.

спасибі beppe.c за пораду..я приймаю і дякую тобі..завтра роблю інші елементи управління, і я намагаюся, щоб накликати на себе ще програмне забезпечення для пк

якщо ми від dtc ..може бути, ми не пишемо вірш!!!

якщо б я міг читати dtc впевнений, я не шукав допомоги від людей, може бути, більше? досвідчені мене

crteam
29-01-2014, 22:28
Carlo abarth запаліть магічний куля...тут добре

beppe.c
29-01-2014, 22:29
? підключені 3-х років тому і не давав ніколи ніяких проблем..клапан egr ? закрито..тільки сумніваюся, що я ? що ви ? заблокований змінною геометрією турбіни
я намагався зробити діагностику з Scantool, але не каже мені ні коду і не помилка, що взяв ебу

інтерфейс, який ви використовували?l elm?якщо ? так download fiat ecu сканер і зробити діагностику.

Marcuc
29-01-2014, 22:41
інтерфейс, який ви використовували?l elm?якщо ? так download fiat ecu сканер і зробити діагностику.

я намагаюся відразу його завантажити

Проблема вирішена..було мити трубки, що йде на перепускний клапан турбіни..
Спасибі всім вам за допомогу і всі поради, які ви мені дали

beppe.c
02-02-2014, 20:18

але не ти казав, щоб вони перевірені?

а я радий за тебе!!!

Marcuc
04-02-2014, 21:32
але не ти казав, щоб вони перевірені?

а я радий за тебе!!!

спасибі beppe.c
при цьому він був катетер з тефлону, що був зламаний
? те, що частина електромагнітного клапана і потрапляє в перепускний клапан

giuseppe1374
04-02-2014, 22:07
ви ці труби завжди дають збої ? перше, що контроль, коли у мене неприємності на turbo діагнозу

Брат
05-02-2014, 23:45
Ви сказали, що тільки від 5 до 3000 оборотів давав проблеми, а не недовіра, але і для навчання, я правильно розумію?

beppe.c
06-02-2014, 01:19
Ви сказали, що тільки від 5 до 3000 оборотів давав проблеми, а не недовіра, але і для навчання, я правильно розумію?

він це робив від 5 до 3000 оборотів в хвилину, тому що втрати тиску було трохи більше збільшує втрати спочатку робить, а потім почав робити це 4, а потім 3 і т.д.

beppe.c
06-02-2014, 01:21
спасибі beppe.c
при цьому він був катетер з тефлону, що був зламаний
? те, що частина електромагнітного клапана і потрапляє в перепускний клапан

то турбо не має перепускного клапана, але л turbo приводу, тому що зі змінною геометрією,перепускного клапана встановлюється на з турбонаддувом фіксованій геометрії.
раз ви rombe також трубку, яка йде від електромагнітного клапана до колектора d всмоктування.