Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : Праблема Alfa 147 1.9 jtd

Marcuc
27-01-2014, 16:05
усім прывітанне. у мяне праблема з маей 147, і cio? што на пятай перадачы 3000 абаротаў загараецца чырвоны рухавік і не разганяецца больш?..хто-то можа мне дапамагчы???

angelolsp
27-01-2014, 16:06
па-першае, прадстаўленыя ў спецыяльным раздзеле, і потым пасля таго як скончыце гэтую disccussione з больш info на ваша пытанне

Marcuc
27-01-2014, 16:39
выбачайце angelolsp.. я толькі што прадставіў на форуме

alfajtd
27-01-2014, 16:48
Калі ? падлучаныя або pacioccata у апошні час памылка-й? іх...
калі ? арыгінал без якіх-небудзь змяненняў і/або механічнага ўмяшання, неабходна выкарыстоўваць дыягностыку, каб убачыць код памылкі, і дзейнічаць.

Marcuc
27-01-2014, 18:02
Калі ? падлучаныя або pacioccata у апошні час памылка-й? іх...
калі ? арыгінал без якіх-небудзь змяненняў і/або механічнага ўмяшання, неабходна выкарыстоўваць дыягностыку, каб убачыць код памылкі, і дзейнічаць.

? падлучаныя 3-х гадоў назад і не даваў ніколі ніякіх праблем..клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая..толькі сумняваюся, што я ? што вы ? заблакаваны змянянай геаметрыяй турбіны
я спрабаваў зрабіць дыягностыку з Scantool, але не кажа мне ні кода і не памылка, што ўзяў эбу

motorsport
27-01-2014, 18:52
паспрабуйце, калі ласка, іншы дыягназ і пошты dtc,пу? быць таксама помпа высокага ціску, або датчык rail!!

марка
27-01-2014, 19:00
прабачце, колькі км да зроблена летам, калі зрабіў карту

nasone147
27-01-2014, 19:33

Marcuc
27-01-2014, 21:19
прабачце, колькі км да зроблена летам, калі зрабіў карту

я зрабіў амаль 60 000 км

праблема ? што з праграмай я не магу бачыць усе параметры аўто

legendaryslave
27-01-2014, 21:31
па крайняй меры, dtc заднім чыслом, што cosigli мы ніколі не можам даць вам

carlo abarth
27-01-2014, 22:07
але пакутуюць ад геаметрыі, тыя усе, што там ідуць d дамоўленасці..а заўседы dtc трэба чытаць!!

159sportwagon
27-01-2014, 22:10
Калі ласка, праверце вялікія трубы, якія ідуць на интеркулер і тое, што ідзе на турба .

beppe.c
28-01-2014, 22:53
бачыў recoveri, я думаю, праблема залішняга ціску,праверыць трубы, якія ідуць да клапана dell прывад, turbo,калі працаздольныя думаю, што праблема ў geometria.prova ў зняць аўкцыене dell прывад і вырабіць рух ўручную,паглядзець, як яна цячэ, l аўкцыене.
я спадзяюся, што вырашыце.

carlo abarth
28-01-2014, 23:40
калі мы ад dtc ..можа быць, мы не пішам верш!!!

legendaryslave
29-01-2014, 00:28
бачыў recoveri, я думаю, праблема залішняга ціску,праверыць трубы, якія ідуць да клапана dell прывад, turbo,калі працаздольныя думаю, што праблема ў geometria.prova ў зняць аўкцыене dell прывад і вырабіць рух ўручную,паглядзець, як яна цячэ, l аўкцыене.

і калі ? ціск дызельнага паліва

dvdtuning
29-01-2014, 00:52
Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?

ugoboss
29-01-2014, 07:24
я лічу, што гэта бескарысна сядзець тут і рабіць здагадкі, што можа быць, пакуль карыстач не ставіць дыягназ глыбокага і кажа, па меншай меры, нейкая памылка выходзіць, усе паляць, тое, што мы гаворым.

motorsport
29-01-2014, 09:41
я лічу, што гэта бескарысна сядзець тут і рабіць здагадкі, што можа быць, пакуль карыстач не ставіць дыягназ глыбокага і кажа, па меншай меры, нейкая памылка выходзіць, усе паляць, тое, што мы гаворым.

у самой справе, вы ўсе няправільна дадзеных без аўтамабіля і без dtc!!

beppe.c
29-01-2014, 13:03
хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.

crteam
29-01-2014, 14:10
але без унан дыягназ добра, можа быць шмат наступстваў.пу? быць паліўны фільтр забіты,помпа, кала ціску,датчык rail, які не чытае добра,геаметрыю, замкі,электрамагнітны клапан турбіны, што спыняе,націск і кала,я мог бы працягваць гадзінамі,існуе мноства выпадкаў, спрабуе прымусіць вас зрабіць дыягностыку з адпаведным інструментам

Marcuc
29-01-2014, 22:11
Ціск паліва ў мяне, даў recoveri і памер у машыне...я думаю, я таксама да геаметрыі...recovery падае адразу ці застаецца да цы не выключыць?

застаецца фінч? не выключаю машыну..і ў любым выпадку, калі ў мяне есць шанец? паставіць дыягназ глыбокага, я б ужо зроблена, але, на жаль, знаходзяцца за межамі краіны і не c'? possibilitadi яе..і геаметрыя я праверыў, і здаецца, што ен на месцы..на жаль, большасць праграм, якія я на кампутары не магу прачытаць dtc..трубы, так і ўсмоктвання, што інтэркулер здаровыя і не sfiatano..заўтра кантролю трубы, якія ідуць на прывада turbo

хлопцы!бачыў цяжкасці карыстальніка, каб зрабіць дыягностыку і паглядзець, dtc, як было б правільна зрабіць,ад інфармацыі, якую даў нам cio? што аўтамабіль ідзе ў recovery я раблю выснову, што гэта ціск наддува, таму што калі б гэта быў дызель аўтамабіль памер.бачыў тэсты зрабіць, што легка, я даў свой савет,****** прыняць яго.

дзякуй, беппе.c для рады..я прымаю і дзякую цябе..заўтра раблю іншыя элементы кіравання, і я стараюся, каб наклікаць на сябе яшчэ праграмнае забеспячэнне для пк

калі мы ад dtc ..можа быць, мы не пішам верш!!!

калі б я мог чытаць dtc ўпэўнены, я не шукаў дапамогі ад людзей, можа быць, больш? дасведчаныя мяне

crteam
29-01-2014, 22:28
Carlo abarth запаліце магічны шар...тут добра

beppe.c
29-01-2014, 22:29
? падлучаныя 3-х гадоў назад і не даваў ніколі ніякіх праблем..клапан сістэмы рэцыркуляцыі ог ? закрытая..толькі сумняваюся, што я ? што вы ? заблакаваны змянянай геаметрыяй турбіны
я спрабаваў зрабіць дыягностыку з Scantool, але не кажа мне ні кода і не памылка, што ўзяў эбу

інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?l elm?калі ? так спампаваць fiat ecu scanner і зрабіць дыягностыку.

Marcuc
29-01-2014, 22:41
інтэрфейс, які вы выкарыстоўвалі?l elm?калі ? так спампаваць fiat ecu scanner і зрабіць дыягностыку.

я стараюся яго адразу скачать

Праблема вырашана..было мыць трубкі, што ідзе на перепускной клапан турбіны..
Дзякуй усім вам за дапамогу і ўсе парады, якія вы мне далі

beppe.c
02-02-2014, 20:18

але не ты казаў, каб яны правераныя?

а я рады за цябе!!!

Marcuc
04-02-2014, 21:32
але не ты казаў, каб яны правераныя?

а я рады за цябе!!!

дзякуй, беппе.c
пры гэтым ен быў катэтар з тефлона, што быў зламаны
? тое, што частка з электрамагнітнага клапана і трапляе ў перепускной клапан

giuseppe1374
04-02-2014, 22:07
вы гэтыя трубы заўседы даюць збоі ? першае, што кантроль, калі ў мяне непрыемнасці на turbo дыягназу

Брат
05-02-2014, 23:45
Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?

beppe.c
06-02-2014, 01:19
Вы сказалі, што толькі ад 5 да 3000 абаротаў даваў праблемы, а не недавер, але і для навучання, я правільна разумею?

ен гэта рабіў ад 5 да 3000 абаротаў у хвіліну, таму што страты ціску было трохі больш павялічвае страты спачатку робіць, а потым пачаў рабіць гэта 4 потым 3 і т. д ..

beppe.c
06-02-2014, 01:21
дзякуй, беппе.c
пры гэтым ен быў катэтар з тефлона, што быў зламаны
? тое, што частка з электрамагнітнага клапана і трапляе ў перепускной клапан

то турба не мае перепускного клапана, але л turbo прывада, таму што з зменнай геаметрыяй,перепускного клапана ўсталеўваецца на з турбонаддувом фіксаванай геаметрыі.
раз вы rombe таксама трубку, якая ідзе ад электрамагнітнага клапана да калектара d ўсмоктвання.