Перегляд Повної Версії : Mercedes B-Класу W245 2011
привіт всім!!!!
Я описую проблему:білий автомобіль, він не хоче знати, починаючи.
Власник має 2 ключі на цьому авто, обидва ключі працювали, зараз? іноді не передають закриття/відкриття машини;
ключ працює, як правило, в замку запалювання обидва постріли, але не запускає двигун. На панелі приладів з'являється напис ініціалізація ключа курс, але все одно не запускає.
Я зробив діагностику з autocom в EZS і дав мені помилку "9000 іммобілайзера", один раз видалили не ви ? більш повторно.
Я спробував запустити діагностики ecu двигуна, але: "ecu не відповідає".
я ? довелося в минулому екю клас A ( рівними), які перестали працювати...
як я можу переконатися, що він ? проблема в ecu?
motorsport
26-01-2014, 19:08
але автомобіль зараз??? ви пробували з іншого діагноз??
ні автомобіль не заводиться, працює перший знімок другий, а потім нічого...
motorsport
26-01-2014, 19:17
ви й правда,а я думаю, проблема і ключ!
власник використовував обидва ключі...тепер не призводить в рух, і машина іноді не виявляє закриття/відкриття дистанційного керування
legendaryslave
26-01-2014, 19:49
Якщо ви не ходите в діагностиці спочатку переконайтеся, що всі вони приходять сили
carlo abarth
26-01-2014, 19:57
вони виконали якусь роботу, відкривши його на цей ecu???
якщо ecu не спілкується, від'єднайте акумулятор
Іноді блокуються
завтра, кажу вам, якщо ecu ? була відкрита, і, якщо при відключенні акумулятора автомобіля починається
відключення та підключення акумуляторної батареї проблема залишається, при підключенні підсилювача в машині ? гру лише один раз, потім проблема ? залишився.
Effettuer? контроль над масами і харчування, це, здається, проблема заводу
granderobocop
27-01-2014, 15:19
Привіт можете прочитати фактичних значень на вході і виході з EZS то і 15, і 30, і 50
granderobocop
27-01-2014, 15:50
ви знаєте, випадково ? була замінена в EZS
перевірте наявність живлення на EZS, роз'єм B готель 3 живлення +12 в, що надходить від fuse n 3 від 7,5 До, позиція 2, маса, роз'єм C позиції 1 джерело живлення +12 В, що надходить від fuse n 4 по 15А, готель 2 харчування вихід +12В (15), що йде в блок управління sam роз'єм 1 місце 26, готель 3 живлення вихід +12V (15R), що йде в блок управління sam роз'єм 1, позиція 8, сигнал стартера йде через лінію can двигуна
камілло в vgt "класична", так як 2.2 psa привід лопаток або "хомут" ? у перепускний ж...
cio? відкривши останній до точки, де вихлопні гази не роблять більше обертати турбіни(і, отже, компресор)тиск наддуву стабілізується, як вирішує ecu або ти в момент, що до редагувати карту turbo...
той привід командував в електронному вигляді, не ? інший, що так Клапан N75 або соленоїд vgt....
крім того, ecu посилає сигнал PWM на N75, що пу? варіюватися від декількох вольт до 12в...але тільки для коротких pedriodi в іншому випадку n75 горить..
ви, додаю пару фотографій, інтегрованих в надії, що ти могла бачити їх так, ви світліше p? ідеї....
не s? якщо ви можете побачити фотографії побачив, що ви не досягли корисні повідомлення....
ах..я забув у e2p знаходиться файл іммобілайзера, а також деякі інші "чутливі", типу, номер шасі автомобіля всього км і ще...
granderobocop
27-01-2014, 16:41
на реле ? розташований у блоці запобіжників sam положенні M, а так само є запобіжник від 21 30, який надходить на 30 реле, але на мою думку помилка ? пошук в EZS, тому що, як говорить наш друг, на дисплеї пише розрахунку ключових в процесі, то все ? можна було б зробити діагностику з srumentazione оригінал.
мені цікаво, чому? клієнти кажуть, що все тільки до вузьких... машину взяв занадто багато води, за кілька днів до нестачі... проблема в системі безпеки...
granderobocop
28-01-2014, 14:10
ви праві, не скажуть всю правду, тепер має бути легше дістатися до рішення
c'? окислення скрізь...дякую всім за допомогу!
carlo abarth
28-01-2014, 23:37
comtrollati також запобіжники .хоча я думаю, що це було щось первинний........
motorsport
29-01-2014, 10:15
мені цікаво, чому? клієнти кажуть, що все тільки до вузьких... машину взяв занадто багато води, за кілька днів до нестачі... проблема в системі безпеки...