КПК

Перегляд Повної Версії : Рада Купити Паяльна Станція

Машиніст
26-01-2014, 13:15
Привіт всім, я знайшов на Ebay ця паяльна станція.

посилання видалена

Як ви думаєте ? досить дійсні, щоб почати робити якийсь рутиною?

Спасибі. :)

leandro89
26-01-2014, 13:25
Привіт всім, я знайшов на Ebay ця паяльна станція.

посилання видалена

Як ви думаєте ? досить дійсні, щоб почати робити якийсь рутиною?

Спасибі. :)

вставити посилання, як це ? заборонено за правилами, якщо ви дійсно хочете ради, опишіть продукт і, безумовно, хтось тебе дар? відповідь, будьте уважні наступного разу

eobdexpression
26-01-2014, 13:27
Посилання, якщо не можуть розміщувати згідно з правилами форуму, тому я закликаю тебе mettereni даних модель марка. паяльна станція ввести і, можливо, хтось пу? дати пораду тобі пу? дати

motorsport
26-01-2014, 13:37
Поштові марки і моделі

Машиніст
26-01-2014, 13:42
Вибачте, я не думав, що навіть посилання на Ebay були заборонені. :(

Однак це REWARK YIHUA YH-878AD

carlo abarth
26-01-2014, 14:23
купити станції гарячого повітря і для зварювання в сторони, не все в одному!! я aoyue...і я добре ce l я від 3 років і добре !!

rdponline
26-01-2014, 14:55
Точне купити тепле повітря в бік від зварника, тому що, принаймні, у випадку поломки ламається тільки одну річ... я використовую lukey досконалої роботи, а також поради від 0.7 1.0 до 350? і ніколи не згорять.... губкою, вологою і, перш ніж вимкнути крапля олова на кінчик, щоб захистити її... все ок.... а також тому, що кінці lukey легко знайти і коштує 4 євро.... ще вони роблять різні форми пік...

motorsport
26-01-2014, 16:01
Дуже красива станція lukey кілька колег використовують!

rdponline
26-01-2014, 17:45
Не варто навіть не так... ви можете знайти повне онлайн... стилус припій варто повний 30euro. Ви можете придбати також pfline, завжди lukey, продажем аксесуарів для ремонту телефонів, а потім smd... хороший продукт...

motorsport
26-01-2014, 18:51
Вибачте, я не думав, що навіть посилання на Ebay були заборонені. :(

Однак це REWARK YIHUA YH-878AD

ніколи не чув цієї марки!!

carlo abarth
26-01-2014, 20:04
на ebay ви знайдете марок кілька більш красується..ви не diko взяти один веллер, але те, що ви важкі ..то за машину в місяць, то може йти добре!!!

eobdexpression
26-01-2014, 20:09
ніколи не чув цієї марки!!

Порадите бренд, співвідношення ціни якості? ціна, що добре, а що не варто тут?

giordano_mecc
26-01-2014, 20:10
Я використовую Lukey і я добре? звичайно, рішення потрібно приймати в залежності від обсягу роботи, якщо у вас багато роботи, погоджується з тим, вибрати щось більше? надійно. привіт

eobdexpression
26-01-2014, 20:11
на ebay ви знайдете марок кілька більш красується..ви не diko взяти один веллер, але те, що ви важкі ..то за машину в місяць, то може йти добре!!!

я, однак, я також знайшов цей на ebay ATTEN 8586 Цифрова Паяльна AT-8586 знаєш carlo abarth?

ducati83
26-01-2014, 22:49
я розетки і б я сказати вам, що ? хороший Atten.....або краще в ці дні дуже часто для того, щоб дізнатися, як зварити, і це нормально, не ? зламав нічого....потім я бачу, добре зроблено...

eobdexpression
27-01-2014, 01:16
я розетки і б я сказати вам, що ? хороший Atten.....або краще в ці дні дуже часто для того, щоб дізнатися, як зварити, і це нормально, не ? зламав нічого....потім я бачу, добре зроблено...

Я думаю, в будь-якому випадку вибирають на atten також, чому? один мій друг купив її нещодавно, ? я ? виглядала дуже добре ****llo якості

sportknight
27-01-2014, 08:57
я н і я знаходжу дуже добре..

motorsport
27-01-2014, 09:02
Порадите бренд, співвідношення ціни якості? ціна, що добре, а що не варто тут?

я використовую Aoyue968 не менше 5 років ніколи не було проблем, дешево і працює добре!!

ugoboss
27-01-2014, 09:10
я використовую Aoyue968 не менше 5 років ніколи не було проблем, дешево і працює добре!!

я там рівні, і я підтверджую, що йде, що і бомба, я говорив тільки коліщатко стилуса, але є також запчастини і замінити, все ок, співвідношення ціна-якість дійсно хороша.

eobdexpression
28-01-2014, 03:10
? у Aoyue968 побачивши її на ebay якісно, здається, краще, як якість? від atten та інших досі, що я бачив, хоча я повторюю, atten, здається, не погано, але все-таки я думаю, що вибір dar? на цих двох марок

carlo abarth
28-01-2014, 09:45
на мій погляд, персонал станції може мати від 10 років, а потім використовуйте 2 рази на рік вам вистачить на 100 років ...aoyue співвідношення ціни і якості' ok!!!

eobdexpression
28-01-2014, 17:06
на мій погляд, персонал станції може мати від 10 років, а потім використовуйте 2 рази на рік вам вистачить на 100 років ...aoyue співвідношення ціни і якості' ok!!!

? якщо ви купуєте паяльна станція хороша, що функції у всьому і вам вистачить такої ж utilizandola без особливих проблем купіть цієї марки немає? Ти яку модель ви використовуєте?

Оттавіо
Вибачте за дурне питання , в чому різниця між гарячим повітрям і не?

matteo87
Вибачте за дурне питання , в чому різниця між гарячим повітрям і не?
Майже що гаряче повітря має наконечник, який стріляє гарячого повітря при температурі, запрограмованої відмінно підходить для обробки швів або отпаять компоненти з більш pin (процесори, eeprom і компанії красивої)

Оттавіо
Дякую за пояснення Матвія.

isfedale82
я читав обговорення, навіть якщо старий, я шукав в мережі atten і Aoyue 968 я бачив, що є різниця в ціні....на вигляд aoyue здається краще
мені потрібно для тестування на деяких ecu, що я (перший досвід) і тоді я хотів би присвятити на motorola 9s12....може бути досить atten?

франк-електричний
я використовую aoyue 968 і я не дуже добре вже кілька місяців, а потім, запчастини легко знайти

isfedale82
я намагаюся прийняти це, навіть якщо це коштує в два рази більше іншого

франк-електричний
для професійного використання тест ctbrand я, перш ніж зламав

isfedale82
ви знаєте, YIHUA 968DB+ І 853A ?

djole
good files