Перегляд Повної Версії : колектор з пластику, алюмінію fiat lancia opel, saab, який передав рішення... !!!!
rdponline
26-01-2014, 11:10
У мене є рішення, я ремонтував один і працює з bicomponenete, що стає plastuca в tuttu наслідки... в понеділок відправлю фото... я беру 100евро для ремонту і мийки ультразвуковий, але в приватному погоджується, тому що колектор новий варто тріском.... вас, як ви??? Там і сталося вже???
leandro89
26-01-2014, 11:13
що колектор говориш? для gi? через скільки часу або км виглядає дефект? чекаємо фотографії
blackwolf76
26-01-2014, 11:36
Ймовірно, це відноситься до впускного колектора двигуна двигуна fiat 1.9 16v-1.6 останні серії, які виготовлені з пластику, а не в класичному алюмінію. Хто-то, що ? випадково я знайшов використовував...
carlo abarth
26-01-2014, 11:47
ви можете ripararae пошкодженої частини, але якщо ви і маршруту момент може поступитися в інший ..я завжди за нову!!!
У мене є рішення, я ремонтував один і працює з bicomponenete, що стає plastuca в tuttu наслідки... в понеділок відправлю фото... я беру 100евро для ремонту і мийки ультразвуковий, але в приватному погоджується, тому що колектор новий варто тріском.... вас, як ви??? Там і сталося вже???
rdponline
26-01-2014, 13:01
Sar? найбільш точний... ви squaglia через рециркуляції вихлопних газів EGR, яка вводить газу, гарячої всередині, і приходить все менше і менше пластику. Я маю на увазі 19mjet... закриваю volvola egr і готово, виходить тільки повітря з турбо... moooooolto найсвіжіші...
Blackwolf76 якщо ви їх знайшли, що використовуються старі їх хвилює??? Я купую їх...
carlo abarth
26-01-2014, 13:06
то illavoro так буде за всіма правилами мистецтва ...я думав, що зламав з-за тиску наддуву!!!додавайте фотографії illuminaci!!
rdponline
26-01-2014, 13:13
Ні ні... нічого тиску турбо і просто розплавлений пластик squagliata... в понеділок фотографії, а також ремонту..
motorsport
26-01-2014, 13:41
Публікуйте свої фото ми бачимо..., старий я або двокомпонентний для tadiatori пластику і фортіссімо.
rdponline
26-01-2014, 13:54
Двокомпонентний wurth або berner рівні, тому що робить їх henkel...ще шприц і носик змішувача, папір гуммированная, з клейовим шаром і vaaaaiiii
carlo abarth
26-01-2014, 14:15
ок aspettiamole фото, щоб побачити кінцевий результат!!
motorsport
26-01-2014, 15:49
Двокомпонентний wurth або berner рівні, тому що робить їх henkel...ще шприц і носик змішувача, папір гуммированная, з клейовим шаром і vaaaaiiii
Azz, це і хороший продукт, berner його використовували..:)
blackwolf76
26-01-2014, 19:42
Sar? найбільш точний... ви squaglia через рециркуляції вихлопних газів EGR, яка вводить газу, гарячої всередині, і приходить все менше і менше пластику. Я маю на увазі 19mjet... закриваю volvola egr і готово, виходить тільки повітря з турбо... moooooolto найсвіжіші...
Blackwolf76 якщо ви їх знайшли, що використовуються старі їх хвилює??? Я купую їх...
я повинен мати пару в 1.6, розкол в бік, із-за аварії, і один, який втрачає воду, починаючи з кроку на місці на задній панелі. Для отримання додаткової інформації ви можете зв'язатися зі мною по ****, складається мій нік, далі суфікс *****.
rdponline
29-01-2014, 22:42
Вибачте за затримку..... що скажете...????
Ви Motorsport, а продукт-бомба... стає жорсткий пластик і карти 5ecnica пручається калорій... не стільки високими, але достатньо, щоб впускний колектор...
є кілька видів цього продукту беннер?або тільки один
motorsport
02-02-2014, 21:59
досить рутинної, я б сказав!!:))
lello123
03-02-2014, 01:30
Я беру новий бо що? поступається, десь ще. Коли ви squaglia, а інший втрачає воду
пручається, і в той же бензин?