Прагляд Поўнай Версіі : калектар з пластыка, алюмінія fiat lancia opel, saab, які перадаў рашэнне... !!!!
rdponline
26-01-2014, 11:10
У мяне есць рашэнне, я рамантаваў адзін і працуе з bicomponenete, што становіцца plastuca ў tuttu наступствы... у панядзелак адпраўлю фота... я бяру 100евро для рамонту і мыйкі ультрагукавой, але ў прыватным згаджаецца, таму што новы калектар варта трэскам.... вас, як вы??? Там і здарылася ўжо???
leandro89
26-01-2014, 11:13
што калектар кажаш? па для gi? праз колькі часу або < выглядае дэфект? чакаем фатаграфіі
blackwolf76
26-01-2014, 11:36
Верагодна, гэта ставіцца да впускного калектара рухавіка рухавіка fiat 1.9 16v-1.6 апошнія серыі, якія выраблены з пластыка, а не ў класічным алюмінія. Хто-тое, што ? выпадкова я знайшоў выкарыстаў...
carlo abarth
26-01-2014, 11:47
вы можаце ripararae пашкоджанай часткі, але калі вы і маршруту момант можа саступіць у іншы ..я заўседы за новую!!!
У мяне есць рашэнне, я рамантаваў адзін і працуе з bicomponenete, што становіцца plastuca ў tuttu наступствы... у панядзелак адпраўлю фота... я бяру 100евро для рамонту і мыйкі ультрагукавой, але ў прыватным згаджаецца, таму што новы калектар варта трэскам.... вас, як вы??? Там і здарылася ўжо???
rdponline
26-01-2014, 13:01
Sar? найбольш дакладны... вы squaglia з-за рэцыркуляцыі выхлапных газаў EGR, якая ўводзіць газу, гарачай ўнутры, і прыходзіць усе менш і менш пластыка. Я маю на ўвазе 19mjet... зачыняю volvola egr і гатова, выходзіць толькі паветра з турбо... moooooolto самыя свежыя...
Blackwolf76 калі вы іх знайшлі, якія выкарыстоўваюцца старыя іх хвалюе??? Я купляю іх...
carlo abarth
26-01-2014, 13:06
то illavoro так будзе па ўсіх правілах мастацтва ...я думаў, што зламаў з-за ціску наддува!!!дадавайце фатаграфіі illuminaci!!
rdponline
26-01-2014, 13:13
Не, не... нічога ціску турба і проста расплаўлены пластык squagliata... у панядзелак фатаграфіі, а таксама рамонце..
motorsport
26-01-2014, 13:41
Публікуйце свае фота мы бачым, стары я ці двухкампанентны для tadiatori пластыка і фарцісіма.
rdponline
26-01-2014, 13:54
Двухкампанентны wurth або berner роўныя, таму што робіць іх henkel...яшчэ шпрыц і носік змяшальніка, папера гуміраваная, з клеевым пластом і vaaaaiiii
carlo abarth
26-01-2014, 14:15
ок aspettiamole фота, каб убачыць канчатковы вынік!!
motorsport
26-01-2014, 15:49
Двухкампанентны wurth або berner роўныя, таму што робіць іх henkel...яшчэ шпрыц і носік змяшальніка, папера гуміраваная, з клеевым пластом і vaaaaiiii
Azz, гэта і добры прадукт, berner яго выкарыстоўвалі..:)
blackwolf76
26-01-2014, 19:42
Sar? найбольш дакладны... вы squaglia з-за рэцыркуляцыі выхлапных газаў EGR, якая ўводзіць газу, гарачай ўнутры, і прыходзіць усе менш і менш пластыка. Я маю на ўвазе 19mjet... зачыняю volvola egr і гатова, выходзіць толькі паветра з турбо... moooooolto самыя свежыя...
Blackwolf76 калі вы іх знайшлі, якія выкарыстоўваюцца старыя іх хвалюе??? Я купляю іх...
я павінен мець пару ў 1.6, раскол у бок, з-за аварыі, і адзін, які губляе ваду, пачынаючы з кроку на месцы на задняй панэлі. Для атрымання дадатковай інфармацыі вы можаце звязацца са мной па ****, складаецца мой нік, далей суфікс *****.
rdponline
29-01-2014, 22:42
Выбачайце за затрымку..... што скажаце...????
Вы Motorsport, а прадукт-бомба... становіцца жорсткі пластык і карты 5ecnica супраціўляецца калорый... не столькі высокімі, але дастаткова, каб впускной калектар...
есць некалькі відаў гэтага прадукту беннер?ці толькі адзін
motorsport
02-02-2014, 21:59
даволі руціннай, я б сказаў!!:))
lello123
03-02-2014, 01:30
Я бяру новы таму што? то саступае, дзе-то яшчэ. Калі вы squaglia, а іншы губляе ваду
супраціўляецца, і ў той жа бензін?