Перегляд Повної Версії : Читання туристичне IAW59F з FGTechv53
привіт всім!!!!
Вибачте, якщо в темі ? було вже? договір...
Я читаю ecu iaw59f м3 з hw023
Півник визнає дані ecu, але читання займає 50 хвилин :eek:
Робити що-то?
З іншими ecu це не проблема ? представив...
я не можу навіть писати...мені помилку після попередження ", переконайтеся, що напруга вище 13в"...моя ? 12.48, ? через це помилка?
cinqueturbo
26-01-2014, 11:28
привіт всім!!!!
Робити що-то?
я не можу навіть писати...мені помилку після попередження ", переконайтеся, що напруга вище 13в"...моя ? 12.48, ? через це помилка?
З HW до 100 займає інструментом, призначеним, Вище 100 ви можете використовувати Fiat tool півень в boot mode..
потім чекає, хто більше? експерт мене бачив, що останнім часом я беру свистки для колб..
як час читання мені здається, р? довго, що стосується запису на туристичне ти можеш це зробити тільки після того, як ви зробили діви ебу, якщо не покладіть його в boot (принаймні мені здається, що cos?), півень мені здається, що rivergini тільки ті, які вище 100 hw.
carlo abarth
26-01-2014, 12:02
час читання...я читаю і пишу з magpro навіть під 100 без завантаження, бо в цьому не п'яццолли і тому спокійно ..bloccai m3 до 100(з інструментом 59f) і взяті спокійно з magpro..ovviamantre після читання доповнює іншого м3, в той же число ..::!!!може бути, півень грішить на ці ..а візьми блок живлення стабілізований, і ви побачите напруга, що становить близько 13.6 v...якщо ти adotatto в 1260 вам давав, як помилки шукати ключ..для quelal напруга нижче 13в!!!
привіт всім!!!!
Робити що-то?
cinqueturbo
26-01-2014, 12:06
Paesa.. quadra, що він в зазначений Читання туристичне IAW59F з FGTechv53
тепер я розумію, що з іншими frumenti ви пу? чи не пу? робити певні дії.. але він працює, як вже? сказав з FGTechv53..
carlo abarth
26-01-2014, 12:11
(півень, може бути, грішить на ці ..а візьми блок живлення стабілізований, і ви побачите напруга, що становить близько 13.6 v...якщо ти adotatto в 1260 вам давав, як помилки шукати ключ..для quelal напруга нижче 13в!!!)
cumpagn мій вір, що я дав йому відповідь, щоб півень!!!!!
cinqueturbo
26-01-2014, 12:12
(півень, може бути, грішить на ці ..а візьми блок живлення стабілізований, і ви побачите напруга, що становить близько 13.6 v...якщо ти adotatto в 1260 вам давав, як помилки шукати ключ..для quelal напруга нижче 13в!!!)
cumpagn мій вір, що я дав йому відповідь, щоб півень!!!!!
Привід для колота рана..
carlo abarth
26-01-2014, 12:13
hahahhaah!!!!;)
giuseppe1374
26-01-2014, 12:31
я будь-якому випадку, якщо ви торгуєте в туристичне якщо ecu не ? діви, не писати ж, то я гори на автомобіль, або потрібно riverginare з tool
carlo abarth
26-01-2014, 12:38
ти ж знаєш, що я не пам'ятаю, якщо я riverginata хороша відновити весь файл у випуску цієї flasch частково видалена!!!я пішов****!!!!і я, і andat багато разів добре!!!
я будь-якому випадку, якщо ви торгуєте в туристичне якщо ecu не ? діви, не писати ж, то я гори на автомобіль, або потрібно riverginare з tool
fgtech v53 може прочитати/записати її через послідовний-obd ?
у школі не можу...
в школі ви повинні прочитати, якщо інтерфейс працює, проблема ? тільки написати його в школі, якщо не ? діви, я намагався як з ecu нижче, що вище 100.
motorsport
26-01-2014, 18:53
якщо і до 100 служить спеціальний інтерфейс!!
під 100 служить спеціальний інтерфейс, щоб зробити його діви, але не для того, щоб його прочитати, я зробив минулого тижня в школі, читати в зашифрованому вигляді і, щоб запрограмувати його робить
scodificata за допомогою спеціального інструменту, а потім за розкладом, я спеціальний інструмент, щоб зробити ці роботи, але я хотів би спробувати півень з ecu нижче, що вище 100 для тестування читання і запису.
motorsport
26-01-2014, 19:04
я зрозумів, для scodifica :))
giuseppe1374
26-01-2014, 19:10
щоб його прочитати, не існує жодних проблем з півень закони як над, так і під 100 файл ? добре для відображення, але для написання мені написати на машині або повинна бути незайманою, для riverginarla до 100 тільки з tool вище 100 або інструменти, або в boot strap з галло утиліта fiat штамп decode
щоб його прочитати, не існує жодних проблем з півень закони як над, так і під 100 файл ? добре для відображення, але для написання мені написати на машині або повинна бути незайманою, для riverginarla до 100 тільки з tool вище 100 або інструменти, або в boot strap з галло утиліта fiat штамп decode
монтаж ecu на машині, я можу написати його з його дамп зробив діви програмне забезпечення для здоров'я?
на машині якщо ? ecu цього автомобіля вам не потрібно зробити діви.
carlo abarth
26-01-2014, 19:59
насправді тому що він вже прочитав код і дає згоду читати!!
потім з fgtechv53 не з'? спосіб написання цього ecu...
Я намагався зробити пост нехай Трохи ясності(але не ? вважалося), але я бачу, що c'? все більше і більше? плутанини!
Що f? по-різному цей інструмент, ніж послідовний програміст? Якщо я не помиляюся, завжди підключається до k-line? Видно, що не потребує ні bootmode, adr? писати через k-line чи ні? Для scodificare блок управління, повністю або частково, де ви повинні втрутитися в e2p або flash?
ducati83
26-01-2014, 22:46
я зробив читання і запис на туристичне але без boot для 5am....не знаю, як подібне... HW>100....але я знав, що для цих півень ходив завантаження....зробити отвір, щоб не відкрити...
насправді hw>100... моя m3 ? <100 (hw023), ви мені порадите інструмент, мало витратним для цих ecu?