Перегляд Повної Версії : schedino пружини нові marelli 8df 8f2
rdponline
26-01-2014, 07:45
Привіт, хлопці хтось вже змінений старий schedino marelli, щоб адаптувати його до нових??? Mo, що я отримую щось змінити? я хотів би досвід і раду тих, хто це зробив до мене...
carlo abarth
26-01-2014, 12:07
та ж, що старий pin відстань strip потрібно saldarti над кольоровою смугою, як вам порт, наприклад, півень v53!!!
rdponline
26-01-2014, 13:38
Я ktag і а так само система...? я роблю schedino в частині з плоским екраном кольорового і щеплень, які я вже купив... я хотів би знати, якщо хтось вже зробив для schedini для ktag.
carlo abarth
26-01-2014, 14:21
ні ви вказали, що у вас ktag ...а півень v53 не проблема для співробітників, які galletto!!
rdponline
26-01-2014, 14:43
Я не інше, але розділ і ktag...
giordano_mecc
26-01-2014, 20:01
також я зацікавлений, щоб зробити один schedino пружини для нових мареллі , я думав, що взяти, виготовленим з пластика, а потім змінити її ,щоб? ще немає у мене під рукою 8df як раз там і спробуємо.
carlo abarth
26-01-2014, 20:07
не так часто schedino, що інтуїтивно і на тих, ecu..тому що вони, як старі, як труднощі читання ...капуста і як відкрити їх без потрошити кришки ..я думав,
armarmi для dremel і різання...але це тільки припущення, тому що до цих пір всі зроблені в послідовний, без будь-яких проблем !!
не так часто schedino, що інтуїтивно і на тих, ecu..тому що вони, як старі, як труднощі читання ...капуста і як відкрити їх без потрошити кришки ..я думав,
armarmi для dremel і різання...але це тільки припущення, тому що до цих пір всі зроблені в послідовний, без будь-яких проблем !!
в послідовний з kess v2?
Вони спокійно з kess v2 Obd2
Вони спокійно з kess v2 Obd2
від obd напишіть тільки, або якщо у вас є файл в базу даних, зробіть для читання віртуального.
Абсолютно вірно, хто має l-орі ? avantaggiato...
немає потрібно мати в грі, просто навіть клон з банком даних оновлена.
frantik3
21-11-2014, 15:35
банк даних знаходиться безпечно навіть для клона
де пу? знайти цю базу даних спасибі
tecnoracing
21-11-2014, 21:23
на мій погляд, і завжди, що ті, хто працює з оригінальних інструментів працює з ночі? у мене навіть клонів якості? і у мене не було ніколи проблем, тільки, що, коли programmavo з клонами я не знаю, що я accelerava серцебиття
Я відповідав один міф MJD8F днів тому з kess написано 3 рази і в даний час йде скалка я не можу торкнутися педалі, потім орі або клон йде казка
Привіт, хлопці хтось вже змінений старий schedino marelli, щоб адаптувати його до нових??? Mo, що я отримую щось змінити? я хотів би досвід і раду тих, хто це зробив до мене...
Я теж в пошуках голок-й? довгі пружини для schedini, чому? 75 л., тобто конденсатори і довгий, і не приходять на слід від голки.
У вас є інформація для мене, щоб знайти їх за доступною ціною? Можливо, в італії
tecnoracing
21-11-2014, 21:41
я також сьогодні я зробив 2 punto evo mjd8f? справа в тому, що мене не буде більше биття в серці, а не 3 роки тому, я зробив з галло-клон, і я скажу вам, що тоді були нові, і, чесно кажучи, я трохи cagato нижче,сьогодні вже 8df ви tranquillqmente, як і інші
tecnoracing
21-11-2014, 21:46
це те, що я зробив, я
tecnoracing
21-11-2014, 21:58
покладіть блок управління одним боком, як у фотографії, щоб, будучи занадто довгі їх agi вони завжди відкриті
покладіть блок управління одним боком, як у фотографії, щоб, будучи занадто довгі їх agi вони завжди відкриті
ок...мені здається, що ти відрізаний навіть schedino...hihihihiih
якщо ви хочете знайти голки-й? довгі????