Перегляд Повної Версії : Що ви можете витягти?
Сьогодні
25-01-2014, 20:52
Всім привіт, хлопці! Я хотів би задати вам просте запитання, що ви можете? витягнути з карти на двигуні багатоточковий бензин? Я знав, що на бензиновий атмосферний двигун не вдається витягнути granch? без роботи з внутрішніми компонентами механічні motoremtipo распредвала, розряд etc etc... Я помиляюся, або в основному ? істина?? Деякий час тому rimappatore зони сказав мені, що ви можете витягти, дуже від двигуна benza. По-моєму він хотів налити з красивих гроші бідні жертви. Я спробував авто до і після відображення, але мені не здається, що це покращився нічого... Потім я намагався в декількох сотнях метрів перед і після і, звичайно, я не висловив ніякого судження щодо клієнта. Що ви скажете мені? Вважайте, що ? пункті 1.2 16V, отже, не ? що це чудовисько потужність, але відчуваю зареєстрований той став би його interevnto. Проте на моє запитання не стосується конкретного випадку в точку, але мова в цілому на бензин. Ще раз спасибі!
alfetta80
25-01-2014, 20:57
те, що ви говорите, і правильно на бензиновий двигун наддуву картку ви можете отримати дуже мало, якщо потім і приєдналася до зміни механічних вже мова змінюється привіт....
Сьогодні
25-01-2014, 21:08
Дякую за оперативну відповідь!!!
carlo abarth
25-01-2014, 21:36
quiei двигуни стануть монстрів потужності, якщо процес motoristicamente можуть тягнути більш 150cv..розглянути джерело вже 100cv!!!!!!у поєднанні з хорошим зіставлення!!
Всім привіт, хлопці! Я хотів би задати вам просте запитання, що ви можете? витягнути з карти на двигуні багатоточковий бензин? Я знав, що на бензиновий атмосферний двигун не вдається витягнути granch? без роботи з внутрішніми компонентами механічні motoremtipo распредвала, розряд etc etc... Я помиляюся, або в основному ? істина?? Деякий час тому rimappatore зони сказав мені, що ви можете витягти, дуже від двигуна benza. По-моєму він хотів налити з красивих гроші бідні жертви. Я спробував авто до і після відображення, але мені не здається, що це покращився нічого... Потім я намагався в декількох сотнях метрів перед і після і, звичайно, я не висловив ніякого судження щодо клієнта. Що ви скажете мені? Вважайте, що ? пункті 1.2 16V, отже, не ? що це чудовисько потужність, але відчуваю зареєстрований той став би його interevnto. Проте на моє запитання не стосується конкретного випадку в точку, але мова в цілому на бензин. Ще раз спасибі!
Ріккардо#28
30-01-2014, 10:13
quiei двигуни стануть монстрів потужності, якщо процес motoristicamente можуть тягнути більш 150cv..розглянути джерело вже 100cv!!!!!!у поєднанні з хорошим зіставлення!!
у сенсі, що спочатку вже мають? 100cv?
скільки пу? зробити 1.2 8v змонтована (наприклад, на fiat 500 (тільки відображення?
msport (exil77grande)
11-03-2014, 08:50
скільки пу? зробити 1.2 8v змонтована (наприклад, на fiat 500 (тільки відображення?
багато разів мене запитують, перепризначити ці двигуни і так як я відчуваю, щоб бути серйозною людиною, я відмовляюся їх бачили, що зростання майже нульовою, якщо ви говорите тільки на перепризначення.
Практично нічого !
Я спробував зіставити моя Панда (аналогічний двигун) в різних степ-тест, і ви отримаєте провід, пісок в пі? на середніх і pi? подався на високих оборотах (передач до 4', то двигун сидить той же), але тільки тримав її дуже високі. Ви повинні зробити роботу обладнання, починаючи від cammes з перехрестя-іншому. Не варто і зіставлення їх з оригінальними...
Сьогодні
17-03-2014, 21:58
Отже, гніздо для днища! І хто каже, що він у значній мірі підвищити продуктивність ? у caxxaro! Як я і думав! Спасибі!
на 16 1.2 щось prendi. але на 8v nisba.
faberecu
30-05-2014, 23:18
однак також покращує 8v , але покласти на туристичне точки або panda або аналогічного матеріалу , для 5 кінських сил і стільки грошей, клієнт не ? готовий,
16 з асу і ще 100 робіт , багато грошей і часу 135 кінських сил при 8500 оборотів в хвилину, не перебільшено , від землі і простягається на 9200 , але під ? mortino , 150 кінських сил , можливо, з інших гроші , шатуни h-подібні , поршні з нанесеною печаткою , etcc , але не легко отримати , з безпеки, механічні штовхачі , пружини , клапана, і всі, як f1
? загальне місце, що двигуни всмоктується, не можуть користуватися поліпшень, якщо зіставляються.
Проблема ? що більшість "mappatori" не хочете, щоб сказати час, щоб змусити їх йти, або ще гірше, не має ні найменшого поняття, як ви зробіть; і тоді знімаю капелюха all' сумлінність? мораль, краще залишити його в спокої. Бензин, атмосферне або турбо, не ? як і турбодизель, який в змозі змусити їх "йти" навіть не в змозі....
Я щиро на невеликих 1.2 8v або 16v я завжди отримував гідні результати з точки зору, принаймні, поліпшення guidabilit?: на сучасних двигунах часто c'? великий отвір у нижній пари, що робить їх потворними їздити. Завжди, навіть на фіат, я часто зустрічаються також хороші можливості для поліпшення витрати: я зробив 1.2 16v, які прибули до 15 км/l порівняно з 13 серії!
Потім, говорячи кубічний об'єм в найщедріші та двигунів, за результатами голосування sportivit?, є також хороші поля характеристики. Але те, що ? важко пояснити ? їх 5-10cv, що можна витягнути-ніщо в порівнянні з парою і як ? викладаємо в оборотах двигуна!
Просто дивитися, як змінюються двигуни, за допомогою карти renault/citroen/peugeot sport, і, що ще карти хороші можливості для вдосконалення!
Нарешті, більшість двигунів всмоктується, які я зробив, були вже? "зіставлені", точно так само, як ви мапу дизель, і клієнти, однак, ще повинен бути задоволений.
Просто витрачати гроші і вкладати їх у файли правильні :-D
Можливо, ми не зрозуміли мене: можливості для поліпшення є практично завжди, але співвідношення ціна/ПРОДУКТИВНІСТЬ немає.
От і все.
Якщо ви робите для вашого автомобіля, або хтось змушує вас безкоштовно, навіть взяти 3 л. с. - це чудово, платити гроші, щоб отримати заявлену прибутковість скромна (я не кажу нічого, але, безсумнівно, набагато менше, ніж на турбо кожного виду) роблять в декількох і в окремих випадках, можливо,...
;)
Ясно, чоловік X, який вважає, власний движок, кому не лінь, якщо дизель турбо бензин або атмосферний, бачить, що співвідношення ціна / продуктивність марно порівняно з доходів дизель.
Але чому? коли carburatoristi, які могли віддалятися від цього рику в більш простий атмосферне кілька резюме ходили-й? що модно, і замість того, щоб прямо зараз ці речі не враховуються?
Повторюю, фінч? ми denigriamo операції, нашим клієнтам, вони ніколи не зможуть бути переконані в тому, операції. Я досить бензину пилососом, і поліпшення guidabilit? дуже часто ? pi? ніж достатньо, щоб виправдати операцію.
У вас ніколи не було клієнтів з punto evo 1.4 bifuel, які скаржаться, що двигун має затримку спрацьовування настільки високий, що часто у відхиленнях пу? померти?
Якщо у вас є клієнти, які розуміють, а великої різниці і справедливо платять, за те, що краще для тебе...
У мене є друзі, які коли-Браво mjet 120 л. с. після відображення проходить погане 150 скаржаться, не помітити майже поліпшень !
;-)
Не існує права на всі " невігластво ;-D
alfonsoh
06-06-2014, 21:38
вибачте, що карти можна помацати, на цих двигунах? тільки педалі і вперед?
залежить від двигуна, про який ви говорите, чи краще від типу управління!
Наприклад gi? у групі fiat, ви можете знайти електронні marelli, як bosch, і речі змінюються трохи....
alfonsoh
09-06-2014, 21:27
залежить від двигуна, про який ви говорите, чи краще від типу управління!
Наприклад gi? у групі fiat, ви можете знайти електронні marelli, як bosch, і речі змінюються трохи....
ви, вибачте, я говорю 1.2 8v тип grande punto, panda, fiat 500 marelli 5sf3 5sf8 5sf9 або 49f iaw 59f marelli
але в цілому pegeot citroen sagem2000 sagem3000
але я думаю, навіть bosch motronic
на цих більш, що заздалегідь і педалі, якщо не змінюються деталі для двигунів і на інших картах не є...
я думаю, що в цілому карти чіпати не змінюються, якщо автомобілі не будуть перегодували turbo або прямого вприскування, це зовсім інша історія.....
я тут, щоб дізнатися, якщо хтось не може? пояснити мені велику користь!
чому? потім на ecm titanium картки на бензин всмоктується, є тільки карти передоплати та ін'єкції parzializzato, що б кількість? бензин впорскується в залежності від тиску всмоктування. тоді немає нічого..... я знаю, що є також карти педалі, які легко знайти в драйвері автомобіля, турбо-бензин, але і на всмоктується, не потрапляє нічого, якщо не має damos або програмне забезпечення дуже і дуже дорого.
Я б хотіла зробити курс або підручник на бензин пилососом!
faberecu
10-06-2014, 00:36
правила п. 1 значення лямбда-0,89 , правило n2 випробувальний приборкати , 3 багато часу... коней багато, кілька, пара гарна, на інших краще... багато роботи, кілька коней, але хороший результат, однак, не пропорційно співвідношенню ціна/продуктивність, але міняти машину, на узбережжі +
якщо потім змінили асу, роботи голови , клапанів, шатунів , противаг обертової маси , загалом, повна обробка power unit :) виявляється
fiat з IAW я отримав гарні різниці на низьких/середніх обертах працює дуже заздалегідь: від старих 18F до 59F і 5SF.
Peugeot citroen мови ? подібне, і, коли він ME7 або щось останнім часом, на яких можна працювати, може бути, справи йдуть краще...