КПК

Перегляд Повної Версії : проблема ебу citroen c2 де-info

fabiovts88
25-01-2014, 14:36
привіт всім
у мене citroen c2 vts 2006 року з ебу bosch me 7.4.5 час назад тренер спробував підключити його через obd висновок писати правильно, але автомобіль не заводився , не причащався більше, що довелося повернутися .
ми повтору час тому, але на цей раз, без результату. ми відкрили ебу, і ми зробили becakp файлу. ми завантажили файл mod завжди через boot але нічого, автомобіль не заводився знову ж таки проблема не є ні запалювання, як тільки ви повертаєте ключ шумить, типу tac tac tac..
тренер сказав мені, що, можливо, його півник втрачала якийсь шматок файлу напис ...
мої сумніви тепер ? я хочу купити galletto v51 від користувача іншого форуму , сказав мені, що були змінені деякі речі всередині,я хотів би знати, я купую, tranc і пишу через obd або це ебу повинно бути написано perforza в boot mode?
я сподіваюся, що було ясно :)

motorsport
25-01-2014, 22:40
недолік в boot mode і ви прикріплені, mpps тільки протокол mp7.4.4 k-line,курка, потрібно дивитися, якщо вдається!!

fabiovts88
25-01-2014, 22:43
Ми пробували вже в boot mode, але нічого не робити nn йде, те ж саме пише закриває запис, але нічого, годин вона, я можу зрозуміти, якщо є така проблема, півень

motorsport
25-01-2014, 23:11
спробуйте, будь ласка, інший інтерфейс,потім перевірте ще раз всі кроки по схемі!!

fabiovts88
26-01-2014, 00:30
ви говорите, що півник, який використовує як один cinesata? він сказав, що це була версія v48.. а спробуйте ще раз, але в boot? або через obd?

motorsport
26-01-2014, 12:33
Спробуйте спочатку в бд, а потім в boot...

carlo abarth
26-01-2014, 12:35
навіть якщо і cinesta завжди клон dell орі і'!!!
ви говорите, що півник, який використовує як один cinesata? він сказав, що це була версія v48.. а спробуйте ще раз, але в boot? або через obd?

fabiovts88
27-01-2014, 00:44
ви, я думаю, ви перо, будучи, може бути, ваще в пір'ї, ми не змогли нічого зробити... я чую багато відомих підготовчі моєму районі ? всі говорять мені, що їм c2 vts, як моя в зіставленні спокійно через obd