Прагляд Поўнай Версіі : На g.punto 1.2benzina 65cv можа чытаць і пісаць?
ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:29
Прывітанне, хлопцы,
з mpps v12 можа чытаць і пісаць 5sd3.m1 hw300?
Я спрабаваў, але не v?, дайце мне які-небудзь савет?
Вы можаце Нататнік, але не чытаць, чытанне павінна быць зроблена ў школе ці знаходзіцеся файл з вашага нумара HW і SW экю і пішы.
ciullo.eugenio
02-02-2014, 14:06
fg-tech v53 чытае гэтыя блокі кіравання? інтэрфейс маленькі, а марелли, які сыходзіць з усім камплектам з апорамі спружынамі ? сумяшчальная з 5sf3?
Я не певень, v. 53? я не думаю, што закон OBD, тое, што вы кажаце з нагамі на спружыну, і білет BDM і не трэба для дадзенага тыпу ecu.
Певень-53 павінны прачытаць да школы вы ўваходзіце ў грэбень, блок кіравання са схемай.
ciullo.eugenio
02-02-2014, 21:14
растлумачце мне лепш? c'?... я хацеў бы купіць певень у камплект да станцыі, чаму ? xk мне трэба шмат блокаў кіравання, але асабліва marelli, якіх у мяне вельмі шмат запытаў, я таксама я marelli на маей цяперашняй машыне, я спрабую зразумець сее-тое адносна чытання і запісы: "чытаю, у школе collegandomi грэбень блока кіравання"... я не разумею, што вы маеце на ўвазе бачыў, што ты мне напісаў, што, магчыма, не трэба для гэтага ecu... з пеўня мне выйшлі квіткі для siemens, marelli, bosch і delphi/motorola <- з гэтымі купон вясной, я не магу падключыць на 5sf3 magneti marelli, каб прачытаць па bdm?
Тое ж самае справядліва і для 59f? вы можаце прачытаць у bdm або c'? нейкі "мяжа"?
Якія крайнасці мяжа для пеўня? c'? спіс таго, што ўдалося зрабіць і што не атрымліваецца?
legendaryslave
03-02-2014, 14:28
Прапаную cdc Marelli калі вам неабходна рабіць у асноўным гэты тып
ciullo.eugenio
03-02-2014, 14:32
мне трэба што-то рабіць усе... з гала могуць зрабіць гэтыя marelli? я быў апантаны жаданнем набыць fg-tech v53 + камплект купонаў з падставай экскурсійнае