Перегляд Повної Версії : Привіт всім
virus1976
05-09-2012, 10:53
Вітаю увесь форум
Я Арнальдо живу в провінції фрозіноне, любитель електроніки та інформатики. Заінтригований автомобільної і втомився висіти з вуст багатьох учнів чарівників ,я підійшов до ecu майже рік . У мене peugeot 407 2.2 170cv biturbo, який, незважаючи на всі мої звернення я досі приносить навколо.
я сподіваюся взяти активну участь і зробити свій внесок в мій маленький на цей чудовий форум.
хороший день
привіт і ласкаво просимо.....
хороша праска, що ви опинитеся... :)
msport (exil77grande)
05-09-2012, 11:16
Вітаю увесь форум
Я Арнальдо живу в провінції фрозіноне, любитель електроніки та інформатики. Заінтригований автомобільної і втомився висіти з вуст багатьох учнів чарівників ,я підійшов до ecu майже рік . У мене peugeot 407 2.2 170cv biturbo, який, незважаючи на всі мої звернення я досі приносить навколо.
я сподіваюся взяти активну участь і зробити свій внесок в мій маленький на цей чудовий форум.
хороший день
привіт і ласкаво просимо,ми можемо знати, скільки вам років і вашої професії?
virus1976
05-09-2012, 11:30
привіт msport
привіт alfajtd
дякуємо за ласкаво просимо
мені 36 років і я працюю в основному по комп'ютерних мережах, зокрема, забезпечення безпеки інформації.
dvdtuning
05-09-2012, 11:43
Привіт Арнальдо і ласкаво просимо...мабуть, ми селяни!
Хороший форум....
Вітаю увесь форум
хороший день
Здравствуйте і ласкаво просимо на professionalchiptuning ваш нік і по-справжньому оригінальний, хоча мене викликає деякий страх
virus1976
05-09-2012, 14:56
І прізвисько мені дали мої колеги в офісі так багато років, дуже подобається :)
DVDtuning якому саме районі? якщо ви можете сказати?
зверніть увагу на **** що посилаєш???
heheheheeh:cool:
sa80libero
05-09-2012, 18:24
привіт вірус добре приїхав
мансардний
05-09-2012, 18:27
привіт вірус, ласкаво просимо, між нами,
і ми сподіваємося!! не contaggioso.ahahahha
ну приїхав, між нами. я тільки scheerzando