Перегляд Повної Версії : ось я
msport (exil77grande)
16-06-2012, 10:56
привіт скф,радий бачити вас тут, але якщо я не прошу дуже багато, я хотів би знати більше про вас, типу, вік,професія і де написати (я завжди хотів знати мінімум людей, з якими я спілкуюся),форум майже готовий, ми працюємо не покладаючи рук, щоб поліпшити дрібниці, і на банк даних files орі, що це дійсно великий і не хоче, мало allestirla потім ми знайшли не мало речей, то пишіть заповнення документів-керівництва та багато іншого, крім того, який введено в експлуатацію в майбутньому частина для тих, хто хоче почати і не знає нічого, і для справжніх професіоналів розпочаті,більше того, ми хочемо дати можливість багатьом готуватися hw і sw, економлячи чимало копійки з групами покупки.
lucafrtdi
16-06-2012, 13:52
ласкаво просимо з задоволенням, так само, тобі
звичайно, вони в провінції варезе , робота слюсарем в авторемонтних майстерень, роблю ecu років, як хобі ,пристрасть і бажання, можна!
msport (exil77grande)
18-06-2012, 16:00
звичайно, вони в провінції варезе , робота слюсарем в авторемонтних майстерень, роблю ecu років, як хобі ,пристрасть і бажання, можна!
дуже дякую тобі за presenzatione,гарне продовження.
cicciogsr
19-06-2012, 22:35
привіт і ласкаво просимо
andrea_bor
23-03-2013, 12:05
привіт, ласкаво просимо .