Прагляд Поўнай Версіі : вось я
msport (exil77grande)
16-06-2012, 10:56
прывітанне скф,рады бачыць вас тут, але калі я не прашу занадта шмат, я хацеў бы ведаць больш пра вас, тыпу, узрост,прафесія і дзе напісаць (я заўседы хацеў ведаць мінімум людзей, з якімі я маю зносіны),форум амаль гатовы, мы працуем не пакладаючы рук, каб палепшыць дробязі, і на банк дадзеных files крычы, што гэта сапраўды вялікі і не хоча, мала allestirla потым мы знайшлі не мала рэчаў, то пішыце запаўнення дакументаў-кіраўніцтва і многае іншае, акрамя таго, які ўведзены ў эксплуатацыю ў будучыні частка для тых, хто жадае пачаць і не ведае нічога, і для сапраўдных прафесіяналаў пачаты,больш таго, мы хочам даць магчымасць шматлікім рыхтавацца hw і sw, эканомячы нямала грошы з групамі пакупкі.
lucafrtdi
16-06-2012, 13:52
сардэчна запрашаем з задавальненнем, гэтак жа, табе
вядома, яны ў правінцыі варез , праца слесарам у аўтарамонтных майстэрняў, раблю ecu гадоў, як хобі ,запал і жаданне, можна!
msport (exil77grande)
18-06-2012, 16:00
вядома, яны ў правінцыі варез , праца слесарам у аўтарамонтных майстэрняў, раблю ecu гадоў, як хобі ,запал і жаданне, можна!
вельмі дзякую цябе за presenzatione,добры працяг.
cicciogsr
19-06-2012, 22:35
прывітанне і дабро запрашаем
andrea_bor
23-03-2013, 12:05
прывітанне, сардэчна запрашаем .