Перегляд Повної Версії : можна змінити sw?
ciullo.eugenio
24-01-2014, 20:34
Хлопці, але на блоки управління sw si pu? змінити, можливо, застосовуючи один іншого?
наприклад... на моїй Великий Точки (точки або плакати ви не розумієте, добре) я Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
Marelli Software Number: 0813L45 і я хочу, щоб програмне забезпечення IAW5SFHW300 з програмним 2103L65...
З тим, що і як вони читають сед ебу?
З mpps v12 можна? принаймні, написати бд?
Я читав, що вони йдуть мандат у recovery, але ... вони йдуть мандат у recovery і після пов'язаних їзди і зчитуються з бд? або все туристичне типу з fgtech v53 чи як? дайте мені роз'яснення з цього приводу?...
Заздалегідь дякую...
ці операції через obd не роблять
на деяких ебу можна? також змінити sw шляхом повної перезапису в bdm , але спочатку ви повинні бути впевнені, що sw сумісний з устаткуванням.
оскільки ці відомості не так? поширені ? гарне правило, що кожен блок управління ви reintroduca його sw оригінал.
існують списки, в будинку будівельників, де ? показаний для певного hw hw блок управління, як sw це пу? розмістити продовжуючи працювати.
в цілому слід враховувати, що sw служить для керування двигуном, але також і командувати hw того ж ебу, так ? з ним пов'язані нерозривним чином.
зміна sw, як правило, не роблять шкоди, тільки ебу не працює більше? як ви очікуєте.
відновити все шляхом перепрограмування sw оригінал, повний.
ciullo.eugenio
24-01-2014, 21:12
маючи файл ori цього ебу, і все шляхом повторного зіставлення з допомогою ecm titanium:
1) чи можу я написати файл обробляється з mpps v12 через obd??
p.s. mpps v12 дозволяє мені (я бачив це в men?) йти на параметри читання і c'? голос, де з'являється повний(kline):
2) для абсурдно, я міг би використовувати це програміст, щоб читати в школі?
якщо читати з mpps потрібно писати з mpps
якщо читати в bdm і хочу написати з mpps потрібно розрізати файл на базі автомобіля типу multijet читайте в bdm файл, ви іде від 2 мб якщо ви хочете писати з mpps треба вирізати це зробити в 1 мб
mpps закону частина flash
bdm закон всього
carlo abarth
24-01-2014, 21:45
zullo говорите бензин!!!!!
carlo abarth
24-01-2014, 21:47
я ті ecu я з piasini!!! і я йду від бога!!!
ciullo.eugenio
24-01-2014, 21:53
zullo сказав, добре, вона просто робить, наприклад, карло ;)
я в даному випадку я не можу читати, чому? мій інтерфейс не дозволяє мені прочитати це екю, можливо, я повинен поставити опір, щоб послати його в recovery/modeb ? я не пробував, але перш ніж це зробити, я хотів би схему, керівництво... хто-те, що сказали б мені, як я повинен робити, і якщо ви можете? зробити... тільки cos? говорити про це я не можу зрозуміти,як зробити,
тоді я хотів би зрозуміти зрозуміти, якщо я знаходжу файл ori від 448kb я можу змінити його від ecm, і запишіть його в подальшому з mpps? в чому? процедура?
я приладів у мене тільки mpps v12... на ці блоки управління з mpps v12 c'? можливість? рухатися якимось чином, хоча б у запису?...
я вважав multijet карло sorry :confused:
carlo abarth
24-01-2014, 22:02
я роблю це тільки в школі з piasini, поставивши в boot з опором|!!!ми чекаємо когось, якщо зроблено в послідовний!!
zullo сказав, добре, вона просто робить, наприклад, карло ;)
я в даному випадку я не можу читати, чому? мій інтерфейс не дозволяє мені прочитати це екю, можливо, я повинен поставити опір, щоб послати його в recovery/modeb ? я не пробував, але перш ніж це зробити, я хотів би схему, керівництво... хто-те, що сказали б мені, як я повинен робити, і якщо ви можете? зробити... тільки cos? говорити про це я не можу зрозуміти,як зробити,
тоді я хотів би зрозуміти зрозуміти, якщо я знаходжу файл ori від 448kb я можу змінити його від ecm, і запишіть його в подальшому з mpps? в чому? процедура?
я приладів у мене тільки mpps v12... на ці блоки управління з mpps v12 c'? можливість? рухатися якимось чином, хоча б у запису?...
ciullo.eugenio
24-01-2014, 22:04
Fiat Hardware Number: 51780240
Marelli Hardware Number: IAW5SFHW300
Marelli Software Number: 0813L45
Fiat Identifacation Телефон: 5SF3M1
Fiat Код Iso: 0D07D504C2
ciullo.eugenio
25-01-2014, 08:36
ви можете мені підтвердити, якщо з mpps v12 вдається, принаймні, це?
cinqueturbo
25-01-2014, 11:20
Ви Mpps пише, але ви не можете писати ще один SW..
Mpps пише тільки частина файлу, а не повний...
Потім після запису ви побачите блимати-відмова двигуна, все в нормі,
зробіть прогрійте двигун і зробіть три випади в обмежувач, і ви spegnei...
ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:33
??? вибачте... я не зрозумів :(
в якому сенсі відключається? х?D я не розумію, як це ні парадоксально, вибачте xD
якщо ви будете слідувати літера, після цієї процедури включається двигун? не ? що дно?
cinqueturbo
25-01-2014, 11:42
??? вибачте... я не зрозумів :(
в якому сенсі відключається? х?D я не розумію, як це ні парадоксально, вибачте xD
якщо ви будете слідувати літера, після цієї процедури включається двигун? не ? що дно?
Зачекайте хвилину ви повинні працювати на IAW5SFHW300, я був переконаний, що було IAW59F..
Але ви не змогли прочитати, від послідовного?
ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:46
ви ? один 5SF3.M1... тоді я не розумію іншу річ, програма запитує обчислити контрольну суму <- дайте мені освітлення з цього приводу?
cinqueturbo
25-01-2014, 11:49
ви ? один 5SF3.M1... тоді я не розумію іншу річ, програма запитує обчислити контрольну суму <- дайте мені освітлення з цього приводу?
ви біжите занадто.. пояснені краще, на якому етапі? в стадії написання?
ciullo.eugenio
25-01-2014, 11:50
ні, я не зміг прочитати ні в якому разі, у мене тільки mpps v12, і не змушує мене читати, мабуть
тоді, може бути, також, якщо я можу знайти файл орі, я хотів би знати, якщо після зіставлення (з допомогою ecm titanium), якщо я можу, принаймні, запишіть його за допомогою цього інтерфейсу видно, що він не хоче знати, читати...
інше питання, якщо я посилаю в boot блок управління, підключений до машини, і, підключивши mpps на obd вдається прочитати?
для написання я можу це записати cos? спокійно, або я повинен відправити у boot? з бд можна зробити ste 5SF3 я кажу, принаймні, записати їх...???
motorsport
25-01-2014, 11:52
Будьте обережні, на екрані sw означає, якщо в cks він обчислюється автоматично, або ні,якщо обчислюється автоматично, ви прикріплені, або ж вам потрібно зробити, ти з іншою програмою!!
cinqueturbo
25-01-2014, 11:59
ні, я не зміг прочитати ні в якому разі, у мене тільки mpps v12, і не змушує мене читати, мабуть
тоді, може бути, також, якщо я можу знайти файл орі, я хотів би знати, якщо після зіставлення (з допомогою ecm titanium), якщо я можу, принаймні, запишіть його за допомогою цього інтерфейсу видно, що він не хоче знати, читати...
інше питання, якщо я посилаю в boot блок управління, підключений до машини, і, підключивши mpps на obd вдається прочитати?
для написання я можу це записати cos? спокійно, або я повинен відправити у boot? з бд можна зробити ste 5SF3 я кажу, принаймні, записати їх...???
ви збираєтеся дороги..
тоді, щоб поставити в boot це ЕКЮ, ви повинні припаяти два резистора всередині і харчування ECU до школи не на машині,
з mpps ви можете прочитати в boot, але в будь-якому випадку вам потрібно підключити на пін ECU і їжа обидва..
не важко, але ви повинні ingeniare все на туристичне харчування і з'єднання на ECU...
carlo abarth
25-01-2014, 12:01
не чіпай, якщо немає inkiodi!!! купити piasini і виділений для цієї ecu..з galletto v48-51 і 53 не вдалося ..з piasini перейти спокійний можна робити всі докази того, що ви хочете, якщо у вас читати..!!!!
ciullo.eugenio
25-01-2014, 12:30
процедура ? це фізично: беру mpps підключенні до obd автомобіля, підключити usb до пк і запуску програми, вибравши модель автомобіля і версії ебу
якщо я намагаюся читати, я не f? навіть не натискайте детальніше, чому? з'являється сірувато -
якщо я намагаюся писати мені каже, що виправити контрольну суму, перш ніж почати процедуру, і посилає мене взяти dll-файл, який я не...
я намагався calcolarmi контрольної суми з допомогою ecm titanium, приймаючи ori інший 5sf3.m1 і sw різні, я знаю, як обчислити контрольну суму, але не s? як створити dll, сумісної з sw mpps
щоб забити його в boot я можу використовувати ту ж схему використовував, щоб півник?
з туристичне оскільки mpps має роз'єм obd2 інтерфейс я повинен взяти бд і покласти провід для kline і відправити його на блок управління і, звичайно, поділитися масу і 12в??
edit. щоб отримати її в школі... в якості джерела живлення можна використовувати блок живлення для пк 12v 19A?
msport (exil77grande)
27-01-2014, 16:56
sensa в образу, ми тут для обміну думками і допомогти тих, хто знає менше, в межі можливо, але якщо людина не розуміє, електрика' і виберіть дроту, струм, що відбувається? у вашому випадку, ви почали свій пост з проханням надати інформацію, але машини, на запитання ви практично нічого не написав, то поступово ми прийшли тепер ви продовжуючи змішування 3000 тисяч речей, по-моєму ви робите занадто багато шуму, тобто, ви говорите прочитати-змінити-записати у файл, машини, бензин всмоктується, що ніхто його не читає і пише в традиційній манері, що ви не зміните в строгому стилі, який не бере майже нічого не зроблено професіоналом думаєте, від початківців, як ніби нічого не було,крім того, я пам'ятаю, що пробити поршень на бензин це дуже простий і посадити, то блок управління не сказати, спаліть це ще простіше, тому мій найкращий порада:
тому що ви не покладаєтеся на професіонала?
ciullo.eugenio
27-01-2014, 17:32
якщо б мені довелося йти від професіонала, безумовно, я не тут, щоб отримати інформацію і допомогу, насамперед...
якщо ви не зрозуміє, але я думаю, було ясно, пиши, я написав всі дані на ебу, а так як тут ви st? кажу вам?, ви повинні знати, що це ебу питання монтано тільки з бензиновими fiat, включаючи 1.2, 1.4 бензин grande punto, stilo 1.6 cos? далі... hw300 m1 монтує тільки велика крапка... так що не важко було зрозуміти, то я не подрібнену 3000 речей, оскільки у мене в даний час тільки один інтерфейс в цей час, а ? у mpps, я просто хотів би знати, якщо ? можете прочитати, через st'інтерфейс, навіть у школі, навіть поставивши його в boot я не f? боюся, просто, що мені дати впевненість, я це роблю не я задаю питання, але принаймні керівництво, а не тільки для мене а й для інших, принаймні, підстави так, що хтось може підтримати...
Це ? красивий світ, але ніхто в інтернеті хоче ділитися знанням... Для поршнів на фото та інші проблеми є... я зробив 6 років у майстерні повинні bastarmi, можливо, в 6 років, дещо-що я зробив...
Сказав, це мій намір ? усунути отвору це відображення на ебу, машина ? практично мертва, надання погане нелінійний отвір на 2000rpm 3500rpm і 4500rpm, коли в теорії до 4500 оборотів він makkina повинні літати xk має максимальний крутний момент li... тому я вирішив прочитати ВІН карту цього ебу, змінити його і написати його... але як ? перший раз, коли я 5sf3, і я ніколи не ставлю ебу в boot, також перк? на golf, fiesta і інші автомобілі, які я зробив, я читав modificavo і я писав і все було добре... тепер на це я не можу це читати, але тільки scriverlaa, і так як я знайшов в інтернеті файл ori ж ебу але з іншої програми (і незважаючи на те, що є? відображення був ідентичний і затвердив отвори, які я знайшов) мій curiosit? ви ? aquita... тому я розмістив питання, але siccomee не вдалася, я зробив інший: si pu? читати в boot через mpps? я ? сказали ви... а схема її завантаження, де його можна знайти?... для ovviet? так, щоб прочитати, що для запису я повинен розлучитися з нею завжди в boot правильно? mpps питає мене, на виправлення контрольної суми, я, мій s? gi? що cks цей блок управління має D9EA але програма mpps в момент написання мене вимагає корекції, і я е? пошук файлу checksum.dll <- де беру? розрахунок на ecm c'?... його f?... але файл, як я створюю?
Повторюю, я не хочу покладатися на професіонала, в іншому випадку я не тут, щоб отримати допомогу та інформацію, а потім ви... ви-не професіонали?
msport (exil77grande)
27-01-2014, 23:42
якщо б мені довелося йти від професіонала, безумовно, я не тут, щоб отримати інформацію і допомогу, насамперед...
якщо ви не зрозуміє, але я думаю, було ясно, пиши, я написав всі дані на ебу, а так як тут ви st? кажу вам?, ви повинні знати, що це ебу питання монтано тільки з бензиновими fiat, включаючи 1.2, 1.4 бензин grande punto, stilo 1.6 cos? далі... hw300 m1 монтує тільки велика крапка... так що не важко було зрозуміти, то я не подрібнену 3000 речей, оскільки у мене в даний час тільки один інтерфейс в цей час, а ? у mpps, я просто хотів би знати, якщо ? можете прочитати, через st'інтерфейс, навіть у школі, навіть поставивши його в boot я не f? боюся, просто, що мені дати впевненість, я це роблю не я задаю питання, але принаймні керівництво, а не тільки для мене а й для інших, принаймні, підстави так, що хтось може підтримати...
звичайно, просто покладіть ряд чисел, і я повинен знати, до якоїсь машини,марка,модель,об'єм двигуна,коней,рік побудови відповідає тим я професіонал, вірно?
msport (exil77grande)
27-01-2014, 23:46
Це ? красивий світ, але ніхто в інтернеті хоче ділитися знанням... Для поршнів на фото та інші проблеми є... я зробив 6 років у майстерні повинні bastarmi, можливо, в 6 років, дещо-що я зробив...
звичайно, ніхто не хоче поділитися насправді на такому форумі, як ця людина, як ви, які навіть не знали, що це mpps зараз говорять на читання і запис файлу в bootmode provabilmente також ви мріяли ніч і на наступний ранок ви знаєте, що і як зробити,щоб поршні фото ви знаєте скільки я чув, як вас, а потім, замість того, коли відбуваються речі, що плачуть?ну, звичайно, у вас є 6 років майстерня, отже, яка проблема.
msport (exil77grande)
27-01-2014, 23:51
Повторюю, я не хочу покладатися на професіонала, в іншому випадку я не тут, щоб отримати допомогу та інформацію, а потім ви... ви-не професіонали?
покладіться на професіонала, значить, платити за роботу, яку ви зробили, і не робити самовпевнено, як ви робите,ви знаєте, що я кажу? професіонали для мене перше правило, йдуть і' покірність', що ти sconosci повністю, тому бажаю вам успіху у вашому підприємстві, і я закриваю тут.
eobdexpression
28-01-2014, 02:01
Моя порада ? те, що завжди переконайтеся, що номер hw і sw в блок керування, який потрібно змінити, і використовувати тільки його оригінального програмного забезпечення, щоб уникнути рогне заблокувати ебу, і тоді доведеться втрутитися в туристичне режиму? bdm
ciullo.eugenio
28-01-2014, 07:36
msport не можу зрозуміти, якщо ви вже здогадалися, моє повідомлення, а я сказати, що багато, що вони самовпевнено і скромний я спирався на цьому форумі, перш ніж робити дають... потім подивися, зрозуміти, чого ви хочете...
eobdexpression я перевірив фізично 2103L65 з 0813L45, і вони практично однакові... мені було цікаво знати, якщо один стоїть, другий побачив, що в 2103L65 у мене є золото і замість 0813L45 я практично нічого... те, що я хотів знати, а завдяки...
я я довірити тобі... чому? не допомогти мені?
edit. я мав на увазі msport, якщо x люб'язно допоміг мені...
eobdexpression
28-01-2014, 17:03
Я думаю, що msport ви вже пішли говорити і закрила обговорення кілька постів до цього ви не відповідає вже? відповідь вами дати
ciullo.eugenio
28-01-2014, 19:52
мета форуму ? чим допомогти?... ... добре ж...