КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема блок кіравання падушкамі бяспекі, новы брава

sno74
05-09-2012, 10:13
Мне павінны вярнуць у майстэрні новы брава з праблемай блок кіравання падушкамі бяспекі, я зрабіў дыягностыку сення раніцай і даў мне блок кіравання з ладу, хто-небудзь ужо? паклаў рукі на гэтыя блокі кіравання або пу? ripistinare з, як правіла, файлы ripristino.........

alfajtd
05-09-2012, 10:37
дзіўна...
што аднаўлення файлаў ты маеш на ўвазе?

sno74
05-09-2012, 10:51
скажам, файлы аднаўлення пасля crasch або выбух, падушка бяспекі, я баюся, што гэта ўнутраная няспраўнасць блока кіравання (эбу), і вы павінны замяніць....

alfajtd
05-09-2012, 10:54
ок, добра... але калі не аварыі ці іншай цяжка, што вы пашкодзілі...

што вы ведаеце, зварылі на машыне? і г.д.?

магчыма, рашэннем гэтай праблемы? хуткі і набыць яго ў руінах і аднавіць e2p ў выпадку, калі вы fossino адкрыты падушкі бяспекі...

sno74
05-09-2012, 11:06
дакладна тое, што я для? давайце паглядзім, калі хто-то атрымаў ужо? зрабіць што-то падобнае....

alfajtd
05-09-2012, 11:13
адзначаны коды эбу і калі паглядзець вакол, вы можаце знайсці дамп панны
толькі, каб зрабіць кантроль...

sno74
05-09-2012, 12:24
ок, кодаў, блок кіравання, з'яўляюцца 54827585 continental

blackwolf76
05-09-2012, 23:50
Што я ведаю, не павінна быць неабходнасці замяніць блок кіравання падушкамі бяспекі нават у выпадку аварыі на гэтым аўто. Глядзіце, калі ен у мяне ў рамонт у майстэрню, і што я скончу мантаваць на наступным тыдні, так што да гэтага, я не магу праверыць, так як я ўзяў камплект airbab поўны, і я павінен вылучыць блок кіравання, калі стары ? па-ранейшаму добра, і не стварае мне памылкі ў дыягназе. Вы passerei таксама з задавальненнем дамп, для? я ведаю, што я не маю адпаведнага абсталявання да аперацыі.

sno74
06-09-2012, 08:12
Што я ведаю, не павінна быць неабходнасці замяніць блок кіравання падушкамі бяспекі нават у выпадку аварыі на гэтым аўто. Глядзіце, калі ен у мяне ў рамонт у майстэрню, і што я скончу мантаваць на наступным тыдні, так што да гэтага, я не магу праверыць, так як я ўзяў камплект airbab поўны, і я павінен вылучыць блок кіравання, калі стары ? па-ранейшаму добра, і не стварае мне памылкі ў дыягназе. Вы passerei таксама з задавальненнем дамп, для? я ведаю, што я не маю адпаведнага абсталявання да аперацыі.
Код майго блока дакладна ? гэта Fiat Bravo - 51827585 Siemens 5WK43641 павінны ўсталяваць 95320 вы павінны чытаць гэта, а затым пісаць дамп ...

фелікс
06-09-2012, 23:00
але вы ўпэўненыя, што вам трэба, clear , чытайце e2prom і адправіць па пошце файл

sno74
06-09-2012, 23:09
я шукаю ecu б / у, але я не знаходжу нічога, хто-небудзь мне можа сказаць, калі ? сумяшчальнасць з іншымі кодамі......

sno74
06-09-2012, 23:16
я знайшоў 51827584 заўседы добра, але - Siemens -

blackwolf76
06-09-2012, 23:24
Мая павінна быць, continental, калі я не памыляюся...

Сення ў мяне не было ні хвіліны часу, каб унікаць у справу.

sno74
06-09-2012, 23:51
заўтра, калі ў вас есць час, паспрабуйце кінуць вачэй, калі ты у горах новай тое, што вазьмі мне трэба, я вельмі рэкамендую яго, дайце мне ведаць, улічваючы, што цяпер я не знаходжу нічога......

blackwolf76
07-09-2012, 09:01
51873889 ? адну, іншую ? 51877617, першы ? siemens а другі ? continental, і яны маюць аднолькавыя раздымы.

КАЛІ пу? ісці добра, адно з двух я магу dartela, пасля заканчэння працы.

sno74
07-09-2012, 09:28
цяпер кантроль, але вас я, ці ведаеце, што ? дызель мой ? бензін, я думаю, што вы праверылі нумар pin-код роўныя, то вы ведаеце, што пасля таго, як яны ўстаноўлены, трэба зрабіць выраўноўванне цела вы lampeggieranno < ....

sno74
07-09-2012, 10:57
я праверыў, што з 51873889 ? сумяшчальнасць дайце мне ведаць....

blackwolf76
07-09-2012, 11:05
я праверыў, што з 51873889 ? сумяшчальнасць дайце мне ведаць....

Для выраўноўвання не павінна быць ніякіх праблем, падключыць kts, і я павінен вырашыць. Мой Брава ? дызельнае паліва, а блок кіравання, які служыць табе ? той, што ўстанаўліваецца на крыніцу, калі ўсе ў парадку, іншая, што я табе пашлю, а калі няма ? сумяшчальны націсніце знайсці іншае рашэнне. Доўгацярплівы да наступнага тыдня, і як толькі я праверыў, што машына працуе з адным з двух табе пашлю іншы без праблем.

sno74
07-09-2012, 12:14
Для выраўноўвання не павінна быць ніякіх праблем, падключыць kts, і я павінен вырашыць. Мой Брава ? дызельнае паліва, а блок кіравання, які служыць табе ? той, што ўстанаўліваецца на крыніцу, калі ўсе ў парадку, іншая, што я табе пашлю, а калі няма ? сумяшчальны націсніце знайсці іншае рашэнне. Доўгацярплівы да наступнага тыдня, і як толькі я праверыў, што машына працуе з адным з двух табе пашлю іншы без праблем.
шкада, што я не разумею, вы можаце мне даць 51873889 ці трэба яшчэ глядзець, калі на вашым добра гэта, я ўпэўнены, што ідзе......

blackwolf76
07-09-2012, 13:24
шкада, што я не разумею, вы можаце мне даць 51873889 ці трэба яшчэ глядзець, калі на вашым добра гэта, я ўпэўнены, што ідзе......

у 51873889 ? той, які быў усталяваны першапачаткова на маей брава і, што выбухнулі падушкі бяспекі, якія, як кажуць, не ? патрабуецца замена ў выпадку выбуху. Іншы, які я ўзяў разам з камплектам падушка бяспекі мае іншы код, і ? continental.... і я не ўпэўнены, што будзе добра. Калі мяне працуе новая я даю вам тое, што трэба табе...

sno74
07-09-2012, 13:31
прабачце, колькі падушка бяспекі ўспыхнулі ў машыну..... вы можаце скінуць толькі тэстар арыгінал? калі ўспыхнулі ўсе падушкі бяспекі не resetti-й? дайце мне ведаць, як толькі зробіце тэст...

фелікс
07-09-2012, 14:02
таксама блок кіравання, выкарыстоўваная трэба працаваць з файламі ориг , скідаецца праз файл ачысціць блокі кіравання павінны быць фірмовыя роўна

blackwolf76
07-09-2012, 21:28
Al'аўтамабілі прапускаюцца перадпакоі падушкі бяспекі і рамяні, а яны захоўваюцца сядзенняў і саджанцы. Верагодна, у панядзелак ці аўторак поўны мантаж, а потым дам вам ведаць.

sno74
08-09-2012, 16:31
Але ты ўжо? звярнуліся да fiat для скіду пасля аварыі вы сказалі, што скідаюцца, ці вы хочаце змантаваць тое, што вы далі з камплектам падушка бяспекі......

sno74
11-09-2012, 18:41
Я думаю, што праблема менавіта ў sw, калі робіць усе, тое, што ? у спісе вы можаце быць упэўнены, што не знаходзіцеся cos? легка ў сеткі... я, паспрабуйце розныя версіі, але ўсе яны маюць што-то ў мяне есць, для якой я праходзіла key рэгістрацыі, але кана таксама, што......

blackwolf76
12-09-2012, 01:10
Я спрабаваў, як і ў мяне праблемы з двума.

Што crashata у мяне робіць скід і ne сцерці памылкі з дыягназам, у той час як іншы, гэта добра, але мне паведамляе, некалькі адсутных кампанентаў, якія я павінен зразумець, як вырашыць, нават калі я ўжо? добрая ідэя, як умяшацца.

sno74
12-09-2012, 09:00
ок, вы можаце мне даць, што crascata cos? жылле мае........Што праблемы ў вас з другім, магчыма, я магу табе дапамагчы.....

blackwolf76
12-09-2012, 10:36
У дыягностыка з дапамогай kts bosch мне памылку на датчыкі ўдару бакавыя, так і справа, што злева, з дапамогай эбу новы... а стары не прымушае мяне рабіць нічога, што, будучы ? у сутыкненні. Цяпер я не ведаю, калі sti бласлаўлены датчыкі іх не бачыць, чаму? ? несумяшчальныя ці калі, можа быць, есць нейкія іншыя праблемы.

PS: але sti, датчыкі, дзе яны ўсталяваныя??

sno74
12-09-2012, 11:30
ок я ? gi? давялося мне з fusion я павінен ісці, каб узяць датчыкі ўдару бакавыя, дзе я ўзяў матэрыял, і зманціравалі яго праблема вырашана, паспрабуйце ўбачыць, дзе купілі наборы вы ўбачыце, што, безумоўна, вырашыць...

blackwolf76
12-09-2012, 11:39
ок я ? gi? давялося мне з fusion я павінен ісці, каб узяць датчыкі ўдару бакавыя, дзе я ўзяў матэрыял, і зманціравалі яго праблема вырашана, паспрабуйце ўбачыць, дзе купілі наборы вы ўбачыце, што, безумоўна, вырашыць...

факт ? не ведаю, датчыкі, дзе яны размешчаны, і ******** не ? я па-ранейшаму шмат...

PS: але ідуць памылкі, чаму? разбурана або не сумяшчальныя??

sno74
12-09-2012, 13:33
Датчыкі не лопаюцца ніколі не сумяшчальныя з блокам кіравання....... Як правіла, усталеўваюцца на парогі пярэдняй дзверы, але ў бок, дзе паглядзець абарону з пластыка ? фіксуецца з дапамогай шрубы ў цэнтры....

sno74
12-09-2012, 13:50
паспрабуйце, каб убачыць, калі гэтыя каналы могуць дапамагчы вам.... Прабачце, але я праверыў толькі цяпер на fiat датчыкі ўдару з'яўляюцца тыя, якія ўстаноўлены на пярэдняй панэлі і, магчыма, адзін на цэнтральную частку тунэлю

1093

sno74
13-09-2012, 09:59
Добры дзень, паспрабуйце прачытаць тут добра
http://forum.stiloclub.it/viewtopic.php?f=120&t=30471
Можа быць, мы......

blackwolf76
13-09-2012, 11:16

Датчыкі павінны быць устаноўлены ў рулявой дзвярэй, але ў гэты момант я заўседы праблема міргае одометр, хоць абмен датчыкі і пастаўлю новы блок кіравання.

Нават калі crashata мне міргае, нават з эбу стары.

sno74
13-09-2012, 12:14
калі купляеце новы блок кіравання трэба заўседы ісці на фіят у ініцыялізацыі, чаму? гэта робіцца з дапамогай арыгінальнага з таго, што я разумею, у вас толькі kts і гэта нічога не робіць? затым у fiat аўто вы выраўноўваюць одометра. Цяпер вы павінны вырашыць, ці вы зрабіць таксама, чаму? я думаю, што доказаў, вы іх зрабілі дастаткова, цяпер......

blackwolf76
13-09-2012, 12:21
калі купляеце новы блок кіравання трэба заўседы ісці на фіят у ініцыялізацыі, чаму? гэта робіцца з дапамогай арыгінальнага з таго, што я разумею, у вас толькі kts і гэта нічога не робіць? затым у fiat аўто вы выраўноўваюць одометра. Цяпер вы павінны вырашыць, ці вы зрабіць таксама, чаму? я думаю, што доказаў, вы іх зрабілі дастаткова, цяпер......

я б, напэўна, сколкава? аднавіць датчыкі? у выпадку, калі б усе праблемы одометра, а то я павінен выправіць. Я propvare, калі я магу ўсталяваць блок кіравання стары...

blackwolf76
28-09-2012, 13:05
Я зрабіў аднавіць стары блок кіравання, і я зафіксаваў усе астатняе, цяпер? я ? застаўся одометра міргае. На колькі я зразумеў, націсніце на увайсці ў fiat з інструментам афіцыйнага??

sno74
28-09-2012, 13:34
але ты не сказала, што ў kts з тым, то вы павінны зрабіць выраўноўванне сістэмы або нью-брава, у вас голас, калі вы не спяшаецеся, на наступным тыдні я павінен зрабіць, то, калі я растлумачу крокі......

blackwolf76
28-09-2012, 15:39
я спрабаваў... але не мне яго назад kts.

збіраюся зрабіць скід аварыі, і я з памылкай. скінуць усе памылкі, але одометр застаецца ў імгненне.

sno74
28-09-2012, 19:21
alt, але што цэнтральны скінуць памылкі, аварыі, з міргае одометр...............
Тады ? там, дзе памыляецеся, сення я зрабіў дыягностыку на новы брава, і я ўбачыў, што робіць kts........
перайдзіце на экран, дзе ўваход дыягностыкі абярыце з x па цэнтральнай электроннай вас з'яўляюцца два пісьмовых электроннага цэнтральны маркер іншай выраўноўвання config з кропкі, націсніце над чым, і іх вам з гэтым справіцца? выраўноўванне, то, калі ў рэальнасці? lha зрабіў тое, што ен кажа, одометр, не гарыць больш? паспрабуйце яго і дайце мне ведаць, перш чым ісці на фіят чакае......

blackwolf76
28-09-2012, 22:11
У рэальнасці? я паспрабаваў зрабіць гэты крок, але не прымушае мяне ісці на месца. Можа быць, я што-то прапусціў, а заўтра паспрабуйце яшчэ раз, вы ніколі не ведаеце, што я ведаю, impappinato на нейкі крок..

Аварыі, сон-адзінае, што kts не ? атрымалася resettarmi. Трымаю цябе ў курсе...

sno74
28-09-2012, 22:30
у гэтым прычына таго, што я казаў, калі ен гэта робіць, чаму? некалькі разоў кажа вам, выраўноўванне ок, то нічога, калі ў вас есць час, паспрабуйце таксама і з іншымі версіямі аўто я riuschito не быць одометре таксама мадэлі вельмі па-рознаму выкарыстаны ў якасці доказы.....

blackwolf76
28-09-2012, 22:55
Заўтра я вам скажу...

я сумняваюся, што мне застаецца, - гэта тое, што яшчэ не выйшаў, каб паспрабаваць яго ў дарозе і, магчыма, для таго, што esp яшчэ не ? калібраваны мяне такая праблема, хоць можа не centrarci нічога.

sno74
28-09-2012, 23:07
няма мігценне не мае нічога, вы павінны выключыць толькі пачаў міргаць, калі вы знялі карціну без блок кіравання падушкамі бяспекі, звязанай ці не было яго, нават, калі даруе яго, не перастае мігаць....

blackwolf76
28-09-2012, 23:24
няма мігценне не мае нічога, вы павінны выключыць толькі пачаў міргаць, калі вы знялі карціну без блок кіравання падушкамі бяспекі, звязанай ці не было яго, нават, калі даруе яго, не перастае мігаць....

Што казіно co сівы новых машын... яны пастаянна ўскладняць свае жыцце, на ўсе глупства.

У апошні час я зафіксаваў падушкі бяспекі, 3/4-аўтамабілі, старыя і ? досыць усталяваць усе кампаненты, амаль заўседы выкарыстоўваюцца і якія атрымліваюцца ад зносу, каб працавала ўсе.

sno74
28-09-2012, 23:35
І праўда, у соусе заканчваецца, але прастаіць праца для тых, хто стаіць на пярэднім краі і асабліва добра працуюць sar? у канцы нязграбным і diy.......не прымаць зло, не меў на ўвазе вас..... я думаю, ты зразумеў...

blackwolf76
28-09-2012, 23:42
І праўда, у соусе заканчваецца, але прастаіць праца для тых, хто стаіць на пярэднім краі і асабліва добра працуюць sar? у канцы нязграбным і diy.......не прымаць зло, не меў на ўвазе вас..... я думаю, ты зразумеў...

На самай справе, тое, што я не баюся, вельмі нават, чаму? калі ў нас цяжкасці? нас, што мы на працягу ўсяго дня, ей нязграбным, не могуць проста паставіць сябе рукі, па крайняй меры, не пачнуць марнаваць грошы на абсталяванне і giochilli, што не ammortizzeranno ніколі.

blackwolf76
29-09-2012, 10:49
Я павінен падзякаваць адзін sno74, б не ен, я б не вырашыў праблему. На самай справе я паказаў яму рашэнне illustrandomi, што голас на KTS, што я ігнаруецца, і я дазволіла вырашыць праблему одометра. Хоць можа праблема была не ў эбу падушак бяспекі, бенс? аснову інструментара кандыцыянера, які я замяніў, так як яго быў злегку зношаны і не быў прыведзены ў адпаведнасць з can аўтамабіля.

msport (exil77grande)
29-09-2012, 11:31
добра,тады дзякуй карыстачу sno74

sno74
29-09-2012, 11:40
добра, я рады, што вы скончылі, зараз на наступным тыдні мая чаргу з нью-брава, давайце паглядзім, як ідзе..... я новы брава ў апошні час мне вельмі rognando дрэннае, да шчасця, яны прадаюцца мала......

blackwolf76
29-09-2012, 12:48
добра, я рады, што вы скончылі, зараз на наступным тыдні мая чаргу з нью-брава, давайце паглядзім, як ідзе..... я новы брава ў апошні час мне вельмі rognando дрэннае, да шчасця, яны прадаюцца мала......

так... дрэнна, што ен хан, прададзеных некалькі.

з маіх частак ce стаяць na прыліву...

sno74
29-09-2012, 16:35
тут, наадварот, з'яўляюцца прыліву лічбы і нью-брава мала.....Аб kts ? добры інструмент, хоць і дарагі ў абслугоўванні ў законным скажам, праблемы, як і ўсе тэстары асабістую дапамогу не бралі, і яны заўседы прыходзяць, калі ўжо вы, калі які быў наладжаны мяне цяпер адкрыта вопыту мала з texa, і я ўзяў іх тэстар выкарыстоўваць адначасова з іншымі, якія я ўжо? тут, аднак, далі ў дапамогу двух хлопцаў, па-сапраўднаму разумныя і робяць усе, каб дапамагчы вам....на жаль, калі мы хочам працягваць, мы павінны заўседы марнаваць грошы на сістэмы дыягностыкі, а затым, калі вы па-ранейшаму з, чып-цюнінг гэтай галіне ? яшчэ больш? vario....Глядзець палітыкі я стараюся мець рэчы-й? неабходныя для маей працы тое, каб калі-то і я купіць тое, што мне трэба... кожны рамонт, які я раблю son розныя прыборы, частка выгады прысвячаю выгляд дна, калі я вырашыў купіць іншы матэрыял, то персік да гэтага часу ? заўседы хадзіла, а там паглядзім....

blackwolf76
29-09-2012, 17:20
У Прыліў тут, а не сон канчатковай жыцця, і знаходзіцеся толькі ў разбурэннях, і па маім сціплым думку ? а таксама na машына корму. У дачыненні да дыягназу замест гэтага мы маглі б зрабіць трактат, але я кажу толькі, што першае, што я ўзяў каля 10 гадоў таму быў axone 2000 texa, ciofeca ўражвае.

Той пісталет, які мне яго прадаў, я зрабіў марнаваць выбуху, каля 6000 еўра, у тым дыягназу, асцылограф і spinette рознае, што я ніколі не акупляюцца. Затым litigai з distribuotore з-за абнаўлення, якія вы плацілі, і ніколі не прыходзілі, калі не падлучыўшы прыборы 56k і трымаць іх на працягу двух дзен, спадзеючыся, што ен не заступіў, і з лініі тэл заняты. Л? узяў kts 540 (2009) без падпіскі на праграмнае забеспячэнне, і я зняў вялікае задавальненне, не марнуючы ні капейкі абнаўленняў. Добра ці дрэнна, я яшчэ змог знайсці абнаўлення, але не афіцыйны, цяпер я выкарыстоўваю 03/2012...

sno74
30-09-2012, 00:21
паглядзець, залежыць ад дыстрыбутара і ад таго, што вы робіце, я kts каля 7 гадоў, што я не зрабіў бы абмен з іншым дыягназам, але я скажу вам, што сення вырабіць вымушаных амаль з нуля новая група vag-edc 17 entrii усе памылкі невядомых нягледзячы на тое, што ў наяўнасці bosch канфігурацыі цела нуль сення, на жаль, калі вы працуеце на іп? таварныя знакі, вам трэба шмат дыягностыцы ў майстэрні, то абнаўлення, вядома, калі іх сцекі не марнуйце але, калі вы купляеце інструмент, афіцыйны bosch, а потым не зрабіць абнаўленне, калі ад вас кантролю і бачаць, што kts ? да цяперашняга часу сон хуи майстэрняў цяпер texa абнаўлення ? праз adsl, таму свята bosch й? калі-то падчас абнаўлення вы плакалі потым павінен reistallare ўсе.........ідзе beee але важна ? атрымаць у рэшце рэшт тое, што вам трэба мець kts, я проста не ведаў дакладныя крокі, ен заўседы вяртаецца на базу мы выкарыстоўваем розныя тэстары, не ведаючы альных магчымасцяў і пашырэнняў?.....

blackwolf76
30-09-2012, 01:06
Мы кажам, што texa ? + пашыранага інструментара і дапамогу ў адрозненне ад bosch, для? іх кошт настолькі празмернай, што адбываецца волю?... Акрамя таго, што я не думаю, диано-інтэрфейсаў, якія вы можаце выкарыстоўваць на вашым пк. Вядома, есць плюсы і мінусы, на ўсе дыягназы,? з улікам канкрэтнай працы, што я раблю, гэта добра, bosch. У маім раене, за некаторым выключэннем, есць парк аўтамабіляў новы, улічваючы, што я ў першую чаргу раблю механіка мне не трэба шмат апаратуры. Што то ў мяне есць некалькі калегаў, з якімі я ў добрых адносінах, і калі мы абменьваемся радасцямі на інструменты. Тады, улічваючы, што так шмат людзей траціць грошы, каб дыягназ tarocche і без абнаўленняў ? вельмі + зручна купіць kts, які стаіць крыху ў +.

Аб абнаўленні у мяне ніколі не было праблем, толькі адзін раз было, што кампутар даваў збоі, і я апускаў bosch, але гэта не яго віна.

blackwolf76
13-10-2012, 01:22

У рэшце рэшт, я быў у стане ўсталяваць аўтамабіль на аб'ект, хоць і не без прычыняць боль, улічваючы, што аўтамабіль быў аварый не было і ў дадатак да механічных пашкоджанняў і кузава, выцягнуў шмат непрыемнасцяў нават на электроніку.

PS: даваў памылкі ў дыягностыцы рухавіка на датчык ахладжаючай вадкасці, рабіў мне стаць тупей, канец быў газ кандыцыянера не хапае.

sno74
13-10-2012, 08:45
Вы ? праўда, электроніка ? крушэнне аўтамабіля, але ў гэтыя дні ? тое, што робіць нас працаваць больш? вы павінны быць у курсе і не страціў духу ў рэшце рэшт пад вялікую tribulata мы заўседы знаходзім вялікая ******* прывітанне і добрую працу....