Перегляд Повної Версії : Резервне копіювання golf V 140cv бош edc16U34 sw942
Я ? прийшла на цей гольф, що не добре, тому я спробував прочитати його з kess v2, але без надії. Я відкрив ебу, і хто-то вже? поклав руки біля результат салат, mod і читати по bdm. Потім я порівняв flash деякі файли взяті з форуму, але нічого не робити. Зрештою, наведеною ori цей файл Golf 2.0 TDI EDC16U34 03G906021AB 103.73903G906021AB_1037392942_org і переписати flash. Машина тепер в порядку, і що стосується читання послідовний мене, і я навіть зберігає файл? у kess зрештою він іде, та й каже мені, щоб перезапустити його. Як випливає з назви шукаю bachup цього ecu і докладаю всі дані, що стосуються цього останнього.
Дякую
eobdexpression
27-01-2014, 21:25
Привіт, я можу дати вам зараз тільки оригінальний флеш-може бути, у спробі переписати і подивитися, якщо вона йде
файл видалений ori
leandro89
27-01-2014, 21:51
Привіт, я можу дати вам зараз тільки оригінальний флеш-може бути, у спробі переписати і подивитися, якщо вона йде
файл видалений ori
файли ori йдуть, розміщені в банку даних, якщо не було вже, в різних дискусій йде вставив посилання з номером поста
крім того, я розумію, що обговорення і " просити back up, то користувач pabloescobar, і слід бути обережним, в який розділ відкриває різні дискусії,рухаюся в правильному розділі.