Перегляд Повної Версії : сайлент-блок передніх важелів гольф 5
привіт всім. хто з вас ніколи не зраджував сайлент-блоки передніх важелів, передній гуми, гольф 5?мені здається, що трохи impposibile введіть його
клаудіо-abarth
23-01-2014, 23:17
я замінив їх на golf4,і я не думаю, що сильно відрізняється від 5,вам потрібно тиск
motorsport
23-01-2014, 23:24
іноді потрібно тиск, а також правильний, але потрібно також знімач підходить для певних ситуацій важкодоступних місць,вкладення в форматі pdf з нетерпінням!!
carlo abarth
23-01-2014, 23:47
який ви говорите, що тефлон або що там проходить штифт всередині??
привіт всім. хто з вас ніколи не зраджував сайлент-блоки передніх важелів, передній гуми, гольф 5?мені здається, що трохи impposibile введіть його
legendaryslave
23-01-2014, 23:57
іноді потрібно тиск, а також правильний, але потрібно також знімач підходить для певних ситуацій важкодоступних місць,вкладення в форматі pdf з нетерпінням!!
посилання дуже-дуже цікавий
cinqueturbo
24-01-2014, 02:11
Ne або змінені, різних,видів, до гольф 5, імпортованих..
з різьбовий стрижень і кілька втулка підходить, роблячи це без розбирання теж...
6841
motorsport
24-01-2014, 09:40
посилання дуже-дуже цікавий
цікаво...ne' або закупити багато таких!!:)))
коли я в c? від tribulare, щоб витягти його силует все не зіпсувати руки,а потім за допомогою преса або лещат (залежить від авто).
elettro72
24-01-2014, 11:06
я згоден з cinqueturbo,я завжди робив так теж, з різьбовий стрижень, як у togleri, що їх і не використовувати ніяких прес...
bytebyte
24-01-2014, 13:09
якщо ні, якщо подивитися, що tribuli перейти в шліфувальні з плечей в руки, і ви зробите зробити їх роботу!
carlo abarth
24-01-2014, 17:27
приходять навіть без преса, просто змастити ним ..але уважний ануса покласти масло і жир, якщо немає sboccola!!
я боюся бісером дуже великий, що не може увійти,і тоді я не можу дивитися вкладення
carlo abarth
24-01-2014, 23:17
легко входить з пресом і поспішно страв ..не впливає на якість гуми і після висихання робить лише тіло, в той час як інші кладуть масло і через 2 дні, місце і****!!
motorsport
25-01-2014, 07:54
світлі не використовували пристрої для роботи з professionilit? Замість того, щоб працювати в суп ви??