КПК

Перегляд Повної Версії : проблема ключа mercedes w202

dom86
23-01-2014, 15:17
привіт ви знаєте, якщо існує x, що ви можете перепрограмувати ключ mercedes іч-заздалегідь спасибі. Вартість нового ключа і близько 300 євро існує, так чи систем x ви можете зробити економічно

motorsport
23-01-2014, 16:52
тільки в mercedes,перевірити мідної котушки маленький, все на раз, і те, що істерики!!

raffaell0
23-01-2014, 17:09
Л?ви втратили ? ne потрібно робити нові, або, як каже motorsport проблеми з котушкою. Чому? багато разів ви в змозі відремонтувати їх.

granderobocop
23-01-2014, 17:27
спробуйте витягнути ланцюг з корпусу і перевірте з лупою, якщо ви ? dissaldata котушка з міді, або, якщо є чіп dissaldati, перевіряти її дуже уважно, правильно ? все ок ви не можете зробити нічого, замовити в автосалон з номером шасі і він буде доставлений вам вже закодований, звичайно, вартість ? високий

ртс
23-01-2014, 18:37
Але, що проблема в тобі?? я, відремонтувати один буквально вчора ви були disaldati в interuttori закриття

todos
23-01-2014, 18:52
напевно, як зазвичай індукції в котушці я disalda я rompe.Una питання, хто-небудь з вас може їх знайти ці котушки індукції x mercedes?

granderobocop
23-01-2014, 21:46
однак новий ключ коштує 265 євро

cinqueturbo
23-01-2014, 21:58
напевно, як зазвичай індукції в котушці я disalda я rompe.Una питання, хто-небудь з вас може їх знайти ці котушки індукції x mercedes?

Сайт дуже відомий, має їх..
ne або розетки для декількох автомобілів, але не для mercedes..
мені доводилося витрачати для Renault і Bmw..

giordano_mecc
23-01-2014, 22:49
Привіт,але ви впевнені, що проблема в ключі,ви пробували, якщо інфрачервоний сигнал лунає?

carlo abarth
23-01-2014, 23:52
у bobbina ви kiama опір!!!

zullo
23-01-2014, 23:54
насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....

carlo abarth
23-01-2014, 23:58
насправді...він сказав, щоб полегшити колеги!!!!але я сумніваюся, що ви перебуваєте ..на fiat ne обмін на centanaia і ті знаходяться!!
насправді, якщо потрібно, щоб зробити пошук запасних частин з bobbina не знаходите ви коли-небудь, але якщо поставити опір ключа mercedes і найпрофесійніші....

todos
24-01-2014, 11:23
Сайт дуже відомий, має їх..
ne або розетки для декількох автомобілів, але не для mercedes..
мені доводилося витрачати для Renault і Bmw..
cinqueturbo, я хочу сказати, на сайті подивитися? c'? mercedes так я купую їх..

cinqueturbo
24-01-2014, 11:43
cinqueturbo, я хочу сказати, на сайті подивитися? c'? mercedes так я купую їх..

До намагалися зробити пошук з рекомендаціями від наших друзів?
я кажу так тому, що? для мерседес або перевірив пошту...

todos
24-01-2014, 11:47
у bobbina ви kiama опір!!!
Карло, котушки не називається опір,я знаходжу їх більше для fiat bmw, наприклад,
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% це і для fiat
Котушки для транспондера Fastron, Induttivit? номінальна 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw

До намагалися зробити пошук з рекомендаціями від наших друзів?
я кажу так тому, що? для мерседес або перевірив пошту...
насправді mercedes не знаходжу їх..

dom86
24-01-2014, 14:40
Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається

випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп

kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття

granderobocop
24-01-2014, 15:17
ні, тому що ключ від портфеля ? тільки в надзвичайній ситуації, я пропоную вам зробити dagnosi в дилерській, так ви можете встановити, якщо це дійсно залежить від ключа, або якщо ? проблема dell' ezs, дилерської має в діагностичній програмі конкретної перевірки, так і для ключів, ezs.

carlo abarth
24-01-2014, 17:15
чи знаєте ви, що в mercedes кажуть, що після визначає відкриття і kiusura ключ слід замінити ..мені сказав один мерседес ...kiakkiere чи є реальні факти????
Хлопці, спасибі всім, але я вже зробив так, ці тести, проблеми, ke автомобіль nn визнає-й? у kiave насправді nn він навіть пульт дистанційного керування x kiusure в makkina cn kiave від портфеля йде в рух, але не маючи клавіші у мене закривається

випробування котушки і хороша річ, але якщо чіп nn йде він мало, навіть я sn закуповуються ключів від агент з продажу металобрухту, і я провів компоненти d пам'яті в інших kiavi але нічого d факт, безумовно, ви ? видалив транспондер в чіп

kiedevo, якщо можна було зробити ключ від портфеля kiave всі ефекти і, відкривши його, ввівши компоненти, відкриття і закриття

todos
24-01-2014, 19:12
я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...

dom86
24-01-2014, 22:10
хлопці makkina майже 20 років ? 98 мій батько придбана нова я думаю, ke всі ці роки у нього фактів відкриття ? закрити

dom86
24-01-2014, 22:12
але ніхто не знає, один інтерфейс може клонувати або краще перепрограмувати сед ключі?

carlo abarth
24-01-2014, 22:17
дивіться, я поясню, що 80% - це щось правдиве...тому що мій син був фіксований виникають в автомобільних ключів, і було 3 роки ..чи знаєте ви, діти, якщо не роблять те, що хочуть, щоб ви incavolano і роблять вас incavolare, і дав йому ключі mercedes c220 суботу....він усім радий, виходили kiudeva mercedes для туто в суботу і неділю
не знаю, скільки разів він зробив..і сталося так, що в понеділок mercedes не відкривав більше блок, так що довелося йому зробити новий ключ, mercedes 240 євро!!!
я просто ніколи не чув, я думаю, ch? ще друзі на форумі можуть це підтвердити...

dom86
24-01-2014, 22:26
що б sar? проблема d ezs треба kiave новий і просто анке xk? мені діагноз, а мені жоден питання я на immobilizatore ne на ключ

granderobocop
26-01-2014, 17:24
Добрий день всім, я хотів сказати, що не ? абсолютно вірно, що ключ має обмежене число відкриття і закриття, я, мій досвід, який я отримав від заміни, навіть ключі з дня життя, і я бачив перші автомобілі з системи fbs3, що все ще є ключі, оригінальні, в будь-якому випадку, я повторю ? майже завжди неможливо, їх ремонт, крім випадків, коли ce компонент явно повинен бути.

постійно з того, що певні елементи управління possone бути зроблені тільки з початкового діагнозу, що вони керують, крок за кроком, ви вимкніть запобіжники перевірити приймач і блок управління sam і ezs, що важливо на початку тестування вам пропонується ввести ключі, щоб порівняти різні сигнали, навіть якщо і це можна зробити навіть з ключа тільки.

motorsport
26-01-2014, 18:56
тільки в mercedes вирішуйте!!

carlo abarth
26-01-2014, 20:09
то не постріл c****ate і правда !!!
Добрий день всім, я хотів сказати, що не ? абсолютно вірно, що ключ має обмежене число відкриття і закриття, я, мій досвід, який я отримав від заміни, навіть ключі з дня життя, і я бачив перші автомобілі з системи fbs3, що все ще є ключі, оригінальні, в будь-якому випадку, я повторю ? майже завжди неможливо, їх ремонт, крім випадків, коли ce компонент явно повинен бути.

dom86
04-02-2014, 00:41
кпп, тому я повинен взяти 250 мішки, пакети і роздати МБ x вирішити цю проблему

klajdin
04-02-2014, 10:14
Дійсно я чув, а я щось на зразок лічильника, і, озираючись на діагноз ( не пам'ятаю, якщо він був SdConnect або іншого), я навіть знайшов запис cob лічильника, але не знаю, як межа, якщо дійсно c?, а ви можете зробити фото ключа ? Ви зрозуміли, що tranponder монтує ? Якщо ? модель стара, може призначити новий справедливий x запустити машину, але центральний замок залишається так..

dom86
04-02-2014, 14:19
проблема ? у kiusura kenn йде xk x зробити її або kiave d резерв, але без клавіш

klajdin
04-02-2014, 16:18
Ми говоримо, що процедура "безболісно" не c?, зробити набагато раніше, щоб отримати ключ від МБ.

dom86
24-02-2014, 00:51
ммм, я уявляв, як це закінчилося, cos? терпіння, спасибі всім, x допомога

rodcraft86
17-05-2014, 19:50
хлопці, я відповідно з цим, навіть якщо моє питання не буде ? pertinete, сьогодні я намагався читати mercedesw202 220cdi 1999 року 125л.с. з роз'ємом 38 pin для autocom, але я півень, що kess la читає з послідовного порту, до школи в терморегулятори ? можете прочитати,?, в ecu ? один edc15c6 я думаю, або c5