Уваход

Прагляд Поўнай Версіі : праблема ключа mercedes w202

dom86
23-01-2014, 15:17
прывітанне вы ведаеце, калі існуе x, што вы можаце перапраграмаваць ключ mercedes вк-загадзя дзякуй. Кошт новага ключа і каля 300 еўра існуе, так ці сістэм x вы можаце зрабіць эканамічна

motorsport
23-01-2014, 16:52
толькі ў mercedes,праверыць меднай шпулькі маленькі, усе на раз, і тое, што істэрыкі!!

raffaell0
23-01-2014, 17:09
Л?вы страцілі ? ne трэба рабіць новыя, або, як кажа motorsport праблемы з шпулькай. Чаму? шмат разоў вы ў стане адрамантаваць іх.

granderobocop
23-01-2014, 17:27
паспрабуйце выцягнуць ланцуг з корпуса і праверце з лупай, калі вы ? dissaldata шпулька з медзі, або, калі есць чып dissaldati, правяраць яе вельмі ўважліва, правільна ? усе ок, вы не можаце зрабіць нічога, замовіць у аўтасалон з нумарам шасі і ен будзе дастаўлены вам ужо закадаваны, вядома, кошт ? высокі

ртс
23-01-2014, 18:37
Але, праблема ў табе?? я, адзін адрамантаваць літаральна ўчора вы былі disaldati ў interuttori закрыцця

todos
23-01-2014, 18:52
напэўна, як звычайна індукцыі ў шпульцы я вы disalda я вы rompe.Una пытанне, хто-небудзь з вас можа іх знайсці гэтыя шпулькі індукцыі x mercedes?

granderobocop
23-01-2014, 21:46
аднак новы ключ каштуе 265 еўра

cinqueturbo
23-01-2014, 21:58
напэўна, як звычайна індукцыі ў шпульцы я вы disalda я вы rompe.Una пытанне, хто-небудзь з вас можа іх знайсці гэтыя шпулькі індукцыі x mercedes?

Сайт вельмі вядомы, мае іх..
ne або разеткі для некалькіх аўтамабіляў, але не для mercedes..
мне даводзілася траціць для Renault і Bmw..

giordano_mecc
23-01-2014, 22:49
Прывітанне,але вы ўпэўненыя, што праблема ў ключы,вы спрабавалі, калі інфрачырвоны сігнал раздаецца?

carlo abarth
23-01-2014, 23:52
у bobbina вы kiama супраціў!!!

zullo
23-01-2014, 23:54
на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....

carlo abarth
23-01-2014, 23:58
на самай справе...ен сказаў, каб палегчыць калегі!!!!але я сумняваюся, што вы знаходзіцеся ..fiat ne абмен на centanaia і тыя знаходзяцца!!
на самай справе, калі трэба, каб зрабіць пошук запасных частак з bobbina не знаходзіце вы калі-небудзь, але калі паставіць супраціў ключа mercedes і самыя прафесійныя....

todos
24-01-2014, 11:23
Сайт вельмі вядомы, мае іх..
ne або разеткі для некалькіх аўтамабіляў, але не для mercedes..
мне даводзілася траціць для Renault і Bmw..
cinqueturbo, я хачу сказаць, на сайце паглядзець? c'? mercedes так я купляю іх..

cinqueturbo
24-01-2014, 11:43
cinqueturbo, я хачу сказаць, на сайце паглядзець? c'? mercedes так я купляю іх..

Да спрабавалі зрабіць пошук з рэкамендацыямі ад нашых сяброў?
я кажу так таму, што? у для мэрсэдэс або праверыў пошту...

todos
24-01-2014, 11:47
у bobbina вы kiama супраціў!!!
Карла, шпулькі не называецца супраціў,я знаходжу іх больш для fiat bmw, напрыклад,
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 2.38 mH, 28 OhmTolleranza ?5% гэта і для fiat
Шпулькі для транспондеров Fastron, Induttivit? намінальная 1.08 mH, 15 ом Допуск ?5% для bmw

Да спрабавалі зрабіць пошук з рэкамендацыямі ад нашых сяброў?
я кажу так таму, што? у для мэрсэдэс або праверыў пошту...
на самай справе mercedes не знаходжу іх..

dom86
24-01-2014, 14:40
Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца

выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып

kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця

granderobocop
24-01-2014, 15:17
няма, таму што ключ ад партфеля ? толькі ў надзвычайнай сітуацыі, я прапаную вам зрабіць dagnosi ў дылерскай, так вы можаце ўсталяваць, калі гэта сапраўды залежыць ад ключа або калі ? праблема dell' ezs, дылерскай мае ў дыягнастычнай праграме канкрэтнай праверкі, так і для ключоў, ezs.

carlo abarth
24-01-2014, 17:15
ці ведаеце вы, што ў mercedes кажуць, што пасля вызначае адкрыцце і kiusura ключ варта замяніць ..мне сказаў адзін мэрсэдэс ...kiakkiere ці есць рэальныя факты????
Хлопцы, дзякуй усім, але я ўжо зрабіў так, гэтыя тэсты, праблемы, ke аўтамабіль nn прызнае-й? у kiave на самай справе nn ен нават пульт дыстанцыйнага кіравання x kiusure у makkina cn kiave ад партфеля ідзе ў рух, але не маючы клавішы у мяне зачыняецца

выпрабаванне шпулькі і добрая рэч, але калі чып nn ідзе ен мала, нават я sn закупляюцца ключоў ад агент па продажы металалому, і я правеў кампаненты d памяці ў іншых kiavi але нічога d факт, безумоўна, вы ? выдаліў транспондер ў чып

kiedevo, калі можна было зрабіць ключ ад партфеля kiave ўсе эфекты і, адкрыўшы яго, увеўшы кампаненты, адкрыцця і закрыцця

todos
24-01-2014, 19:12
я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...

dom86
24-01-2014, 22:10
хлопцы makkina амаль 20 гадоў ? 98 мой бацька набыта новая я думаю, ke ўсе гэтыя гады ў яго фактаў адкрыцця ? зачыніць

dom86
24-01-2014, 22:12
але ніхто не ведае, адзін інтэрфейс можа кланаваць або лепш перапраграмаваць сівы ключы?

carlo abarth
24-01-2014, 22:17
глядзіце, я растлумачу, што 80% - гэта што-то праўдзівае...таму што мой сын быў фіксаваны якія ўзнікаюць у аўтамабільных ключоў, і было 3 гады ..ці ведаеце вы, дзеці, калі не робяць тое, што хочуць, каб вы incavolano і робяць вас incavolare, і даў яму ключы mercedes c220 суботу....ен усяму рады, выходзілі kiudeva mercedes для туто у суботу і нядзелю
не ведаю, колькі разоў ен зрабіў..і здарылася так, што ў панядзелак mercedes не адкрываў больш блок, так што давялося яму зрабіць новы ключ, у mercedes 240 еўра!!!
я проста ніколі не чуў, я думаю, ch? яшчэ сябры на форуме могуць гэта пацвердзіць...

dom86
24-01-2014, 22:26
што б sar? праблема d ezs трэба kiave новы і проста анке xk? мне ў дыягназ, а мне ні адзін пытанне я на immobilizatore ne на ключ

granderobocop
26-01-2014, 17:24
Добры дзень усім, я хацеў сказаць, што не ? абсалютна дакладна, што ключ мае абмежаваную колькасць адкрыцця і закрыцця, я, мой вопыт, які я атрымаў ад замены, нават ключы з дзень жыцця, і я бачыў аўтамабілі з першыя сістэмы fbs3, што ўсе яшчэ есць ключы, арыгінальныя, у любым выпадку, я паўтару ? амаль заўседы немагчыма, іх рамонт, акрамя выпадкаў, калі ce кампанент, відавочна, павінен быць.

увесь час з таго, што пэўныя элементы кіравання possone быць зробленыя толькі з першапачатковага дыягназу, што яны кіруюць, крок за крокам, вы адключыце засцерагальнікі праверыць прыемнік і блок кіравання sam і ezs, што важна ў пачатку тэставання вам прапануецца ўвесці абодва ключа, каб параўнаць розныя сігналы, нават калі і можна гэта зрабіць нават з ключа.

motorsport
26-01-2014, 18:56
толькі ў mercedes вырашайце!!

carlo abarth
26-01-2014, 20:09
то не стрэл c****ate і праўда !!!
Добры дзень усім, я хацеў сказаць, што не ? абсалютна дакладна, што ключ мае абмежаваную колькасць адкрыцця і закрыцця, я, мой вопыт, які я атрымаў ад замены, нават ключы з дзень жыцця, і я бачыў аўтамабілі з першыя сістэмы fbs3, што ўсе яшчэ есць ключы, арыгінальныя, у любым выпадку, я паўтару ? амаль заўседы немагчыма, іх рамонт, акрамя выпадкаў, калі ce кампанент, відавочна, павінен быць.

dom86
04-02-2014, 00:41
кпп, таму я павінен узяць 250 мяшкі, пакункі і раздаць у x МБ вырашыць гэтую праблему

klajdin
04-02-2014, 10:14
Сапраўды я чуў, а я што-то накшталт лічыльніка, і, азіраючыся на дыягназ ( не памятаю, калі ен быў SdConnect або іншы), я нават знайшоў запіс cob лічыльніка, але не ведаю, як мяжа, калі сапраўды c?, а вы можаце зрабіць фота ключа ? Вы зразумелі, што tranponder мантуе ? Калі ? мадэль старая, можа прызначыць новы справядлівы x запусціць машыну, але цэнтральны замак застаецца так..

dom86
04-02-2014, 14:19
праблема ? у kiusura kenn ідзе xk x зрабіць яе ці kiave d рэзерв, але без клавіш

klajdin
04-02-2014, 16:18
Мы кажам, што працэдура "бязбольна" не c?, зрабіць значна раней, каб атрымаць ключ ад МБ.

dom86
24-02-2014, 00:51
ммм, я ўяўляў, як гэта скончылася, cos? цярпенне, дзякуй усім, x дапамогу

rodcraft86
17-05-2014, 19:50
хлопцы, я ў адпаведнасці з гэтым, нават калі мае пытанне не будзе ? pertinete, сення я спрабаваў чытаць mercedesw202 220cdi 1999 года 125л.з. з раздымам 38 pin для autocom, але я певень, што kess la чытае з паслядоўнага порта, да школе ў распиновка ? можаце прачытаць,?, у ecu ? адзін edc15c6 я думаю, ці c5