Перегляд Повної Версії : проблеми Ford Kuga 2.0 дизель TXDA 120cv помилка P00BC
привіт друзі, в цьому автомобілі я отримую цю помилку, дивно P00BC каже мені, проблема продуктивності витратоміра з діагнозом whurt режим? EOBD.витратомір? працює, і проводка і ок. для кого-то ? трапилося?
прикріплені проблема вирішена.будьте обережні, коли міняєте масляний фільтр,і слава богу, що він зробив в дилерській купон...
motorsport
23-01-2014, 18:15
пояснені краще....був якийсь дріт, від'єднаний???
carlo abarth
23-01-2014, 18:25
будуть мати забули деякі трубки депресії відриву???
проставляється проблема вирішена.будьте обережні, коли міняєте масляний фільтр,і слава богу, що він зробив в дилерській купон...вибачте, я говориш, все або секрет:confused::confused::confused:пояснити краще.....
Автомобіль на дорозі, на шосе, s
На 120 130 км / год горить цей індикатор.я намагався після перевірки системи витратомір маси повітря, перевірив egr перевірив різних розеток і труб, все було ок. параметри в діагностиці, я помітив, що тиск турбіни всередину, а також витратомір.nrl перевірити всі системи turbo я відключив фітинги, який йде від трубки турбіни на колектор і прокладки, ущільнення була покладена криво.причини, і що, коли вони зробили купон, для того, щоб зняти масляний фільтр вони розібрали і заміни не були обережні, вставити прокладку.проблема вирішена
motorsport
23-01-2014, 23:17
carlo abarth
23-01-2014, 23:49
я хотів би знати, які дилерської так ..принаймні localita'.....!!!
Автомобіль на дорозі, на шосе, s
На 120 130 км / год горить цей індикатор.я намагався після перевірки системи витратомір маси повітря, перевірив egr перевірив різних розеток і труб, все було ок. параметри в діагностиці, я помітив, що тиск турбіни всередину, а також витратомір.nrl перевірити всі системи turbo я відключив фітинги, який йде від трубки турбіни на колектор і прокладки, ущільнення була покладена криво.причини, і що, коли вони зробили купон, для того, щоб зняти масляний фільтр вони розібрали і заміни не були обережні, вставити прокладку.проблема вирішена
localit? я думаю, авелліно в неаполь.проблема і що, що фільтр, якщо все у вас є ключ від 27 коротше, потрібно відокремити її для сили, і заміни, враховуючи, що йде колючий дріт, якщо nn, ви уважні, ви повертаєте ущільнення будучи квадратної форми не класичні круглі
carlo abarth
24-01-2014, 17:29
цей ключ я знаю її дуже добре, я побудований ..на відміну від двигуна першої серії переробив колектор, який ламається???!!!
Так? на 508 потрібно розбирати сил немає простору
carlo abarth
24-01-2014, 22:11
smonteremo ...ми smontatori міка лікарів????!!!
Насправді ми розбираємо і вивчаємо все, і ми також повинні зібрати добре
motorsport
25-01-2014, 08:03
Точне працювати точні, чисті і завжди професійна робота!!
Точне працювати точні, чисті і завжди професійна робота!!
Насправді.мій девіз ?"досконалість ? зроблений з дрібних деталей"
motorsport
25-01-2014, 08:31
Насправді.мій девіз ?"досконалість ? зроблений з дрібних деталей"
Добре, тоді ми говоримо на одній мові hihihihi