Прагляд Поўнай Версіі : праблемы Ford Kuga 2.0 дызель TXDA 120cv памылка P00BC
прывітанне сябры, у гэтым аўтамабілі я атрымліваю гэтую памылку, дзіўна P00BC кажа мне, праблема прадукцыйнасці расходомера з дыягназам whurt рэжым? EOBD.расходомер? працуе, і праводка і ок. для каго-то ? здарылася?
прымацаваныя праблема risolto.state асцярожныя, калі змяняеце алейны фільтр,і слава богу, што ен зрабіў у дылерскай купон...
motorsport
23-01-2014, 18:15
растлумачаны лепш....быў нейкі провад, отсоединенный???
carlo abarth
23-01-2014, 18:25
будуць мець забыліся некаторыя трубкі дэпрэсіі адрыву???
прастаўляецца праблема вырашана.будзьце асцярожныя, калі змяняеце алейны фільтр,і слава богу, што ен зрабіў у дылерскай купон...прабачце, я кажаш, усе ці сакрэт:confused::confused::confused:лепш растлумачыць.....
Аўтамабіль на дарозе, на шашы, s
На 120 130 < span ен запаліў гэтую spia.l я выпрабаваў яго пасля праверкі сістэмы расходомер масы паветра, праверыў egr праверыў розных разетак і труб было ўсе ок.в параметраў у дыягностыцы, я заўважыў, што ціск турбіны, а потым-і нават flussometro.nrl праверыць усе сістэмы turbo я адключыў фітынгі, які ідзе ад трубкі турбіны да калектару і ўшчыльненне было пакласці storto.motivo і што, калі яны зрабілі купон, для таго, каб зняць алейны фільтр яны разабралі і ў замене не былі асцярожныя, у рэдагаваць guarnizione.problema вырашана
motorsport
23-01-2014, 23:17
carlo abarth
23-01-2014, 23:49
я хацеў бы ведаць, якія дылерскай так ..па крайняй меры localita'.....!!!
Аўтамабіль на дарозе, на шашы, s
На 120 130 < span ен запаліў гэтую spia.l я выпрабаваў яго пасля праверкі сістэмы расходомер масы паветра, праверыў egr праверыў розных разетак і труб было ўсе ок.в параметраў у дыягностыцы, я заўважыў, што ціск турбіны, а потым-і нават flussometro.nrl праверыць усе сістэмы turbo я адключыў фітынгі, які ідзе ад трубкі турбіны да калектару і ўшчыльненне было пакласці storto.motivo і што, калі яны зрабілі купон, для таго, каб зняць алейны фільтр яны разабралі і ў замене не былі асцярожныя, у рэдагаваць guarnizione.problema вырашана
localit? я думаю, авеллино у неапаль.праблема і што, што фільтр, калі ўсе ў вас есць ключ ад 27 карацей, трэба аддзяліць яе для сілы, і ў замене, улічваючы, што ідзе калючы дрот, калі nn, вы ўважлівыя, вы паварочваеце ўшчыльненне будучы квадратнай формы не класічныя круглыя
carlo abarth
24-01-2014, 17:29
гэты ключ я ведаю яе вельмі добра, я пабудаваны ..у адрозненне ад рухавіка першай серыі перарабіў калектар, які ламаецца???!!!
Так? на 508 трэба разбіраць сіл няма прасторы
carlo abarth
24-01-2014, 22:11
smonteremo ...мы smontatori міка лекараў????!!!
На самай справе мы разбіраем і вывучаем усе, і мы таксама павінны сабраць добра
motorsport
25-01-2014, 08:03
Дакладнае працаваць дакладныя, чыстыя і заўседы прафесійная праца!!
Дакладнае працаваць дакладныя, чыстыя і заўседы прафесійная праца!!
На самай справе.мой дэвіз ?"дасканаласць ? зроблены з дробных дэталяў"
motorsport
25-01-2014, 08:31
На самай справе.мой дэвіз ?"дасканаласць ? зроблены з дробных дэталяў"
Добра, тады мы кажам на адным мове hihihihi