Перегляд Повної Версії : карта golf plus 105л.с.
вибачте, я вам відповів у першому пості,,,,тому що ви відкрили ще один пост???
бо це інший файл, який я хотів оцінити
але я неосвічений, або не ? "egr закритий?
вибачте, але є мод? тому що, завантаживши ваші вкладення, мені здається, є тільки в грі, що вже було.
вибачте, хлопці, але тут я запитав думку на файл, і ми пішли на інші теми, які не центрируют нічого.....
вибачте, хлопці, але тут я запитав думку на файл, і ми пішли на інші теми, які не центрируют нічого.....
ви абсолютно праві, ми зовсім не по темі і provvedo негайно прибирати пост,на попередній сторінці я написав вам, що я намагався завантажити додаток з останній крок, але я знайшов тільки орі так відбувається і в разі місць, новий крок, який вам даю раду.
пост очищений, ми можемо йти вперед.
файл gp. що означає golf plus
тоді, як правило, gp збирається велика точка, але це добре, просто зрозумів,тоді ми з збагачення при прискоренні не в порядку частин занадто рано ви використовували копію карти і однодумців наслідків, не будучи все ж карти є абсурдним кроком,egr, як це було зроблено, зверніть увагу, користувач volter для мене це не виключено, будуть запущені необхідні процедури виключення ви назад 2 controli, які перебувають в першу чергу ти використовував, звичайно, carsoft, навіть якщо ви повинні побачити діагноз, якщо насправді так, як ти закритий,ін'єкції мені не подобається, навіть не частин, а також їх занадто рано, і мені не подобається, як ти мод я бачу кілька +10%, а потім, трохи більше,тиск турбо " зроблено трохи причини вибору і виявляється трохи вище, ніж на інших картах турбо в тому числі його обмежувач,обмежувач крутного моменту може йти, але і їх частини, занадто рано, і маховик страждає,як я вам порадив замість того, щоб піти і спроб, спробуйте карту на час,хороша робота.
а, добре, спасибі вам за всі ваші поради, і я хотів би зробити те, що ти говориш одну карту за раз, але я впевнений, що її всю пройшли б місяці, що є повним, не дуже досвідчений, не могли б ви надіслати мені зразок в приват, дякую...
а, добре, спасибі вам за всі ваші поради, і я хотів би зробити те, що ти говориш одну карту за раз, але я впевнений, що її всю пройшли б місяці, що є повним, не дуже досвідчений, не могли б ви надіслати мені зразок в приват, дякую...
Вибачте, я можу бачити всі модифікації, які ви робите, і дати вам всі поради, які ви хочете безкоштовно але якщо ви хочете, мод, вам необхідно звернутися в наш сервіс files on line, з трохи терпіння вивчити так само, ви, як і багато інші.
Якщо ви робите це для пристрасті, красивою ? звичайно, вам карту на машину, не кидати всередині, що зроблено іншими!