КПК

Прагляд Поўнай Версіі : карта golf plus 105л.с.

ago27
05-09-2012, 01:25
прывітанне сябры, што вы думаеце з нагоды гэтага файла, што вы кажаце, можа пайсці або ce што-то не ў парадку, колькі коней, больш або менш, я выцягнуў????? прывітанне ўсім, хто interveranno.....1014 1015

davidehfnos
05-09-2012, 02:31
прывітанне сябры, што вы думаеце з нагоды гэтага файла, што вы кажаце, можа пайсці або ce што-то не ў парадку, колькі коней, больш або менш, я выцягнуў????? прывітанне ўсім, хто interveranno.....1014 1015

выбачайце, я вам адказаў у першым пасце,,,,таму што вы адкрылі яшчэ адзін пост???

ago27
05-09-2012, 02:51
бо гэта іншы файл, які я хацеў ацаніць

matech
05-09-2012, 09:36
але я ўжо ці не ? "egr зачынены?

msport (exil77grande)
05-09-2012, 12:08

выбачайце, але есць мод? таму што, загрузіўшы вашы ўкладанні, мне здаецца, есць толькі ў крычы, што ўжо было.

ago27
08-09-2012, 12:01
прабачце, хлопцы, але тут я спытаў меркаванне на файл, і мы пайшлі на іншыя тэмы, якія не центрируют нічога.....

msport (exil77grande)
08-09-2012, 12:15
прабачце, хлопцы, але тут я спытаў меркаванне на файл, і мы пайшлі на іншыя тэмы, якія не центрируют нічога.....

вы цалкам маеце рацыю, мы зусім не па тэме і provvedo неадкладна прыбіраць пост,на папярэдняй старонцы я напісаў вам, што я спрабаваў загрузіць прыкладанне з апошні крок, але я знайшоў толькі крычы так адбываецца і ў выпадку месцаў, новы крок, які вам даю параду.

msport (exil77grande)
08-09-2012, 12:20
пост ачышчаны, мы можам ісці наперад.

ago27
08-09-2012, 12:30
1053 спрабую ripostare файл mod. мне сказалі, што не прыехаў

ago27
08-09-2012, 12:31
і файл gp, што азначае, golf plus

msport (exil77grande)
08-09-2012, 13:03
тады, як правіла, gp збіраецца вялікая кропка, але гэта добра, проста зразумеў,тады мы з узбагачэнне пры паскарэнні не ў парадку частак занадта рана вы выкарыстоўвалі копію карты і аднадумцаў наступстваў, не будучы усе ж карты есць абсурдным крокам,egr, як гэта было зроблена, звярніце ўвагу, карыстальнік volter для мяне гэта не выключана, будуць запушчаныя патрабаваныя працэдуры выключэння вы таму 2 controli, якія знаходзяцца ў першую чаргу ты выкарыстаў, вядома, carsoft, нават калі вы павінны праверыць, ці ў дыягназ, калі на самай справе так, як ты зачынены,ін'екцыі мне не падабаецца, нават не частак, а таксама іх занадта рана, і мне не падабаецца, як ты мод я бачу некалькі +10%, а затым, трохі больш,ціск турбо " зроблена крыху прычыны выбару і аказваецца трохі вышэй, чым на іншых картах турба у тым ліку яго абмежавальнік,абмежавальнік крутоўнага моманту можа ісці, але і іх часткі, занадта рана, і махавік пакутуе,як я вам параіў замест таго, каб пайсці і спроб, паспрабуйце карту на час,добрая праца.

ago27
08-09-2012, 13:18
а, добра, дзякуй вам за ўсе вашыя парады, і я хацеў бы зрабіць тое, што ты кажаш адну карту за раз, але я ўпэўнены, што прайшлі яе ўсю бы месяцы, што з'яўляецца поўным, не вельмі дасведчаны, не маглі бы вы даслаць мне ўзор у лічку, дзякуй...

msport (exil77grande)
08-09-2012, 21:40
а, добра, дзякуй вам за ўсе вашыя парады, і я хацеў бы зрабіць тое, што ты кажаш адну карту за раз, але я ўпэўнены, што прайшлі яе ўсю бы месяцы, што з'яўляецца поўным, не вельмі дасведчаны, не маглі бы вы даслаць мне ўзор у лічку, дзякуй...

Прабачце, я магу бачыць усе, што мадыфікацыі, якія вы робіце, і даць вам усе парады, якія вы хочаце бясплатна, але калі вы хочаце, мод, вам неабходна звярнуцца ў наш сэрвіс files on line, з крыху цярпення вывучыць гэтак жа, вы, як і многія іншыя.

matech
09-09-2012, 09:25
Калі вы робіце гэта для страсці, прыгожай ? вядома, вам карту на машыну, не кідаць ўнутры, што зроблена іншымі!