Перегляд Повної Версії : додатковий модуль люду тюнінг
Здравствуйте, я купив додатковий модуль в luda-тюнінг, зокрема easy power pro поставити на giulietta 1, 4 120 к.с., бензин lpg хтось з вас вже був досвід з модулями додаткових люду-тюнінг ? Дякуємо за інтерес
cinqueturbo
22-01-2014, 11:29
Я думаю, що говорю від імені майже всі Чіп-Тюнери
але що ви робите з собою додатковий модуль?
я їх estirpo з машин, які мені приходять в офф, так і від Дизель я зрозумів, на Бензин...
шлях pi? просто не завжди краще..
тоді ви знаєте, що робить цей модуль на вашу машину? ви f? мені як t? і машина...
franco75
22-01-2014, 11:52
daccordissimo з Cinqueturbo,
Я думаю, що говорю від імені майже всі Чіп-Тюнери
але що ви робите з собою додатковий модуль?
я їх estirpo з машин, які мені приходять в офф, так і від Дизель я зрозумів, на Бензин...
шлях pi? просто не завжди краще..
тоді ви знаєте, що робить цей модуль на вашу машину? ви f? мені як t? і машина...
Ви пу? погоджуватися чи ні на вибір перепризначити або поставити додатковий модуль, питання ? якщо c'? люди, які роблять додаткові модулі і c'? люди, які купують додаткові модулі не думаю, що всі вони дурні, щоб купити їх або отримати їх! А моє питання було, якщо хто-небудь пробував цей блок керування у мене не було наміру образити гордість ніхто
Дякую
Я хотів перепризначити не я не знайшов ні одного в моєму районі, який я ispirasse fiduci всі один сьогодні на завтра стають підготовчі
franco75
22-01-2014, 12:27
Люди купують додаткові модулі, чому? не знаєте, що купити і чому? почуває себе незалежним поставити або зняти його і в tararlo
Ми говоримо, що спотворити сигнали ебу, не ? підхід правильний, навіть з наявністю сигналів, які виправляють аномалії (Лямбда-зонди і пульс)
Ricordatii, що ECU адаптивні і потрібен час, щоб це зробити, ricordalo, при установці модуля або прибираєте.
Що стосується мови, що всі стають підготовчі пов'язано з тим, що багато механіки читають ECU, відправляють файл комусь, що обробляє його
і потім замінюють.
Gi? мова, як ваш, я пу? star добре. але якщо ECU автомобіля система адаптивного освітлення поворотів, навіть якщо це займе-й? 500 км буде теж добре встановити додаткові модулі
Я не хочу автомобіль, літак, на реакцію, я вибрала додатковий модуль просто збільшити зйомки і видалити " мертві " зони
leandro89
22-01-2014, 21:29
обговорення перенесено в розділ підходить, будьте уважні наступного разу
tecnoecu
23-01-2014, 00:12
я такий модуль зняв минулого тижня автомобілі ke кожен малюк час горить індикатор двигуна і давав помилки, пов'язані з паливною
Це ? модуль, який працює як з повітря, що турбо на двох окремих каналів має потенціометр, який можна налаштувати обидва, без перебільшення,
Ваш якої марки ? ? Я повинен встановити на машині з турбо-бензин
motorsport
23-01-2014, 18:32
я згоден з іншими колегами, іноді модулі роблять беззаконня, а ви уявляєте,спробуйте і дайте нам знати!!
Будьте обережні з ці модулі не грати, пам'ятайте, що автомобілі turbo бензин вже свого авто delicate, я кажу з досвіду мого двоюрідного брата на mini cooper s turbo бензин хотів поставити додатковий модуль і вгадай, проникла поршень... уяви собі витрати.
Я не хочу вас розчарувати, але я кажу з досвіду, будьте уважні
cinqueturbo
24-01-2014, 19:37
Мій друг, з модулем від 600 євро зламаною трьох турбін на Astra gtc 101cv..
потім він переконаний, зробити, зробити карту і вражені, побачивши зміни, і 0 проблем..