КПК

Перегляд Повної Версії : Біт dtc та індикатори

ducati83
21-01-2014, 22:25
Привіт всім, хлопці, я шукав в мережі трохи інформації про dtc, як виступаючі, і як їх знайти: те, що я зрозумів ? що er побачити їх просто забити номер помилки з діагностики, а потім прокрутіть вміст файлу в шістнадцятковому і тобі треба знайти номер помилки в табличній...? я хотів би зрозуміти, як подивитися файл hex? ви пу? робити з титаном?
звичайно avr? написав багато неточностей, але якщо хтось хоче....
заздалегідь спасибі.
ах, якщо модератори мені дозволять в мережі я знайшов кілька документів, які стосуються ecu siemens.....

GPoint
21-01-2014, 23:14
З титаном можна? див. екю в шістнадцятковому, поруч значок 2d c'? кнопка "ред hex", або, натиснувши на чоловіків? зверху на edit, а потім на шістнадцятковий. Я не знаю, якщо це було те, в якому ви riferivi. У всякому разі, я намагався переглянути unamappa в шістнадцятковому і, чесно кажучи, я зрозуміла, дуже мало. Мова ? цікаво, але для якого програма може бути корисно?

ducati83
21-01-2014, 23:27
ви бачили з титаном, але у мене є канали, де ви бачите по-іншому...не в двійковому....
? цікаво, чому? я наведу такий приклад:якщо двигун має проблеми, наприклад, компоненти, такі як egr, що не виходить і виходить, шпигун ви можете відключити виправлення в карту dtc....
? ? ще, щоб зрозуміти, що, як комунальні послуги? у разі, якщо....деякі програми роблять виправлення, dtc, але я не розумію як

GPoint
21-01-2014, 23:52
ви бачили з титаном, але у мене є канали, де ви бачите по-іншому...не в двійковому....
? цікаво, чому? я наведу такий приклад:якщо двигун має проблеми, наприклад, компоненти, такі як egr, що не виходить і виходить, шпигун ви можете відключити виправлення в карту dtc....
? ? ще, щоб зрозуміти, що, як комунальні послуги? у разі, якщо....деякі програми роблять виправлення, dtc, але я не розумію як

Так що може бути корисно як для прикладу, що ви зробили, враховуючи, що egr це виключає майже завжди? якби маршрут навіть не йти шпигуна. Таким чином, "вимкнути", просто segnlazione. Також я дав подивитися на значення в esa і бінарний, pi? навіть не розумію, як їх інтерпретувати. Тому я припускаю, що ви riferivi на інший спосіб відображення, не те, що я тобі сказав. Ми сподіваємося, що роз'яснення-й? експерт.

franco75
22-01-2014, 00:27
я там вчуся, я майже зрозумів, як працюють edc16c8, я сумую дізнатися деякі речі, про типи звіт про помилку
як шістнадцятковий редактор, я добре з "hex workshop"

GPoint
22-01-2014, 00:51
я там вчуся, я майже зрозумів, як працюють edc16c8, я сумую дізнатися деякі речі, про типи звіт про помилку
як шістнадцятковий редактор, я добре з "hex workshop"

Але процес, як би? Ви тільки що отримали відмову читати карту і відкрити з допомогою редактора?

egs
22-01-2014, 08:45
Так що може бути корисно як для прикладу, що ви зробили, враховуючи, що egr це виключає майже завжди? якби маршрут навіть не йти шпигуна. Таким чином, "вимкнути", просто segnlazione. Також я дав подивитися на значення в esa і бінарний, pi? навіть не розумію, як їх інтерпретувати. Тому я припускаю, що ви riferivi на інший спосіб відображення, не те, що я тобі сказав. Ми сподіваємося, що роз'яснення-й? експерт.

Ні, навіть якщо EGR-виключити з блоку управління, ви не можете вимкнути його контролю, тому, що? кожен раз при включенні живлення ебу завжди робить check компонентів, тому, якщо відчуваєте, що електрична частина не працює, вам у будь-якому випадку помилка, навіть якщо azzeri прямо з таблиці dtc...

franco75
22-01-2014, 10:06
несправності вам потрібно лише код помилки, алюмінієві блок і ви можете встановити тип помилки, а потім вирішити, якщо зробити включення MIL.
Якщо ви згодні, ми можемо вибрати файл edc16 і працювати разом.

GPoint
22-01-2014, 11:22
несправності вам потрібно лише код помилки, алюмінієві блок і ви можете встановити тип помилки, а потім вирішити, якщо зробити включення MIL.

По мені ? відмінна ідея, з практичним прикладом, безумовно, ми можемо отримати якийсь конкретний результат. Єдина проблема ? що я ще не можу scarcare вкладення? пару файлів ori edc16 їх у мене немає, тому якщо ми вибираємо тих, хто в моєму розпорядженні, я можу дати навіть я, подивимося.

Звичайно, я:

883.726 GT
580.629 Браво
291.777 Croma

147q2
22-01-2014, 11:26
є спеціальна програма

franco75
22-01-2014, 11:56
програма їх не бере на edc16, але тільки тому деяких edc15 і де-siemens 803/4

*Gpoint виберіть файл для автомобіля, де можна змоделювати помилку, так подарую, що диспетчери були схожі,

147q2
22-01-2014, 12:28
ви тестували?

GPoint
22-01-2014, 13:03

*Gpoint виберіть файл для автомобіля, де можна змоделювати помилку, так подарую, що диспетчери були схожі,

Можу зробити прямо на мою. Скажіть мені, що я можу зняти:

Роз'єм egr
Датчик витрати повітря
rail

Може вистачити? Те, що я на їх scollego і вмикаю машину?

ducati83
22-01-2014, 13:12
що добре....якщо хочете, я можу перевірити навіть на моїй машині....покладіть файл орі або segnalatene одному з бази даних, і ми починаємо працювати....
? я б хотів, щоб хтось пояснив, як знайти площу dtc, незалежно від типу файлу...тоді, можливо, ми б пройшли розглянути випадок з різних файлів....

Alfa159 q4
22-01-2014, 14:49
Ні, навіть якщо EGR-виключити з блоку управління, ви не можете вимкнути його контролю, тому, що? кожен раз при включенні живлення ебу завжди робить check компонентів, тому, якщо відчуваєте, що електрична частина не працює, вам у будь-якому випадку помилка, навіть якщо azzeri прямо з таблиці dtc...

Ні, якщо ви видалите dtc в карту ніяких помилок в пам'яті ne контрольна лампа mil горить.

Програма dtc remover офіційний і до теперішнього часу працює на багатьох типах ecu, також edc16, marelli, etc...може бути, ви говорите тріщини версія, але ? старий.

franco75
22-01-2014, 15:01
ви праві, у мене стара версія free не craccata. тепер я бачив, що ? за додаткову плату

147q2
22-01-2014, 15:59
безумовно, з орі ти анке l допомога

franco75
22-01-2014, 16:04
Можу зробити прямо на мою. Скажіть мені, що я можу зняти:

Роз'єм egr
Датчик витрати повітря
rail

Може вистачити? Те, що я на їх scollego і вмикаю машину?

я б сказав, роз'єм egr, файл ? те, що GT?

alex68
22-01-2014, 17:43
краса справді було б studiarci на exeditor я пробував з punto1.9 з іммо загальної і горить для видалення dtc, але х зараз без результат але там я вчуся, вище часу втратив

GPoint
22-01-2014, 20:19
я б сказав, роз'єм egr, файл ? те, що GT?

Сьогодні я не зміг, я зробив "p"? пізно, на роботу завтра, звичайно, навантаження. Тому виходу тільки egr з помилкою перечитую, блок управління.

147q2
22-01-2014, 20:32
дайте нам знати,

nox
22-01-2014, 21:09

Так ви хочете сказати, що якщо я йду в діагноз, і я вважаю, помилка p1400(кількість орієнтовний) scorro карту іспит, що шукати треба насправді. Num точніше помилка або c'? перетворення
Зробити привіт, добрий вечір

franco75
22-01-2014, 22:21
Сьогодні я не зміг, я зробив "p"? пізно, на роботу завтра, звичайно, навантаження. Тому виходу тільки egr з помилкою перечитую, блок управління.

ні, не потрібно перечитувати, файл не змінюється. тяга l egr читати код помилки з діагнозом. ми вносимо зміни, то файл, так щоб блок не включався індикатор і спробуємо.

GPoint
22-01-2014, 22:42
ні, не потрібно перечитувати, файл не змінюється. тяга l egr читати код помилки з діагнозом. ми вносимо зміни, то файл, так щоб блок не включався індикатор і спробуємо.

Ок, тоді процедура ? дуже пі? просто, завтра роблю операцію. Файл ori sar? те, що GT 883.726

ducati83
22-01-2014, 23:19
вибачте, хлопці, але я не думаю, що цей шлях веде....моя мета полягала в тому, щоб зрозуміти, перш за все, dtc, як висловлюються в карту, потім з'ясувати, як і де їх шукати, а потім, можливо, спробувати на якийсь файл....я думаю, що краще знати, як їх шукати, ви їх прямо і скопіювати на карту...не те, що вашу ініціативу неправильним навпаки....ви зробили багато кроків, залишаючи невелике пояснення...звичайно, завжди хтось хоче це зробити...

GPoint
23-01-2014, 20:30
вибачте, хлопці, але я не думаю, що цей шлях веде....моя мета полягала в тому, щоб зрозуміти, перш за все, dtc, як висловлюються в карту, потім з'ясувати, як і де їх шукати, а потім, можливо, спробувати на якийсь файл....я думаю, що краще знати, як їх шукати, ви їх прямо і скопіювати на карту...не те, що вашу ініціативу неправильним навпаки....ви зробили багато кроків, залишаючи невелике пояснення...звичайно, завжди хтось хоче це зробити...

Pi? що ще працювати на цьому пу? служити, щоб знайти деякі посилання в карту, що ми висвітліть p? pi?, просто, щоб зрозуміти щось.

Сьогодні я зробила тест, я відключив роз'єм egr і я запуску машини. Контрольна лампа двигуна горить, а на боді-несправність системи управління двигуном, або щось подібне. Я підключений МНС та код показав, був P0403 Клапан РЕЦИРКУЛЯЦІЇ ог, і в деталях було написано: Статус несправності - обрив в Ланцюзі.

chicco
23-01-2014, 21:27
я зазвичай на bosch стаю помилка, наприклад, P0403 з шістнадцятирічного в десяткове (1027), то я бачу карту в 2d форматі, в якому відображаються карти, і я роблю дослідження на суму 1027, між різними областями, що програмне забезпечення, як правило, розташовані в з'? також в районі dtc, проблема після цього ? зробити операцію правильно, щоб відключити його.
Час назад я спробував запалити edc15 vw туристичне та p? на час мені вдалося зробити так, що незважаючи на не було ніякого датчика, і привід, пов'язаний в пам'яті, не записував ніякої помилки.

ducati83
24-01-2014, 00:35
ось ? це я мав на увазі, що.....тепер треба зрозуміти, як отримаєте трансформації....
chicco втручання дуже конструктивно, дякую...якщо ви хочете дати більше інформації, ми всі вуха....

dvdtuning
24-01-2014, 00:36
Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.

ducati83
24-01-2014, 12:17
давайте в пошук і бачимо, що ми знаходимо...

chicco
24-01-2014, 15:33
між тим, подивіться на ці приклади, я взяв ебу vw edc15, ніж 101 к. його харчування в школі з діагностики підключений я взяв до відома помилки, як в P-код, що VW (п'ять цифр) я їх шукав, в 2d (16-розрядний intel в даному випадку), і я привів до нуля в цих районах, по одному, поки в пам'яті помилки не з'являються більше? нічого, єдине, що я не підключено світло, зовнішній індикатор несправності.з тестів, які я зробив, якщо помилка призводить до recovery навряд чи вам вдасться виключити навіть те, що шпигун.

ducati83
24-01-2014, 17:15
ок, в дар? подивимося, і ви з цим впоратися? знати.
у той же час завдяки

ок, я дав один погляд-але проблема ? завжди, як правило, повинен бути код помилки, зрозуміти, як перетворити його, а потім знайти їх на карті....на жаль, cos? принаймні, я бачу тільки біти, які мають числа, але нічого більше?....

chicco
24-01-2014, 17:46
якщо ви подивіться добре в біт залучені до 0 є також коди помилок 5-значний vw і, якщо я правильно пам'ятаю, навіть Pxxxx, потім краще, як я сказав ? отримати екю в школі або ще краще-автомобіль, на якому викликають помилки, а потім робити різні випробування.

ducati83
25-01-2014, 13:18
ок, але у вас є таблиця кодів vw?

мегамозок
25-01-2014, 14:36
Хлопці, онлайн там був документ, який пояснював, як робити через ряд розрахунків і дії...треба знайти його і вивчити трохи на те,що, дійсно, мені здається, я його бачив тут, на форумі.

Я знайшов це, я не знаю, якщо ти riferivi в одне і те ж:
https://www.professionalchiptuning.net/showthread.php?3242-EDC16-Elimiazione-DTC-Formula-vera-o-falsa&highlight=eliminare

ducati83
25-01-2014, 15:17
хмм, і що ? intressante.....але факт залишається фактом, що треба реальні на відомих даних для того, щоб втручатися....

якщо ви подивіться добре в біт залучені до 0 є також коди помилок 5-значний vw і, якщо я правильно пам'ятаю, навіть Pxxxx, потім краще, як я сказав ? отримати екю в школі або ще краще-автомобіль, на якому викликають помилки, а потім робити різні випробування.

ні, я йду за вами: тоді я за адресою 0528CC в угорі праворуч я під стіл Dec. 19561,0000 потім це число відповідає помилку vw, які потім, у свою чергу, відповідає код помилки Pxxxx?

chicco
26-01-2014, 12:00
точно, якщо дослідіть код помилки veg 19561 в мережі, ви побачите, що відповідає якийсь датчик, який не був підключений, коли я повернув ecu в туристичне типу таїр th2o або тиску, собр і т. д...

ducati83
26-01-2014, 17:16
ок, з winols я відкриваю пошук в hex 16bit і шукаю код помилки без р, але мені не відповідає шістнадцяткове число помилок vag, як ніколи?

chicco
26-01-2014, 18:30
просто тому, що? помилка в P записується в точці (lo перегляді в hex), і помилка vag ? написав в іншому місці і подивитися в десятковій системі, не ? перетворення помилки в P шістнадцятирічного в десятковий вам повертає помилку vag, на два блоки distiniti.

якщо ви подивіться добре, де знайти значення 19561 таке значення ? в шістнадцятковий 3105, що б P3105, pi? далі знаходитесь помилка 17564 і значення succesivo ліжко в hex ? 1156 (P1156), я сподіваюся, що р? pi? зрозуміло, для того, щоб втрутитися і виправити помилки, необхідно зробити p? доказів, іноді вдається, а іноді ні.

ducati83
26-01-2014, 22:42
тому, якщо я знаходжу помилки в ecu наприклад P061b, відшкодування збитків? пошук в hex біт в карті, що йде призвела до нуля.....але якщо ce n'? ще один з цього значення?
потім я хотів би уточнити: а dtc ? біт, або має свою структуру?в цьому другому випадку, повинні бути, отже, констант виявити кожну помилку....чи я помиляюся?
ще раз спасибі.....

eobdexpression
28-01-2014, 02:11
тому, якщо я знаходжу помилки в ecu наприклад P061b, відшкодування збитків? пошук в hex біт в карті, що йде призвела до нуля.....але якщо ce n'? ще один з цього значення?
потім я хотів би уточнити: а dtc ? біт, або має свою структуру?в цьому другому випадку, повинні бути, отже, констант виявити кожну помилку....чи я помиляюся?
ще раз спасибі.....

Здравствуйте, я tdc всі можливі індикатори помилок, які можуть з'явитися на бортовий комп'ютер, та в межах коштів, які, як правило, виникають більш, що на картинці, навіть в діагноз, тому багато розумні, щоб уникнути, що клієнт, якому роблять свою роботу, не будучи в змозі виправити помилку, його видаляють через скидання dtc, потім, маскуючи проблему, що автомобіль в результаті змін зроблено погано або несправності, можливо, але іноді потрібно очищати їх їй dtc на деяких ecu специфікації, при виконанні роботи на деяких ecu необхідно видалити його. Треба подивитися, в якій ситуації і ecu, і з яких причин іноді доводиться торкатися dtc

ducati83
28-01-2014, 02:16
я наведу такий приклад:якщо я, я на мапу обмежувач з мм3 iniettatti але я роблю це з обережністю вийшовши з параметрів підходящих для ecu, як і скидання налаштувань комунікаційних пар dtc, що мені дар? загальна помилка блоку управління?
як було сказано вище?

eobdexpression
28-01-2014, 02:22
я наведу такий приклад:якщо я, я на мапу обмежувач з мм3 iniettatti але я роблю це з обережністю вийшовши з параметрів підходящих для ecu, як і скидання налаштувань комунікаційних пар dtc, що мені дар? загальна помилка блоку управління?
як було сказано вище?

Якщо ви перемістіть обмежувачі ip з політикою і відповідати обсягом замітки досягнень, педалі, пара та ін вам не дати? відновлення, чому? блок управління розпізнає та межа, що у вас збільшився витрата палива, тому дев'ятому бачу причин для обнулення dtc я наприклад, на моїй альфа я зробив карту з обмежувачем iq в мм3 збільшилася, але не мені, ні recovery, отже, не з'? треба було діяти на dtc