КПК

Перегляд Повної Версії : Дані ecu passat 2.0 tdi 170 к.с. хто-небудь може мені допомогти?

eobdexpression
21-01-2014, 22:15
Привіт усім у мене такий файл passat 2.0 tdi 170 л. с. 2009 рік і ecm titanium у мене відкриваються автоматично, але збираюся перевірити драйвери вручну, враховуючи, що вона повинна встановити edc 17 ce працюють безліч хтось, можливо, міг би перевірити, якщо цей файл ? змінено і дані ecu? Спасибі.

klajdin
21-01-2014, 23:10
з, що інструмент ? читав ?
я не можу знайти нічого, здається, файл закодований, або ? погано читаємо..

eobdexpression
22-01-2014, 03:51
з, що інструмент ? читав ?
я не можу знайти нічого, здається, файл закодований, або ? погано читаємо..

Привіт файл мені прислав один, завтра в будь-якому разі мені дати дані ecu і, можливо, я питаю, з якою інструмент прочитав цю passat, але, проте, це також може бути siemens ppd чи ні?

ugoboss
22-01-2014, 07:20
досить імовірно, і була ліжко з інструментом slave і закодовані, в іншому випадку він читав свистки для фляги.

carlo abarth
22-01-2014, 08:19
навіть розширення не bin, але ext!!! бга!!

pabloescobar
22-01-2014, 11:40
№ Hw і sw

eobdexpression
22-01-2014, 21:26
Люди, сьогодні я спілкувався з моїм другом, і я оновив всі драйвера і список автомобілів в mpps, чому? читати те, і практично не correggevo в cecksum автоматично, тому прочитав це вчора файл розміром до 2 мб, але незрозуміло, тому після оновлення драйверів dell mpps повторюю, він перечитав файл і на цей раз в список-й? оновлення даних ecu, отже, вище прочитав corregendo автоматично, навіть контрольна сума файлу 2 мб, але на цей раз відмінно, навіть чому? titanium мене визнав, - спокійно. Ось вам файл з ліжка, якщо можливо, дасте перевірити, щоб побачити, якщо ? добре (Але я думаю, що після мене він ricconosciuto titanium проблем взагалі не повинно бути) я б дуже-доброму.

Зараз єдине, що я не можу зрозуміти, що, враховуючи, що це bosch edc 17 cp14 з mpps колись читав прекрасно, виправляючи навіть checsum автоматично там буде якийсь проблеми, ви думаєте про запис файлу? Також, чому? завжди, це мій друг чекає, що прибуття півень v2 v53, отже, є проблеми або ? найкраще, що очікує, що прибуття півень і пише з цим.

Нарешті, я думаю, що якщо автомобіль був обладнаний з edc17 з antituning активний в цей час було не змусити навіть читати чи ні?

Спасибі всім, хто розмістить допомагаючи йому.

В той же час я відправлю дані ecu з вихідного файлу ліжко з mpps до теперішнього часу в список автомобіль v16. Ось вам :

sno74
22-01-2014, 22:09
ліжко з mpps версії цієї блок з алюмінію або кабель......... оновлення ви використовували.....

eobdexpression
22-01-2014, 22:28
Mpps кабель версії тільки оновлення до v16

sportknight
22-01-2014, 22:37
я не став би довіряти з mpps...

sno74
22-01-2014, 22:41
ок, я очікую, в v53, не ? що я б багато чого написати, з mpps......... потім, особливо в послідовний........

tecnoecu
22-01-2014, 23:30
привіт на цих машинах системи antituning частину від другої половини del2009 ? перший тип, ви просто повинні переконатися, ke nn зробив оновлення, дилерської, то, якщо ви хочете писати з mpps на edc 17, я пропоную вам виправити cks-файлів і nn зробити це інструментом у питанні! іноді "латка". з повагою

eobdexpression
23-01-2014, 01:41
Хлопці, я порадив одному моєму чекати півень v2 v53, враховуючи, що ? дуже пі? впевнений, машина в будь-якому випадку ? 2009 рік-я не знаю? який місяць, але якщо б antituning навіть не варто її читати або, в кращому почавши писати-не зробити її немає?

Я забув навіть, що mpps на info під дані ecu, після оновлення зробив, крім того, мати в списку більше тому також корекції checsum файлу в автоматичному і в info c'? написав немає antituning

sportknight
23-01-2014, 08:44
у будь-якому випадку, навіть з півень завжди її в bootmode tricore,послідовний я не avvicinerei...

klajdin
23-01-2014, 10:20
Я півень я написав Bmw Edc17 в Бд, все гладко ! Звичайно, я зробив резервне копіювання в boot світлі мені не довіряв х нічого, тільки півень, я б порекомендував вам нас читання завантаження tricore і тоді, можливо, ви робите всі докази того, що ви хочете в Бд.

eobdexpression
23-01-2014, 12:36
Але те, що я кажу, якщо ecu було antituning c'? спосіб його розпізнати? І якщо ecu ? antituning файл мені необхідно читати так само спокійно?

klajdin
23-01-2014, 13:40
Якщо ? antituning чи ні особисто я не знаю, як його дізнатися, якщо місця HW & SW повні тут на форумі напевно хтось зможе вам у цьому? відповісти, але те, що я знаю, якщо б antituning ебу може блокувати читання тимчасово, на gallo2 якщо я не помиляюся, то повинні також надати повідомлення, у якому говорить, що тримати камеру в moto x 30 хв, а потім повторіть спробу.., але з mpps я не знаю..

eobdexpression
24-01-2014, 00:12
Якщо ? antituning чи ні особисто я не знаю, як його дізнатися, якщо місця HW & SW повні тут на форумі напевно хтось зможе вам у цьому? відповісти, але те, що я знаю, якщо б antituning ебу може блокувати читання тимчасово, на gallo2 якщо я не помиляюся, то повинні також надати повідомлення, у якому говорить, що тримати камеру в moto x 30 хв, а потім повторіть спробу.., але з mpps я не знаю..

Я вже? відправив файл, добре з даних ecu

pabloescobar
02-02-2014, 14:54
Зробіть резервну копію, а потім зробіть те, що ви хочете

eobdexpression
03-02-2014, 14:37
Зробіть резервну копію, а потім зробіть те, що ви хочете

Друга мого ще немає ? практичною метою роботи в школі в tricore таким чином ? прибув galleto v2 v53 і прочитав дані ecu, що карту, чому? у будь-якому випадку я далеко від нього, і не можу допомогти і вчора я послав дані ecu читає, і я думаю, що проблеми у scriberla неї не повинно бути навіть perh? півень не визнав, не antituning і дату програмного забезпечення проблем немає, не повинно бути ось у додатку дані ecu info complete

klajdin
03-02-2014, 17:02
Не ? тільки те, що ми писати чи ні, але якщо піде не так qlcsa, як назад повернутися, якщо не має резервної копії, зробленої завантаження tricore, читання в boot тобі радять спеціально х уникнути рогне після. Потім, звичайно, хто-то робить так, як вважає за потрібне, але якщо він розраховує, що повинна saldarci нитка мене стоїть на p? часу.

msport (exil77grande)
11-03-2014, 10:26
чекаємо ваших новин про подію,мені не подобається, коли ви відкриваєте пост про допомогу, а потім, в кінці їх, нехай наполовину,але я бачив, що mpps nelel нотатки писала, немає antituning але якщо я повинен бути чесним-перше, я б не став довіряти mpps і другий, навіть якщо машина буде 2008 і ви впевнені в тому, що не пішов у bmw, де вони могли б оновити sw, а потім вона автоматично стає antituning я, я б все одно зробив туристичне маючи обладнання офіційне,в будь-якому випадку файл можна читати, навіть якщо antituning проблема потім народжується в запису.