КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Дадзеныя ecu passat 2.0 tdi 170 л.с. хто-небудзь можа мне дапамагчы?

eobdexpression
21-01-2014, 22:15
Прывітанне ўсім у мяне наступны файл passat 2.0 tdi 170 л. с. 2009 год і ecm titanium ў мяне адкрываюцца аўтаматычна, але збіраюся праверыць драйверы ўручную, улічваючы, што яна павінна ўсталяваць edc 17 ce працуюць мноства хто-то, магчыма, мог бы праверыць, калі гэты файл ? зменены і дадзеныя ecu? Дзякуй.

klajdin
21-01-2014, 23:10
з тым, што інструмент ? чытаў ?
я не магу знайсці нічога, здаецца, файл, закадаваны, або ? дрэнна чытаем..

eobdexpression
22-01-2014, 03:51
з тым, што інструмент ? чытаў ?
я не магу знайсці нічога, здаецца, файл, закадаваны, або ? дрэнна чытаем..

Прывітанне файл мне даслаў сябар, заўтра ў любым выпадку мне даць дадзеныя ecu, і, магчыма, я пытаюся, з якой інструмент прачытаў гэтую passat, але, аднак, гэта таксама можа быць siemens ppd ці не?

ugoboss
22-01-2014, 07:20
вельмі верагодна, і была ложак з інструментам slave і закадаваныя, у адваротным выпадку ен чытаў свісткі для пляшкі.

carlo abarth
22-01-2014, 08:19
нават пашырэнне не bin, але ext!!! бда!!

pabloescobar
22-01-2014, 11:40
Hw і sw

eobdexpression
22-01-2014, 21:26
Людзі, сення я размаўляў з маім сябрам, і я абнавіў усе драйвера і спіс аўтамабіляў у mpps, чаму? чытаць тое, і практычна не correggevo у cecksum аўтаматычна, таму прачытаў гэта ўчора файл памерам да 2 мб, але незразумела, таму пасля абнаўлення драйвераў dell mpps паўтараю, ен перачытаў файл і на гэты раз у спіс-й? абнаўленне дадзеных ecu, такім чынам, вышэй прачытаў corregendo аўтаматычна, нават кантрольная сума файла 2 мб, але на гэты раз выдатна, нават чаму? titanium мяне прызнаў, - спакойна. Вось вам файл з ложка, калі можа быць, дасце праверыць, каб убачыць, калі ? добра (Але я думаю, што пасля мяне ен ricconosciuto titanium праблем наогул не павінна быць) я б вельмі-добраму.

Цяпер адзінае, што я не магу зразумець, і што, улічваючы, што гэта bosch edc 17 cp14 з mpps калі-то чытаў выдатна, выпраўляючы нават checsum аўтаматычна там будзе якой-то праблемы, вы думаеце аб запісу файла? Таксама, чаму? заўседы, гэта мой сябар чакае, што прыбыцце певень v2 v53, такім чынам, есць праблемы, або ? лепшае, што чакае, што прыбыцце певень і піша з гэтым.

Нарэшце, я думаю, што калі аўтамабіль быў абсталяваны з edc17 з antituning актыўны ў гэты час было не прымусіць нават чытаць ці не?

Дзякуй усім, хто размесціць дапамагаючы яму.

У той жа час я адпраўлю дадзеныя ecu з зыходнага файла ложак з mpps да гэтага часу ў спіс аўтамабіль v16. Вось вам :

sno74
22-01-2014, 22:09
ложак з mpps версіі гэтай блок з алюмінія або кабель......... абнаўлення што вы выкарыстоўвалі.....

eobdexpression
22-01-2014, 22:28
Mpps кабель версіі абнаўлення да v16

sportknight
22-01-2014, 22:37
я не стаў бы давяраць з mpps...

sno74
22-01-2014, 22:41
ок, я чакаю, ў v53, не ? што я б многае напісаць, з mpps......... затым, асабліва ў паслядоўны........

tecnoecu
22-01-2014, 23:30
прывітанне на гэтых машынах сістэмы antituning частка ад другой паловы del2009 ? першы тып, вы проста павінны пераканацца, ke nn зрабіў абнаўлення, дылерскай, то, калі вы хочаце пісаць з mpps на edc 17, я прапаную вам выправіць cks-файлаў і nn зрабіць гэта інструментам у пытанні! часам "латка". з павагай

eobdexpression
23-01-2014, 01:41
Хлопцы, я параіў аднаму майму чакаць певень v2 v53, улічваючы, што ? вельмі пі? упэўнены, машына ў любым выпадку ? 2009 год-я не ведаю? які месяц, але калі б antituning нават не варта яе чытаць ці, у лепшым пачаўшы пісаць-не зрабіць яе і няма?

Я забыўся нават, што mpps на info пад дадзеныя ecu, пасля абнаўлення зрабіў, акрамя таго, мець у спісе больш назад таксама карэкцыі checsum файла ў аўтаматычным і ў info c'? напісаў няма antituning

sportknight
23-01-2014, 08:44
у любым выпадку, нават з певень заўседы яе ў bootmode tricore,у паслядоўны я не avvicinerei...

klajdin
23-01-2014, 10:20
Я певень я напісаў Bmw Edc17 ў Бд, усе гладка ! Вядома, я зрабіў рэзервовага капіявання ў boot светлыя мне не давяраў х нічога, толькі певень, я б парэкамендаваў вам нас чытанне загрузкі tricore і тады, магчыма, вы робіце ўсе доказы таго, што вы хочаце ў Бд.

eobdexpression
23-01-2014, 12:36
Але тое, што я кажу, калі ecu было antituning c'? спосаб яго распазнаць? І калі ecu ? antituning файл мне неабходна чытаць гэтак жа спакойна?

klajdin
23-01-2014, 13:40
Калі ? antituning ці не асабіста я не ведаю, як яго даведацца, калі месца HW &SW поўныя тут на форуме, напэўна, хто-то зможа вам у гэтым? адказаць, але тое, што я ведаю, калі б antituning эбу можа блакаваць чытанне часова, на gallo2 калі я не памыляюся, то павінны таксама даць паведамленне, у якім кажа, што трымаць камеру ў moto x 30 мін, а затым паўтарыце спробу.., але з mpps я не ведаю..

eobdexpression
24-01-2014, 00:12
Калі ? antituning ці не асабіста я не ведаю, як яго даведацца, калі месца HW &SW поўныя тут на форуме, напэўна, хто-то зможа вам у гэтым? адказаць, але тое, што я ведаю, калі б antituning эбу можа блакаваць чытанне часова, на gallo2 калі я не памыляюся, то павінны таксама даць паведамленне, у якім кажа, што трымаць камеру ў moto x 30 мін, а затым паўтарыце спробу.., але з mpps я не ведаю..

Я ўжо? адправіў файл, добра з дадзеных ecu

pabloescobar
02-02-2014, 14:54
Зрабіце рэзервовую копію, а затым зрабіце тое, што вы хочаце

eobdexpression
03-02-2014, 14:37
Зрабіце рэзервовую копію, а затым зрабіце тое, што вы хочаце

Аднаго майго яшчэ няма ? практычнай мэтай працы ў школе ў tricore такім чынам ? прыбыў galleto v2 v53 і прачытаў дадзеныя ecu, што карту, чаму? у любым выпадку я далека ад яго, і не магу дапамагчы і ўчора я паслаў дадзеныя ecu чытае, і я думаю, што праблемы ў scriberla яе не павінна быць нават perh? певень не прызнаў, не antituning і даце праграмнага забеспячэння праблем няма, не павінна быць вось у дадатку дадзеныя ecu і info complete

klajdin
03-02-2014, 17:02
Не ? толькі тое, што мы пісаць ці не, але калі пойдзе не так qlcsa, як назад вярнуцца, калі не мае рэзервовай копіі, зробленай у загрузкі tricore, чытанне ў boot табе раяць спецыяльна х пазбегнуць рогне пасля. Потым, вядома, хто-то робіць так, як лічыць патрэбным, але калі ен разлічвае, што павінна saldarci нітка мяне стаіць на p? часу.

msport (exil77grande)
11-03-2014, 10:26
чакаем вашых навін аб здарэнні,мне не падабаецца, калі вы адкрываеце пост аб дапамозе, а затым, у рэшце іх, хай напалову,але я бачыў, што mpps nelel нататкі пісала, няма antituning але калі я павінен быць сумленным-першае, я б не стаў давяраць mpps і другі, нават калі машына будзе 2008 і вы ўпэўненыя ў тым, што не пайшоў у bmw, дзе яны маглі б абнавіць sw, а затым яна аўтаматычна становіцца antituning я, я б усе роўна зрабіў экскурсійнае маючы абсталяванне афіцыйнае,у любым выпадку файл можна чытаць, нават калі antituning праблема потым нараджаецца ў запісе.