КПК

Перегляд Повної Версії : відомості про Bosch EDC15C2 двигуни psa hdi

camillo
20-01-2014, 23:19
доброго ранку усім вам викладу мою проблему, я хочу перенести 2.2 hdi (походження citroen 128cv) якого dipongo також ебу edc15c2 на peugeot 206 2.0 hdi 90cv, що якщо я не обізнаний погано монтує ж ебу змінюється тільки вхідний роз'єм, поправте мене, якщо я помиляюся.. я хотів би знати, якщо якісь добрі душі, я можу просвітити на кроки зробити, щоб зробити це як можна швидше.. якщо я не помиляюся і проводка були сумісні у мене є eeprom з кодування ключі і зіставлення 206 та іншої eeprom, який має кодування, ключі, що я не можу використовувати і картографія, який мене зацікавив, прошу вибачення, якщо те, що я говорю не правильно, я намагаюся приходять в****і буду вдячний, якщо мені aiutaste..
p.s. як книги, підручники, журнали ми говоримо взаємодії в eeprom нічого не маю
спасибі..

манро
21-01-2014, 13:26
я не зовсім розумію, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?

camillo
21-01-2014, 17:44
[QUOTE=манро;78112]я не зовсім зрозумів, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?[/QUOTE

привіт ви, я хотів би зібрати це, 2.2 hdi (4HX) 206 2.0 hdi, моя проблема-зуміти запрограмувати eeprom працювати на 206, але в тому, що має відображення 2.2 hdi..

[QUOTE=манро;78112]я не зовсім зрозумів, що ви хочете зробити....ви хотіли б встановити 2.2 в 206 2.0 hdi?[/QUOTE

привіт ви, я хотів би зібрати це, 2.2 hdi (4HX) 206 2.0 hdi, моя проблема-зуміти запрограмувати eeprom працювати на 206, але в тому, що має відображення 2.2 hdi..

манро
21-01-2014, 20:14
вибачте за питання...але чому? ви хочете "клонувати" eeprom або e2p?для кодування форсунок або що?
управління 2.2 з ecu ? джгут проводів edc15c2 на 206 2.0 hdi...
звичайно, налаштовуючи відображення в flash новий движок...

camillo
21-01-2014, 22:42
і те, що я хотів би зробити кріплення двигуна з допомогою проводка і блок управління, 206 2.0 hdi adeguandone відображення на 2.2 перо у мене багато сумнівів, враховуючи, що я ніколи не працював на ECU, форсунки, кодуються? якщо ви, що я можу використовувати? і, що програма для налаштування відображення на новий двигун?
я бачив в інтернеті, читання eeprom з тією програмою, Willem називається, але не знаю, як програміст, в цілому eeprom і pic чи коли-спеціальні алгоритми для обробки eeprom ecu, що ви мені порадите?
дякую

carlo abarth
21-01-2014, 22:47
якщо збирає edc 15 навіть простий mpps буде добре!!

camillo
24-01-2014, 14:40
вибачте моє невігластво, але для мене це все нове, це mpps що таке? під'єднується до роз'єму діагностики? не це потрібно отпаять що-небудь?

це ніхто??

манро
24-01-2014, 22:00
не потрібно отпаять що-небудь...mpps ? інтерфейс, що collegghi до пк і до роз'єму obd вашого автомобіля і змінює параметри ебу...звичайно знаючи, що робити....mpps ? кабель/інтерфейс checosta у середньому навколо 30 євро...більш або менш...

carlo abarth
24-01-2014, 22:22
я манро..якщо ви не знаєте, що краще пп нічого чіпати залози ви просто біда!!!

манро
24-01-2014, 22:46
однак камілло...aldil? зміни, які ви хочете зробити, що я вважаю дуже ineressante і що для мене ? здійснимо...
не залишаючись мучать, більше так..свій 2.0 hdi 8v з проміжним охолоджувачем вихлопних газах p? більше ****** те, поточний і хороша карта перевищує 120cv всього надійність?...
якщо у вас перші роботи, згадані додати турбує і відповідати обсягом замітки зчеплення з картою, ще поштовх, по мені, прибули також навколо 150cv...
з надійність? не відмовляються від неї з серії, але все ще маючи маржі, і, використовуючи автомобіль з належної передбачливості...
ти, що мета влади ви мали на увазі Камілло??

camillo
25-01-2014, 11:01
Моя ідея була, це враховуючи, що gi? у мене двигун ? у 4HX старий c5 для іншого ? в комплекті турбіна, форсунки, блок управління, все, що c'? на поясі послуг, та інші речі.. моя ідея була спочатку замінити його на 2.0 l 8v, зберігаючи при цьому його потужність спочатку 128cv перо враховуючи, що в будь-якому випадку я повинен працювати багато, скажімо, я б, можливо, залучити його до 160-170cv.. ? роботу, чи що ? gi? було зроблено, я думаю, що зможу досягти успіху в підприємстві.. Забезпечуючи на механіка, але на електронні блоки не знаю практично нічого.. В минулому у мене був досвід в програмуванні невеликих pic на мові asm і малих eeprom перо прямо в ****llo аматорські.. трохи по цифровій електроніці розумію, але не знаю, що робити, файлу читання eeprom управління двигуном..

манро
25-01-2014, 14:38
160-170...бажаючи їх витягне навіть з 2.0 8valvole, звичайно, нам потрібно зробити p? на роботі, але, проте, ті коні, що ви їх....
а якщо ти у будь-якому випадку цей мотор, що "тебе прогресує", і ви хотіли б підключити його проблеми не виникає...
зараз ****llo електроніки, якщо гори з ecu від 206(в силу обставин потрібно, щоб так зробити, 128-сильним 2.2 оригінальний scordateli...
тому що ви ін'єкційних або краще ecu 206 впорскує паливо для 8 клапанів....
моя порада ? щоб отримати файл 2.2 hdi, і порівняти його з файлом 2.0 hdi так і починаю розуміти відмінності...
одна річ, 2.2, має турбіну із змінною геометрією?
якщо ? так з edc15c2 на 206 не управління...або краще c'? хто сказав, що ви могли б включити ecu для управління соленоїда N75 і таким чином зможете навіть управляти турбіна vgt з ecu на 206...
я? чесно кажучи не знаю як це зробити...для інших, якщо я можу дати вам руку в тому, що мої здібності?,у відповідності з моїми зобов'язаннями,не esiter? зробити це...
P.S: Camillo ви повинні зіставити flash eprom не e2p або eeprom в останній зберігаються інші функції машини...
карти, правда ? своїх вони в flash eprom...і в будь-якому випадку mpps або інший інтерфейс дозволяє читати і писати лише flash послідовний порт(роз'єм obd)...

camillo
25-01-2014, 15:02
блоки є практично взаємозамінними, 2.2 16v, що "мене прогресує" хе-хе, не має змінною геометрією на турбіну або, принаймні, я думаю, ні, мені ще не розібрали, геометрії змінної повинні вкладати тільки абсолютно 2.2 204cv, що потім ми також змінюється ступінь стиснення, тому що приймає нові алюмінієві поршні.. тепер, теоретично, не торкаючись нічого електронного, але тільки змінивши двигун 2.2 автомобіль повинен загорітися, а йти, якщо немає, то я не зрозумів, але параметри ottimizato для 8v?? між flash eprom і e2p змінюються лише ті комірки пам'яті або змінює вбудований? одна річ, автомобіль donante 2.2 я думаю, він FAP я можу відключити її, якщо б я використовував інший ебу? якщо я не зрозумів, FAP, EGR й інші параметри, e2p??
манро велике спасибі за ваш цінний наявності!!

я схопився, шматок, вибачте.. я казала, що, даючи ретельне увагу на блоки повністю взаємозамінні, ****llo роз'ємів

манро
27-01-2014, 00:08
я управління 2.2 з ecu на 206 не питання взаємодії з іншими електронними автомобіля типу bsi,циферблат і т.д...
між flash eprom і e2p змінити власний вбудований....flash повинно бути 29f400....e2p щось ще...я можу тобі дати знати в будь-якому випадку....
fap і egr в файл flash, і ви можете відключити...але проблем не виникає, тому що ви повинні, щоб змусити речі, управляти 2.2 з ecu на 206..., підеш до оптимізації, як ви вважаєте за потрібне...виглядає добре, турбіна, тому що 2.2 збирають майже всі турбіни vgt, що на відміну від "класичний", де всередині є dlle палітра меблі..ті, змонтованих з групи psa, на 2,2 різні в тому сенсі, що не є лопаті, які рухаються, але унікальний "хомут", що рухаючись у поперечному крильчатки турбіни збільшується або зменшується прохід вихлопних газів, які роблять поворот останній...насправді, якщо ти робиш разі привід турбіни або перепускного клапана і встановлений на лікоть вихлопної ззаду турбіна ж...

camillo
27-01-2014, 15:29
привіт, я дали швидкий погляд турбіни, а саме, як ви сказали ce' комір лопаті, який піднімається і опускається, здавалося б, підключеного до westegate перо у мене є сумніви, змінна геометрія "класична" повинна мати два елементи управління : один-для westegate, а інший-для геометрія, вірно? це має тільки один елемент управління, який входить в westegate, що він повинен підключатися до вакуумного насосу і між двома приводу наказав eletronicamente (перо' контроль westegate).. не в тому, що ці vgt вони механічні, що стосується геометрії або щось подібне??
що стосується flash, і це майже в комплексній близько до задньої кромки за допомогою pin-коду "великі" і клей, який повідомляє, що дата між усім говорить, 18/07/01?? invecie в e2p, що управляє?? спасибі манро

привіт манро, не тільки я не бачу фотографії (все одно дякую) але я не бачу ні відповіді, що perfortuna я читав у своїй *****..
тоді, якщо я правильно зрозумів, що моя vgt в кільця і ці лопаті відкриваються повільно підніматися обертання двигуна і, відповідно, тієї ж турбіни з допомогою weastegate (в депресії управляється соленоїд N75), поки в максимальній відкритості закривають прохід, і блокують крильчатку.. але ог дозволяє обходити власну ж, як якщо б на вході в робоче колесо і двигун продовжує виробляти вихлопних газів? вибачте, якщо я багато питань перо, я хотів би зрозуміти, перш ніж покласти руку, чому? я думаю, що коли ви демонтуйте те, що його слід розуміти роботи, щоб зібрати його правильно..

тут місце для вашої відповіді, у випадку, якщо хтось ще не бачить:

камілло в vgt "класична", так як 2.2 psa привід лопаток або "хомут" ? у перепускний ж...
cio? відкривши останній до точки, де вихлопні гази не роблять більше обертати турбіни(і, отже, компресор)тиск наддуву стабілізується, як вирішує ecu або ти в момент, що до редагувати карту turbo...
той привід командував в електронному вигляді, не ? інший, що так Клапан N75 або соленоїд vgt....
крім того, ecu посилає сигнал PWM на N75, що пу? варіюватися від декількох вольт до 12в...але тільки для коротких pedriodi в іншому випадку n75 горить..
ви, додаю пару фотографій, інтегрованих в надії, що ти могла бачити їх так, ви світліше p? ідеї....
не s? якщо ви можете побачити фотографії побачив, що ви не досягли корисні повідомлення....

манро
28-01-2014, 22:29
картинка коштує більше тисячі слів....http://youtu.be/69B5K3OX6Pw

camillo
29-01-2014, 11:01
І ви насправді ви розумієте, краще, в двох словах, замість того, щоб відкритися в РГ, як в турбінах, "не vgt", роблячи обхід y вихлопних газів, vgt зменшує обертання виступаючи на плавці.. Отже, або я знаходжу спосіб, щоб контролювати цей соленоїд N75 з мого ECU чи доведеться? montagli турбіни "не vgt" ви зможете? робити?

манро
29-01-2014, 13:28
звичайно, можна встановити турбіни кріпиться або не vgt, як ви говорите....
? ви також можете встановити vgt і управління відкриття закриття лопаток або кільця з перепускного клапана турбіни кріпиться....
це при досягненні зазначеного тиску turbo, у вас з'явиться і, в свою чергу, і відкрити? механізми вперше згадується залишаючи відведення частини газів без цих "інвестувати" безпосередньо крильчатки турбіни....і, отже, тиск turbo stabilizzer? о, як від тебе хотіли...

camillo
29-01-2014, 14:05
так, ви праві, працювати як з фіксованою, скажімо, але мені було цікаво, якщо два екю (EDC15C2) ідентичні circuiticamente кажучи, як я говорила раніше, ви можете поставити прапорець, щоб соленоїд N75 також на моєму ебу, і що можливо? ви знаєте, випадково, де я можу дізнатися, щоб це змінити? не було б простіше, scodificare ебу C5, щоб його можна було встановити на мою??
якщо б я управління vgt б двигун більш лінійний і з більш низьким, в іншому випадку від ще коней я повинен прийняти хороший turbazza, але з наступними проблемами turbolag

манро
30-01-2014, 13:17
я не знаю точно кого можна звернутися для того, щоб активувати управління шім від n75 на вашому ecu....s? що ? те, що ви можете? зробити, але я не s? зробити...
може бути, ви повинні шукати damos спеціально для вашого ecu і l? спробувати знайти "загальним", яка включає n75....
в іншому випадку ви також можете спробувати scodificare екю 2.2 і встановити її на місце, піклуючись, щоб? встановити навіть всі проводки 2.2, з такою ж n75 і подивитися, якщо ви так робите, як і раніше, все ок ****llo інші електронні частини машини...

camillo
30-01-2014, 13:54
я знаю, що це буде хороший підприємства, щоб зробити хорошу роботу, звичайно, я міг би встановити двигун і може в електронній 2.0 8v, але не sfrutterei повною мірою його потенціал.. я б хотіла зробити хорошу роботу зробив добре.. проблема в тому, що навіть дивлячись в мережі не дуже на архітектурі ці блоки управління, здається, покриваються з табу, було б добре мати один підручник на все те, що я rigurda, з докладною карті різні комірки пам'яті їх зміст, а тому що.. вони, як мікроконтролерів (pic), але без інструкції, я думаю, що в цьому e2p міститься також програма на мові asm, який управляє пуску двигуна і багато інших речей..

я визначила на блок управління, C5 e2p і вбудованим 8-pin, 4+4 послідовний eeprom і розташовується за ecu стоїть галочка 5P08C3 (перо визначається як 95P08) це ж, що це ебу peugeot здається, що євро 3/4 дизеля група psa зібрати все ж ecu.. я знайшов навколо datasheet-це інтегрована, але я не можу їх побачити..