КПК

Прагляд Поўнай Версіі : звесткі пра Bosch EDC15C2 рухавікі hdi psa

каміла
20-01-2014, 23:19
добрай раніцы ўсім вам выкажу маю праблему, я хачу перанесці 2.2hdi (паходжанне citroen 128cv) якога dipongo таксама эбу edc15c2 на peugeot 206 2.0 hdi 90cv, што калі я не дасведчаны дрэнна мантуе ж эбу змяняецца толькі ўваходны раз'ем, папраўце мяне, калі я памыляюся.. я хацеў бы ведаць, калі якія-небудзь добрыя душы, я магу адукаваць на крокі зрабіць, каб зрабіць гэта як мага хутчэй.. калі я не памыляюся і праводка былі сумяшчальныя у мяне есць eeprom з кадоўкі ключы і супастаўленне 206 і іншы eeprom, які мае кадоўкі ключы, якія я не магу выкарыстоўваць і картаграфія, які мяне зацікавіў, прашу прабачэння, калі тое, што я кажу не правільна, я спрабую прыходзяць у****і буду ўдзячны, калі мне aiutaste..
ps. як кнігі, падручнікі і часопісы мы гаворым ўзаемадзеяння ў eeprom нічога не маю
дзякуй..

манро
21-01-2014, 13:26
я не зусім разумею, што вы хочаце зрабіць....вы хацелі б ўсталяваць 2.2 у 206 2.0 hdi?

каміла
21-01-2014, 17:44
[QUOTE=манро;78112]я не зусім зразумеў, што вы хочаце зрабіць....вы хацелі б ўсталяваць 2.2 у 206 2.0 hdi?[/QUOTE

прывітанне вы я хацеў бы сабраць гэта, 2.2 hdi (4HX) у 206 2.0 hdi, мая праблема-здолець запраграмаваць eeprom працаваць на 206, але ў тым, што мае адлюстраванне 2.2 hdi..

[QUOTE=манро;78112]я не зусім зразумеў, што вы хочаце зрабіць....вы хацелі б ўсталяваць 2.2 у 206 2.0 hdi?[/QUOTE

прывітанне вы я хацеў бы сабраць гэта, 2.2 hdi (4HX) у 206 2.0 hdi, мая праблема-здолець запраграмаваць eeprom працаваць на 206, але ў тым, што мае адлюстраванне 2.2 hdi..

манро
21-01-2014, 20:14
прабачце за пытанне...але чаму? вы хочаце "кланаваць" eeprom або e2p?для кадоўкі фарсунак ці што?
кіраванне 2.2 з ecu ? паляць правадоў edc15c2 на 206 2.0 hdi...
вядома, наладжваючы адлюстраванне ў flash новы рухавічок...

каміла
21-01-2014, 22:42
і тое, што я хацеў бы зрабіць мацаванне рухавіка з дапамогай праводка і блок кіравання, 206 2.0hdi adeguandone адлюстраванне на 2.2 пяро ў мяне шмат сумневаў, улічваючы, што я ніколі не працаваў на ECU, фарсункі, кадуюцца? калі вы, што праграму я магу выкарыстоўваць? і, што праграма для налады адлюстраванне на новы рухавік?
я бачыў у інтэрнэце, чытання eeprom з той праграме, Willem называецца, але не ведаю, як праграміст, у цэлым eeprom і pic ці калі-спецыяльныя алгарытмы для апрацоўкі eeprom ecu, што вы мне параіце?
дзякуй

carlo abarth
21-01-2014, 22:47
калі збірае edc 15 нават просты mpps будзе добра!!

каміла
24-01-2014, 14:40
прабачце мае невуцтва, але для мяне гэта ўсе новае, гэта mpps што такое? падлучаецца да раз'ем дыягностыкі? не гэта трэба отпаять што-небудзь?

гэта ніхто??

манро
24-01-2014, 22:00
не трэба отпаяйте што-небудзь...mpps ? інтэрфейс, што collegghi да пк і да раз'ем obd вашага аўтамабіля і змяняе параметры эбу...вядома ведаючы, што рабіць....mpps ? кабель/інтэрфейс checosta ў сярэднім каля 30 еўра...больш-менш...

carlo abarth
24-01-2014, 22:22
я манро..калі вы не ведаеце, што лепш пп нічога чапаць залозы вы проста бяда!!!

манро
24-01-2014, 22:46
аднак каміла...aldil? змены, якія вы хочаце зрабіць, што я лічу вельмі ineressante і што для мяне ? выканальна...
не стаяць і нягоды яшчэ не шмат..ваш 2.0 hdi 8v з интеркулера дрэнаж р? больш ****** у цяперашні час, і добрая карта, перавышае 120cv за ўсе надзейнасць?...
калі ў вас першыя працы, згаданыя дадаць турбуе і адпавядаць аб'ему нататкі счаплення з картай, яшчэ штуршок, па мне, якія прыбылі таксама вакол 150cv...
з надзейнасць? не адмаўляюцца ад яе з серыі, але ўсе яшчэ маючы маржы, і, выкарыстоўваючы аўтамабіль з належнай прадбачлівасці...
ты, што мэта ўлады вы мелі на ўвазе Каміла??

каміла
25-01-2014, 11:01
Мая ідэя была, гэта улічваючы, што gi? у мяне рухавік ? у 4HX стары c5, іншы ? у камплекце турбіна, фарсункі, блок кіравання, усе, што c'? на поясе паслуг, і іншыя рэчы.. мая ідэя была першапачаткова, замяніць на 2.0 l 8v, захоўваючы пры гэтым яго арыгінальны ўлады 128cv пяро улічваючы, што ў любым выпадку я павінен працаваць, шмат гаворым, я б, магчыма, прыцягнуць яго да 160-170cv.. ? праца што ? gi? было зроблена, я думаю, што змагу дамагчыся поспеху ў прадпрыемстве.. Забяспечваючы на механіка, але на электронныя блокі не ведаю практычна нічога.. У мінулым у мяне быў вопыт у праграмаванні невялікіх pic на мове asm і малых eeprom пяро прама ў ****llo аматарскія.. трохі электроннай лічбавай разумею, але не ведаю, што рабіць чытанне файла eeprom кіравання рухавіком..

манро
25-01-2014, 14:38
160-170...жадаючы іх выцягне нават з 2.0 8valvole, вядома, нам трэба зрабіць p? на працы, але, аднак, тыя коні, вы іх....
а калі ты ў любым выпадку гэты матор, што "цябе прагрэсуе", і вы хацелі б падключыць яго праблемы не ўзнікае...
цяпер ****llo электронікі, калі монті з ecu 206(у сілу абставінаў, вы павінны зрабіць так) 128-моцным 2.2 арыгінал scordateli...
таму што вы ін'екцыйных або лепш ecu 206 ўпырсквае паліва для 8 клапанаў....
мой савет ? каб атрымаць файл, 2.2 hdi, і параўнаць яго з файлам 2.0 hdi так і пачынаю разумець адрозненні...
адна рэч, 2.2, мае турбіну з змянянай геаметрыяй?
калі ? так з edc15c2 на 206 не кіраванне...або лепш c'? хто сказаў, што вы маглі б уключыць ecu для кіравання саленоіда N75 і такім чынам зможаце нават кіраваць турбіна vgt з ecu на 206...
я? шчыра кажучы, не ведаю, як гэта зрабіць...для астатніх, калі я магу даць вам руку ў тым, што мае здольнасці?,у адпаведнасці з маімі абавязкамі,не esiter? зрабіць гэта...
PS: Camillo вы павінны супаставіць flash eprom не e2p або eeprom у апошняй захоўваюцца іншыя функцыі машыны...
карты, праўда ? сваіх яны ў flash eprom...і ў любым выпадку mpps або іншы інтэрфейс дазваляе чытаць і пісаць толькі flash паслядоўны порт(раз'ем obd)...

каміла
25-01-2014, 15:02
блокі з'яўляюцца практычна ўзаемазаменнымі, 2.2 16v, што "мяне прагрэсуе" хе-хе, не мае змянянай геаметрыяй на турбіну або, па крайняй меры, я думаю, няма, мне яшчэ не разабралі, геаметрыі зменнай павінны ўкладваць толькі абсалютна 2.2 204cv, што потым мы таксама змяняецца ступень сціску, таму што прымае новыя поршні алюмініевыя.. цяпер, тэарэтычна, не дакранаючыся нічога электроннага, але толькі змяніўшы рухавік 2.2 аўтамабіль павінен загарэцца, а ісці, калі няма, то я не зразумеў, але параметры для ottimizato 8v?? паміж flash eprom і e2p змяняюцца толькі тыя ячэйкі памяці або змяняе убудаваны? адна рэч, аўтамабіль donante 2.2 я думаю, ен FAP я магу адключыць яе, калі б я выкарыстаў іншы эбу? калі я не зразумеў, FAP, EGR і іншыя параметры, у e2p??
манро вялікае дзякуй за ваш каштоўны наяўнасці!!

я прапусціў кавалак, выбачайце.. я казаў, што, даючы дбайнае ўвагу на блокі цалкам ўзаемазаменныя, у ****llo раздымаў

манро
27-01-2014, 00:08
я ўпраўлення 2.2 з ecu на 206 не пытанні ўзаемадзеяння з іншымі электроннымі аўтамабіля тыпу bsi,цыферблат і г.д...
паміж flash eprom і e2p змяніць уласны убудаваны....flash павінна быць 29f400....e2p што-то яшчэ...я магу табе даць ведаць у любым выпадку....
fap і egr у файл flash, і вы можаце адключыць...але праблем не ўзнікае, таму што вы павінны, каб прымусіць рэчы, кіраваць 2.2 з ecu на 206..., што пойдзеш да аптымізацыі, як вы лічыце патрэбным...выглядае добра, турбіна, таму што 2.2 збіраюць амаль усе турбіны vgt, што ў адрозненне ад "класічны", дзе ўнутры есць dlle палітра мэбля..тыя, змантаваных з групы psa, на 2,2 розныя ў тым сэнсе, што не есць лопасці, якія рухаюцца, але унікальны "хамут", што рухаючыся ў папярочным крыльчаткі турбіны павялічваецца ці памяншаецца праход выхлапных газаў, якія робяць паварот апошні...на самай справе, калі ты робіш выпадку прывад турбіны або перепускного клапана і ўсталяваны на локаць выхлапной ззаду турбіна ж...

каміла
27-01-2014, 15:29
прывітанне, я далі хуткі погляд турбіны, а менавіта, як вы сказалі ce' каўнер лопасці, які падымаецца і апускаецца, здавалася б, падлучанага да westegate пяро ў мяне есць сумневы, пераменная геаметрыя "класічная" павінна мець два элемента кіравання : адзін-для westegate, а іншы-для геаметрыя, дакладна? гэта мае толькі адзін элемент кіравання, які ўваходзіць у westegate, што ен павінен падключацца да вакуумному помпы і паміж двума прывада загадаў eletronicamente (пяро' кантроль westegate).. не ў тым, што гэтыя vgt яны механічныя, што тычыцца геаметрыі або што-то падобнае??
што тычыцца flash, і гэта амаль у комплекснай блізка да задняй абзе з дапамогай pin-кода "вялікія" і клей, які паведамляе, што дата паміж усім кажа, 18/07/01?? invecie ў e2p, што кіруе?? дзякуй манро

прывітанне манро не толькі я не магу паглядзець фатаграфіі (дзякуй у любым выпадку), але я не бачу ні адказ, што perfortuna я чытаў у сваей *****..
тады, калі я правільна зразумеў, што мая vgt ў кольцы і гэтыя лопасці адкрываюцца павольна падымацца кручэння рухавіка і, адпаведна, той жа турбіны з дапамогай weastegate (у дэпрэсіі кіруецца соленоид N75), пакуль у максімальнай адкрытасці закрываюць праход, і блакуюць крыльчатку.. але ог як дазваляе абыходзіць карыстацкую жа, як калі б на ўваходзе ў працоўнае кола і рухавік працягвае вырабляць выхлапных газаў? выбачайце, калі я шмат пытанняў пяро, я хацеў бы зразумець, перш чым пакласці руку, чаму? я думаю, што калі вы дэмантуюць тое, што яго варта разумець працы, каб сабраць яго правільна..

тут месца для вашага адказу, у выпадку, калі хто-то яшчэ не бачыць:

каміла ў vgt "класічная", так як у 2.2 psa прывад лапатак або "хамут" ? у перепускной ж...
cio? адкрыўшы апошні да кропкі, дзе выхлапныя газы не робяць больш круціць турбіны(і, такім чынам, кампрэсар)ціск наддува стабілізуецца, як вырашае ecu ці ты ў момант, што да рэдагаваць карту turbo...
той прывад камандаваў у электронным выглядзе, не ? іншы, так што Клапан N75 ці соленоид vgt....
акрамя таго, эбу пасылае сігнал PWM на N75, што пу? вар'іравацца ад некалькіх вольт да 12в...але толькі для кароткіх pedriodi у адваротным выпадку n75 гарыць..
вы, дадаю пару фатаграфій, інтэграваных у надзеі, што ты магла бачыць іх так, вы святлей p? ідэі....
не s? калі вы можаце праверыць, ці фатаграфіі ўбачыў, што вы не дасягнулі карысныя паведамленні....

манро
28-01-2014, 22:29
малюнак стаіць больш за тысячу слоў....http://youtu.be/69B5K3OX6Pw

каміла
29-01-2014, 11:01
І вы на самой справе вы разумееце, лепш, у двух словах, замест таго, каб адкрыцца ў РГ, як у турбінах, "не vgt", робячы абыход y выхлапных газаў, vgt памяншае кручэнне выступаючы на плаўнікі.. такім чынам, ці я знаходжу спосаб, каб кантраляваць гэты соленоид N75 з майго ECU ці давядзецца? montagli турбіны "не vgt" вы зможаце? рабіць?

манро
29-01-2014, 13:28
вядома, можна ўсталяваць турбіны мацуецца ці не vgt, як вы кажаце....
? вы таксама можаце ўсталяваць vgt і кіравання адкрыцця закрыцця лапатак або кольцы з перепускного клапана турбіны мацуецца....
гэта пры дасягненні названага ціску turbo, у вас з'явіцца і, у сваю чаргу, і адкрыць? механізмы ўпершыню згадваецца пакідаючы адвядзення часткі газаў без гэтых "інвеставаць" непасрэдна крыльчаткі турбіны....і, такім чынам, ціск turbo stabilizzer? о, як ад цябе хацелі...

каміла
29-01-2014, 14:05
так, вы маеце рацыю, працаваць як з фіксаванай, скажам, але мне было цікава, калі два экю (EDC15C2) ідэнтычныя circuiticamente кажучы, як я казала раней, вы можаце паставіць сцяжок, каб соленоид N75 таксама на маім эбу, і што магчыма? вы ведаеце, выпадкова, дзе я магу даведацца, каб гэта змяніць? не было б прасцей, scodificare эбу C5, каб яго можна было ўсталяваць на маю??
калі б я ўпраўлення vgt б рухавік больш лінейны і з больш нізкім, у адваротным выпадку ад яшчэ коней я павінен прыняць добры turbazza, але з наступнымі праблемамі turbolag

манро
30-01-2014, 13:17
я не ведаю дакладна, каго можна звярнуцца для таго, каб актываваць кіраванне шім ад n75 на вашым ecu....s? што ? тое, што вы можаце? зрабіць, але я не s? зрабіць...
можа быць, вы павінны шукаць damos спецыяльна для вашага ecu і l? паспрабаваць знайсці "агульным", якая ўключае n75....
у адваротным выпадку вы таксама можаце паспрабаваць scodificare эбу 2.2 і ўсталяваць яе на месца, клапоцячыся, каб? падключыць усе правады 2.2 з тым, каб n75 і паглядзець, калі так робяць па-ранейшаму ўсе ок ****llo іншыя электронныя часткі машыны...

каміла
30-01-2014, 13:54
я ведаю, што гэта будзе добры прадпрыемства, каб зрабіць добрую працу, вядома, я мог бы ўсталяваць рухавік і можа ў электроннай 2.0 8v, але не sfrutterei ў поўнай меры яго патэнцыял.. я б хацела зрабіць добрую працу зрабіў добра.. праблема ў тым, што нават гледзячы ў сеткі не знаходзіцца на вельмі архітэктуры гэтыя блокі кіравання, здаецца, пакрываюцца з табу, было б добра мець адзін падручнік на ўсе тое, што я rigurda, з падрабязнай карце розныя ячэйкі памяці іх змест, а таму што яны, як мікракантролераў (pic), але без інструкцыі, я думаю, што ў гэтым e2p змешчаная таксама праграма на мове asm, які кіруе пуску рухавіка і шмат іншых рэчаў..

я вызначыла на блок кіравання, C5 e2p і убудаваным 8-pin 4+4 і серыйны eeprom і размяшчаецца за ecu стаіць галачка 5P08C3 (пяро вызначаецца як 95P08) гэта ж, што гэта эбу peugeot здаецца, што еўра 3/4 дызеля група psa сабраць усе ж ecu.. я знайшоў вакол datasheet-гэта інтэграваная, але я не магу іх убачыць..