КПК

Прагляд Поўнай Версіі : Абыход электроблокировки рулявога кіравання канцэрна vag

mikyrace82
20-01-2014, 21:46

giuseppe1374
20-01-2014, 22:13
замак рулявога колы, то можна "мост" толькі ў той момант, што ? адключаецца, калі вы не можаце выключыць яго. не вось так

egs
21-01-2014, 09:59
замак рулявога колы, то можна "мост" толькі ў той момант, што ? адключаецца, калі вы не можаце выключыць яго. не вось так

Я згодны...

mikyrace82
21-01-2014, 20:43
я спешыўся і адключаецца, даючы харчаванне motorino. цяпер, як я павінен паступіць?

манро
21-01-2014, 21:36
у адпаведнасці з м? вы можаце паспрабаваць запусціць ток на электрарухавік з рэл? падраздзел, які яго корміць, як толькі уключыце карціна...вы павінны бачыць? калі гэта завод, звонку не v? у "канфлікт" з завода бягучай....
але і чаму трэба рабіць гэтую аперацыю??

mikyrace82
21-01-2014, 23:37
? быў уведзены электроблокировка, я спрабаваў з scodifica але нічога...я зняў ствол, вызваліў блакуе рулявое кіраванне, і цяпер не хацелася б, прыйдзецца ўсталяваць усе з рызыкай зноў зняць, улічваючы, што я чуў, што калі колы не абыходзіцца не ўключаецца, нават карціну.

egs
22-01-2014, 08:35
Прабачце, але вы не можаце зрабіць просты дыягназ і паглядзець, калі c'? некаторыя праблемы...?Хоць карціна не ўключаная, вы зможаце дыягнаставаць што-то і паглядзець, калі есць праблемы... чаму? колы павінны быць таксама закадаваная, так што не ? так жа проста, як мяркуе манро.... Але потым, астатняе працуе..? магутнасць акумулятара ? добра ці ? нізкі..? гэта таксама паглядзіце ў шматфункцыянальны дысплей, паклаў у цэнтры прыборнай панэлі...

Чаму? на тых аўто c'? датчык на акумулятар, які цябе кантралюе стан акумулятара, і вам перадае інфармацыю на шматфункцыянальным дысплеі, калі напружанне ? нізкім, таксама можа не выконваць пэўныя функцыі,...

mafani
22-01-2014, 13:05
прывітанне, а цябе аўтамабіль? калі я правільна памятаю карты рулявога кіравання мае функцыю immobilizatore,так ? маршрут, аўтамабіль не павінен адправіцца

mikyrace82
22-01-2014, 14:04
аўтамабіль не абыходзіць я пракляты, электроблокировка...і ? ен, што ? зламаўся...я зрабіў усе тэсты..

giuseppe1374
22-01-2014, 15:31
gi? табе я напісаў вышэй ? бескарысна, што есць вы страціце час, замак можна абыйсці, толькі калі ? у рэжыме? адмыкнутая і я думаю, ці не ? у вашым выпадку, калі вы можаце разблакаваць яго можна абыйсці яго ? бескарысна, што вы шукаеце, і спадзяецеся, рулявога кіравання, злучаецца з can, а калі няма ? падлучаны і працуе машына, вы не частка, вы можаце абыйсці яго, калі ? басейн, або на горы і спрабуе разблакаваць прылада пасля bypassi або купіце новы і закодируйте вам пін-код

giuseppe1374
22-01-2014, 15:42
цытата:
На unit? замак вала рулявога колы ? маецца раз'ем, 10-кантактны, што можа? быць acessed, выдаліўшы крышку над педалямі . Есць 2 драты каляровыя, ЧЫРВОНЫ / ЖОЎТЫ , ( вялікі ? для харчавання рулявога кіравання , pi? маленькі ? сігнал масы на рулявой прывад навясныя выпусціць цыкл запальвання і праверка иммо )
Вам ? таксама вялікая дроту BR / BLK ? на зямлю .

дзеянні:
1 . Устаўце ключ у адтуліну і націсніце, пакуль вы не атрымаеце запальванне поспеху ( усе лямпы на прыборнай панэлі , што азначае замак ? у цяперашні час адключана ) .

2 . Падключыце ' маленькі', провад чырвоны / жоўты на ' вялікі' br / BLK провад на раз'ем рулявога кіравання .

3 . Гэта ? і ўсе людзі ! Зараз у вас адключаны пастаянна замку , так нічога больш? праблемы з ім, не здолеўшы вызваліцца . Не c'? трэба новы замак , і жудаснай працэдуры ўзгаднення иммо

Можа быць варта паспрабаваць крок 1 некалькі разоў, у залежнасці ад таго, як перарывістая вашай праблемы . Лепш паспрабаваць з коламі, названых прама .
Раз'ем не дазваляе шмат месца , таму вам трэба? ляжаць на спіне, у той час як вы працуеце ці, наадварот , выдаліць іншыя панэлі, каб атрымаць больш? зручны доступ .

mikyrace82
23-01-2014, 14:10
Дзякуй Peppe!

giuseppe1374
24-01-2014, 23:30
дайце нам ведаць, як ? прайшоў я кропку

motorsport
25-01-2014, 23:17
сапраўды, дайце нам ведаць, l, завершыцца, як і туды!! :)

mikyrace82
27-01-2014, 23:25
нічога...мне прыйшлося зняць ствол dannandomi, каб зняць электроблокировка...цяпер збіцце, у пр.

giuseppe1374
30-01-2014, 22:00
табе я сказаў! у любым выпадку можна было ўзяць яго і кадаваць яго, ты

mikyrace82
03-02-2014, 21:30
у мяне былі ўжо? занадта шмат сотрясений...не кажучы ўжо аб уладальніку...ганаровы xxxxxx