Перегляд Повної Версії : роз'яснення, що стосуються карти jtd
Привіт всім, хлопці, я вчуся на небагато днів, що піти і змінити (які карти) на edc15 з 147 115cv...автомобіль ? gi? зіставлений, але я не хочу стільки генія, скільки палить і не котить, як я кажу...
Ми приступимо до неї...я хочу зробити я, починаючи від оригіналу і я побачив, що основні параметри зміни:
тиску в рампі
Обмежувач тиску в рампі
Тиск турбо
Обмежувач тиску турбо
Ін'єкції parzializzaro
Збагачення при прискоренні
Boost x rpm
Проблема ? що я не розумію, які відсотки! Я читав, що деякі йдуть на 4%, у деяких на 7%...і тоді я хотів би зрозуміти, чи є ? cos? як і для карт, soft для карти поштовхи чи ні...
Заздалегідь дякую :)
eobdexpression
20-01-2014, 16:25
Подивіться питання, яке ви задавали по-моєму, не так вже й відповідь ponendoti з питанням для сумнівів в тому, що ви опинитеся, але бенс? моя порада і відправлю відредагований файл і, при необхідності, тут, на форумі, ми можемо дати вам руку допомоги через ради і, можливо, їх можна краще зрозуміти, і тоді ж в карти не всі записи змінюються у відсотках anz? ви пу? сказати, що, щоб змінити, як вони повинні, в основному, ви повинні використовувати 2d і таблиці для орієнтації
Привіт, спасибі за відповідь, але я вчуся у використанні 2d-і навіть їх ми ? зростання у відсотках немає?
додаю файли ori моєї моделі і модифікації, які є зараз...я не знаю, хто це зробив, xk автомобіль, який я взяв cos? у мене за тиждень...
якщо я не помиляюся, мої враження:
-parzializzato map 1 boost x rpm кроком занадто високі, близько 50% навантаження і обороти дуже низькі
-parzializzato map boost 2 x rpm не змінена, в той час як вона повинна бути дуже схожа на першу
-ін'єкції parzializzato map 1 і 2 не порушені (це не я ? так ясно, як їх змінити, я знаю, що змінює)
-тиск турбо може йти добре, як кроком, але ? було зроблено обороти дуже низькі
-тиск турбо f(temp) 1 і 2 я не знаю, що стосуються
-обмежувач крутного моменту збільшений також, якщо не були порушені parzializzato map 1 і 2
-ін'єкції parzializzato не торкнувся
-збагачення при прискоренні не торкнувся
-тиск в магістралі високого тиску і обмежувач не зворушені
я бачив, вірно?
Машиніст
20-01-2014, 21:28
На жаль, я не можу завантажити файл, щоб побачити, але не так? у пам'яті ? один EDC15 особисто виробництво, збитки:
-Ін'єкції Parzializzato
-Ін'єкції Parzializzato Map 1
-Ін'єкції Parzializzato Map 2
-Тиску В Рампі
-Тиск Турбо
-Обмежувач Крутного Моменту
Додам, що я Початківець я, і, отже, attenderei, безумовно, підтверджує, хто більше? не експерт, але я хотів сказати, мій.
pi? що ще мене цікавило знати, якщо є відсотки, які необхідно дотримуватися, крім розрахунків afr, а потім, якщо збільшення повинне бути поступовим (наприклад, на 50% load 5% приросту, а потім отримати до 20% приросту в 100% load) або унікальний (наприклад, лише 20% приросту)
Машиніст
20-01-2014, 21:37
від того, що я зрозумів, так що тепер ви на 4% тиску в рампі 7-8% тиск турбо 15-20% обмежувач крутного моменту так само ін'єкції parzializzato...поправте мене, якщо я помиляюся..
eobdexpression
20-01-2014, 22:09
від того, що я зрозумів, так що тепер ви на 4% тиску в рампі 7-8% тиск турбо 15-20% обмежувач крутного моменту так само ін'єкції parzializzato...поправте мене, якщо я помиляюся..
моя порада ? працювати в 2d так, наприклад, turbo вимірюється не у відсотках rail ви аб в 2d, перевіряючи мбар, що перейти до додавання пари, бажано завжди в 2d, але гроші ? правильно обчислити її також у відсотках і те ж саме ідентична дизельного палива (вприскування parzializzata
моя порада ? працювати в 2d так, наприклад, turbo вимірюється не у відсотках rail ви аб в 2d, перевіряючи мбар, що перейти до додавання пари, бажано завжди в 2d, але гроші ? правильно обчислити її також у відсотках і те ж саме ідентична дизельного палива (вприскування parzializzata
коли я в 2d йде відсоток збільшення разом з точками...я не пі? використовуючи табличні але відсотки є навіть в 2d...а я не можу зрозуміти, як я можу побачити, наприклад мбар в 2d :/
я закінчив тепер зробити карту з нуля...можете перевірити com'
Якщо я збільшив відсотки прийнятні збагачення при прискоренні і ін'єкції parzializzato або я можу себе більш...
я зрозумів тепер, що я неправильно zippando файли я поставив мод неправильно =P перевірити ці...я хотів би свою думку....
Якщо я можу дати вам особистий рада, зверніться до онлайн сервіс, дуже досвідчені і доступні. Ви також хорошою основою дослідження, для особистого досвіду можу сказати, що перш ніж робити зміни, яких ви не впевнені, було б краще проконсультуватися різних дискусіях на форумі, в мене ? служив дуже.
leandro89
22-01-2014, 21:47
Якщо я можу дати вам особистий рада, зверніться до онлайн сервіс, дуже досвідчені і доступні. Ви також хорошою основою дослідження, для особистого досвіду можу сказати, що перш ніж робити зміни, яких ви не впевнені, було б краще проконсультуватися різних дискусіях на форумі, в мене ? служив дуже.
ваша порада ? добре я згоден, але ви не бачили карту, чому? ви ще 79 повідомлень, пу? бути також хороший.
Леандро ви думаєте, може бути добре тоді? Я доручив сьогодні вранці, тепер використовую трохи, і зовнішній вигляд, що ебу підходить...
Леандро ви думаєте, може бути добре тоді? Я доручив сьогодні вранці, тепер використовую трохи, і зовнішній вигляд, що ебу підходить...
Вибачте за OT, якщо у вас є програмне забезпечення для діагностики підключіть і зробіть деякі журнали також для моніторингу параметрів і подивитися, якщо ви досягли своєї мети, або якщо у вас занадто високі значення. Мені ? служив для контролю тиску turbo, який був р? високою, без журналу я б не помітив.
tecnoecu
22-01-2014, 23:57
доброго дня, чи можу я дати вам пораду для гарного карту на пошуки запчастин першу карту потужності, то з карти уприскування і, нарешті, з обмежувачами починається з відсотками низьких і подивитися на випробування, по мірі того, що змінюється ах на залізничних пошук nn завантажувати занадто багато або ламається
leandro89
24-01-2014, 16:18
я не писав, що я подивилися на карту, я тільки відповів користувачеві gpoint
ciullo.eugenio
26-01-2014, 15:20
по-моєму ви біжите занадто.. ви редагуєте карту gi? ретушшю... пошук файлу-орі, і змінити те, що вам потрібно, починаючи від оригіналу сенна? ризики повинні завдавати шкоди...
потім ви повинні прийняти деякі заходи, типу збільшення витрати повітря в порівнянні з витратою палива, в іншому разі, чорний дим по всій заряду, як правило, збільшують у звіра ін'єкції, даючи + газ.... на мій погляд ? неправильно, машина, полювання, занадто чорний дим, і в межі в кілька кілометрів, якщо ви ? в наявності fap/dfp/cdfp або ким-небудь, він забиває зараз, і ви ricostretto до обробки, щоб відключити fap і egr....
повторюю, частини від початкового запасу, що блок управління, а потім за кроком, що потрібно робити ;)
Нажаль, навіть я новачок, і я не можу прочитати файл...
eobdexpression
26-01-2014, 17:07
Щоб побачити мбар на rail просто перевірити значення десяткового написав на криву, яка відноситься до rail.