КПК

Перегляд Повної Версії : з galletto 2 через obd

raffaell0
Привіт, я хотів би просити, якщо я читаю l ecu через obd,(FGtech galletto V2) читали всі, або майже всі? Точно; Іммобілайзер? Подушки безпеки у разі аварії? і якщо ви, як я бачу, логін code/carpass? Наприклад, моделі VAG.
Дякую

carlo abarth
19-01-2014, 22:51
пояснені краще, ви не розумієте, що ви хочете сказати!!

giuseppe1374
19-01-2014, 23:22
у galleto2 ? інструмент для чіп-тюнінг це потрібно читати пам'ять, де ? містяться управління машини, щоб зробити все те, що ви сказали хочете придбати обладнання, і, як тільки купіть від шести місяців до бажання придбати.

motorsport
ви хочете читати всі ці блоки управління з fgt??? ні, ні, ви повинні купити трохи декількох програмістів, щоб зробити все там?!!

raffaell0
Я читаю все, я маю на увазі дані, dell ecu? вибачте, ви, насправді fraintendeva.

gezame
Привіт
Становище в бд, читайте тільки flash.
У edc16 і edc17, може leere також мікро-і e2prom, але ви повинні зняти ecu, і читайте edc16 в bdm, і edc17 в boot-tricore.

raffaell0
Тому, якщо я повинен зробити immo off на edc15, наприклад , cos? nn v??
Я зобов'язаний її відкрити і прочитати, в школі?
Я правильно зрозумів?

giary74
Я зробив edc15 в 156 1.9 jtd.
Я повинен бути в eeprom 95XXX для читання файлу, судимий з carsoftware, переписали і risaldato.
Операція вдалася.
Це ? метод, який я використовую, якщо є пі? від'їзду, щоб прямо зараз не знає.
:)

raffaell0
Спасибі.Я вже читав? обговорення, за думку.І сказала, що через послідовний інтерфейс можна зробити максимально immo off.В ecu, які дозволяють.Але якщо я хочу scodifica частково я х сили отпаять eeprom і читати її в школі.
Те, що я не зрозумів; читаючи через послідовний порт, завжди з півник, я можу читати секретний код іммо? Що перебуває х, як на автомобілях Vag? Не, ми не світлі знаходиться в eeprom?

giary74
завжди взяти з вигодою інвентаризації те, що я кажу:
для автомобілів групи vag, від того, що я знаю, scodifica ви пу? два способи зробити це:
1 - як я вже говорив;
2 - з допомогою vag commander, програму, яка працює з інтерфейсом VAGCOM.
Я купив, але я ще повинен прибути, так що теоретично ? cos?; практично, я поки не можу вам сказати з упевненістю.
З півник не робиш granch? з точки зору scodifica.

raffaell0
vag commander знаю, навіть якщо nn c?? л?я. Ви замовили ориг або C***та?

giary74
Я отримав один бій не оригінал... не хочеться витрачати спадщини для забави

raffaell0
ви знаєте, спадщина цюй? або l?, я кажу вам, що якщо ви втратите ключ, і ви йдете на VW мене просили від 250 до 280 євро.Я живу в німеччині. Ви знаєте, як приходять schintille в голову. Л?ідеально було б scodifica частково. Але в кілька обговореннях писали, що треба пу? зробити. В цілому ви! Крім того, я бачив відео в мережі, що ви f?. (EDC15), Тому мені здається, що кращим рішенням для групи VAG, ? купити спеціальні кабелі типу VAG Commander/VAG Dash.
Читаючи код, секрет, тоді я думаю, що ви можете покласти навіть транспондерів, використовуються, але не знаю, якщо їх приймає LOCK UNLOCK або. Я зробив ще мало досвіду з цього питання.

giary74
тебе розумію прекрасно, але я закликаю вас до локалізувати проблему і відкрити нове обговорення.
Іншими словами, якщо вам потрібно scodificare ваш ебу, відкрити tread в розділі scodifica і покладіть крайності автомобіля і ecu, що потрібно scodificare.
Безумовно друзями на форумі вам допоможуть.

raffaell0
21-01-2014, 18:26
Завдяки dell запрошення, але там st? працюю. У випадку не надходження від тільки, far?. Я розумію, я не по темі .