Перегляд Повної Версії : з galletto 2 через obd
Привіт, я хотів би просити, якщо я читаю l ecu через obd,(FGtech galletto V2) читали всі, або майже всі? Точно; Іммобілайзер? Подушки безпеки у разі аварії? і якщо ви, як я бачу, логін code/carpass? Наприклад, моделі VAG.
Дякую
carlo abarth
19-01-2014, 22:51
пояснені краще, ви не розумієте, що ви хочете сказати!!
giuseppe1374
19-01-2014, 23:22
у galleto2 ? інструмент для чіп-тюнінг це потрібно читати пам'ять, де ? містяться управління машини, щоб зробити все те, що ви сказали хочете придбати обладнання, і, як тільки купіть від шести місяців до бажання придбати.
ви хочете читати всі ці блоки управління з fgt??? ні, ні, ви повинні купити трохи декількох програмістів, щоб зробити все там?!!
Я читаю все, я маю на увазі дані, dell ecu? вибачте, ви, насправді fraintendeva.
Привіт
Становище в бд, читайте тільки flash.
У edc16 і edc17, може leere також мікро-і e2prom, але ви повинні зняти ecu, і читайте edc16 в bdm, і edc17 в boot-tricore.
Тому, якщо я повинен зробити immo off на edc15, наприклад , cos? nn v??
Я зобов'язаний її відкрити і прочитати, в школі?
Я правильно зрозумів?
Я зробив edc15 в 156 1.9 jtd.
Я повинен бути в eeprom 95XXX для читання файлу, судимий з carsoftware, переписали і risaldato.
Операція вдалася.
Це ? метод, який я використовую, якщо є пі? від'їзду, щоб прямо зараз не знає.
:)
Спасибі.Я вже читав? обговорення, за думку.І сказала, що через послідовний інтерфейс можна зробити максимально immo off.В ecu, які дозволяють.Але якщо я хочу scodifica частково я х сили отпаять eeprom і читати її в школі.
Те, що я не зрозумів; читаючи через послідовний порт, завжди з півник, я можу читати секретний код іммо? Що перебуває х, як на автомобілях Vag? Не, ми не світлі знаходиться в eeprom?
завжди взяти з вигодою інвентаризації те, що я кажу:
для автомобілів групи vag, від того, що я знаю, scodifica ви пу? два способи зробити це:
1 - як я вже говорив;
2 - з допомогою vag commander, програму, яка працює з інтерфейсом VAGCOM.
Я купив, але я ще повинен прибути, так що теоретично ? cos?; практично, я поки не можу вам сказати з упевненістю.
З півник не робиш granch? з точки зору scodifica.
vag commander знаю, навіть якщо nn c?? л?я. Ви замовили ориг або C***та?
Я отримав один бій не оригінал... не хочеться витрачати спадщини для забави
ви знаєте, спадщина цюй? або l?, я кажу вам, що якщо ви втратите ключ, і ви йдете на VW мене просили від 250 до 280 євро.Я живу в німеччині. Ви знаєте, як приходять schintille в голову. Л?ідеально було б scodifica частково. Але в кілька обговореннях писали, що треба пу? зробити. В цілому ви! Крім того, я бачив відео в мережі, що ви f?. (EDC15), Тому мені здається, що кращим рішенням для групи VAG, ? купити спеціальні кабелі типу VAG Commander/VAG Dash.
Читаючи код, секрет, тоді я думаю, що ви можете покласти навіть транспондерів, використовуються, але не знаю, якщо їх приймає LOCK UNLOCK або. Я зробив ще мало досвіду з цього питання.
тебе розумію прекрасно, але я закликаю вас до локалізувати проблему і відкрити нове обговорення.
Іншими словами, якщо вам потрібно scodificare ваш ебу, відкрити tread в розділі scodifica і покладіть крайності автомобіля і ecu, що потрібно scodificare.
Безумовно друзями на форумі вам допоможуть.
raffaell0
21-01-2014, 18:26
Завдяки dell запрошення, але там st? працюю. У випадку не надходження від тільки, far?. Я розумію, я не по темі .