Перегляд Повної Версії : fiat stilo abarth 2.4 selespeed паливної холодної неправильний 0 помилок ебу
explosion83
19-01-2014, 22:07
Всім привіт, в майстерні у мене Fiat Stilo Abarth з коробкою передач selespeed,проблема ? що холодна машина регулярні частини, приблизно на 5 секунд, а потім починає ingolfarsi до відключення. Якщо поставлю руху відразу підуть регулярні і anchora після 5 секунд повторює, як правило, трамвай, трамвай, приблизно після 4 або 5 спроб, cos? машина прагне залишатися в русі тільки нерегулярно з датчиком детонації і каталізатор стає червоним, лампа розжарювання, для бензину не спалили.Якщо я тримаю швидке і до 3000 оборотів в хвилину або більше? машина в порядку, то коли ? гаряча машина ? ідеальний. У блоці управління двигуном є помилки, я намагався замінити наступні деталі: зонди ланда, лампи ntc, dibimetro, свічки, bobbina. Я також очистити корпус дросельної заслінки, пробував тиск в rail форсунок що ? 3,5 бар, форсунки чисті,і перемагають добре, перевірив фази. Я не знаю, pi? що йому, у вас є які-небудь ідеї? Заздалегідь спасибі всім, хто хоче мені допомогти. Хороший день
етап ти контролюється за допомогою індикатора + інструменти блокує кулачки правильні??
проте ви можете спробувати від'єднати роз'єм, який управляє соленоїд варіатора фази так, щоб не ввести в експлуатацію і спробувати...
blackwolf76
20-01-2014, 00:02
Я досить misurerei стиснення, по-моєму, має клапани, які не закриваються добре.
explosion83
20-01-2014, 00:35
етап ти контролюється за допомогою індикатора + інструменти блокує кулачки правильні??
проте ви можете спробувати від'єднати роз'єм, який управляє соленоїд варіатора фази так, щоб не ввести в експлуатацію і спробувати...
Це етап я зробив з cappeli і компаратор, спробує? навіть зняти команду на педаль
але якщо клапани не закриваються добре, повинна починатися погано, а не добре, якщо при вимиканні назад відразу,машина починається регулярне протягом 5 секунд, потім проблема повторюється
blackwolf76
20-01-2014, 01:10
Холодної, як правило, краще закрити, а то зонд не було часу, щоб виявити незгорілого палива, яке закінчується в каналізацію.
explosion83
20-01-2014, 12:40
Здрастуйте, ви можете мені сказати типу блоку управління двигуном, ch? монтує?
bosch me 3.1
fabio1207
20-01-2014, 14:50
? були порушені ебу? Це тільки в холоди проблема? Гарячого-то краще чи добре? Вибачте, всі ці питання.
на автомобілі c'? завод на газі або gpl?
carmageddon
20-01-2014, 17:20
ви хотіли сказати, метан або gpl :-)
ви я маю на увазі, метан або gpl
вибачте, для спрощення
коли ви на мотоциклі майте діагноз нападу і відстежує ще можливих параметрів, то ви повинні перебору, повинні йти поза діапазону для відгодівлі.
explosion83
20-01-2014, 20:38
Я досить misurerei стиснення, по-моєму, має клапани, які не закриваються добре.
стиснення ? 13, 4-циліндровий, 11 1
? були порушені ебу? Це тільки в холоди проблема? Гарячого-то краще чи добре? Вибачте, всі ці питання.
я не знаю, якщо ебу була порушена проблема ? тільки холодне від гарячого ? ідеальне
на автомобілі c'? завод на газі або gpl?
ми c'? один завод снд послідовно, але я також намагався вивільнити його, але нічого не змінюється
коли ви на мотоциклі майте діагноз нападу і відстежує ще можливих параметрів, то ви повинні перебору, повинні йти поза діапазону для відгодівлі.
я зробив відео з параметрами:
franco75
20-01-2014, 21:09
Якщо у вас такі високі температури вихлопних газів ? ймовірність, що машина виявиться багато відкладеного включення.
ви пробували скасувати параметрів адаптивних?
explosion83
20-01-2014, 21:56
ви пробували скасувати параметрів адаптивних?
ні, чому? з texa не змушує мене робити
я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
carmageddon
21-01-2014, 08:48
ні, чому? з texa не змушує мене робити
ви впевнені, що в активації є запис з приводу параметрів autoadattativi?
я зробив газова на стилус не шкідливо, перш ніж tararla я використовував такий варіант.
я не розумію у відео, що відбувається, ви вимкніть машину кожен малюк секунд? тому що ви падіння оборотів, а датчик повітря продовжує вимірювати одно.
при виключенні зберігається в пам'яті останній параметр-ліжко, перш ніж згаснути.
виключення ? власний дефект, який скаржиться, але не знає з-за
при виключенні зберігається в пам'яті останній параметр-ліжко, перш ніж згаснути.
виключення ? власний дефект, який скаржиться, але не знає з-за
дякую, не знаю, добре це діагноз.
проблема полягає в роботі у gpl. але не є збиток.
мабуть, не були заблоковані всі autoadattativi.
рішення: за роботу автомобіля протягом декількох днів тільки на бензині, проблеми вирішить? тільки без будь-якого втручання.
запропонувати клієнту чергувати роботу на снд з тим, на бензин.
carmageddon
21-01-2014, 09:31
проблема полягає в роботі у gpl. але не є збиток.
мабуть, не були заблоковані всі autoadattativi.
рішення: за роботу автомобіля протягом декількох днів тільки на бензині, проблеми вирішить? тільки без будь-якого втручання.
запропонувати клієнту чергувати роботу на снд з тим, на бензин.
ваше рішення ? ліки, яке буде працювати тільки якщо ecu бензин переїхав 2-3 точки, занадто багато до худим, але якщо ? посадили його максимальний зсув нуля ідеально-й? раз не працює.
якщо ecu ? посадили на худий є два шляхи : повернути газові включення ебу дуже худий, cos? від змусити ecu бензину на переміщення замовчуванням до багатих або скидання l autoadattativit? (параметр, який не може? бути відключене, чому? частина стратегії дуже складний).
якщо проблема ? стійкі ? безумовно, краще, щоб виконати скидання параметрів autoadattativi, а потім налаштувати ecu газ по вулиці, у всіх можливих умовах, слідуючи з тестером діагностики (aeb ? дуже добре для цього) все необхідне, щоб зробити корекцію в належному порядку, якщо ви не робите квест операції ritorner? незабаром в цій точці.
операція l налаштування на дорозі ? те, що мало зробити, чому? кажуть, що ви втратите час і просто завантажувати файли на ecu газу, роблячи найнеобхідніше.
спробувати усунути, вводячи протилежною проблемою (установка газу худий) не, мені здається, хороша ідея.
тоді, не ? сказав, що блок управління був змінений. ми припускаємо, що це оригінал.
коли я хороша регулювання на вулиці метану, від проблеми не вихід, чому? ? питання хімії не відповідностей.
для цих блоків управління засіб ? блок адаптації.
або природний скидання адаптації з допомогою періодичної роботі на бензині.
безумовно, ефективним, скидання адаптації, але якщо ви не "вчиться" використовувати метан між небагато часу, sar? знову з тією ж проблемою.
carmageddon
21-01-2014, 10:49
у полі " газу у нас досить досвіду, трансформації і навчання (21 країн у світі, і технічні школи)
я описав можливості? для з'ясування стратегії, я часто випадково ecu посадили люди неосвічені, що секта екю газу і на місці, і завжди, як правило, рясний, потім з цією проблемою, і я завжди вирішена, як описано...я не експериментатор в цій роботі, прекрасно знаю, як і що робити.
регулювання повинна проводитися завжди на дорозі, незалежно від хімії чи фізики, які ви хочете застосувати, pi? умовах навантаження, аналізі та pi? у вас будуть ситуації, по-різному оцінювати, для того, щоб налаштувати ecu газу, слідуючи логіці ecu бензину.
я ніколи не чув відключення autoadattativit?...але, може бути ? чому? мені не потрібно...просто знати, що двигун хоче і як це зрозуміти, що все буде просто.
Ріккардо#28
21-01-2014, 11:18
у відчаї також контролює лямбда-зонд: не ? сказав, що дасть тобі помилка в діагнозі, якщо він не працює.
пробував на моїй шкірі на 5 циліндрів, 2.0 turbo
у відчаї також контролює лямбда-зонд: не ? сказав, що дасть тобі помилка в діагнозі, якщо він не працює.
в першому пості каже, що зонд і нова, і я думаю, що так само, як каже carmageddon проблема adattabilita, що це було поза діапазону.
як вже? описано вище pi? раз,
треба скинути ecu,
поставити на місце газової системи бездоганно, і мало хто знає, що робити..
якщо не зроблено таким чином, проблема не вирішена....
у полі " газу у нас досить досвіду, трансформації і навчання (21 країн у світі, і технічні школи)
я описав можливості? для з'ясування стратегії, я часто випадково ecu посадили люди неосвічені, що секта екю газу і на місці, і завжди, як правило, рясний, потім з цією проблемою, і я завжди вирішена, як описано...я не експериментатор в цій роботі, прекрасно знаю, як і що робити.
регулювання повинна проводитися завжди на дорозі, незалежно від хімії чи фізики, які ви хочете застосувати, pi? умовах навантаження, аналізі та pi? у вас будуть ситуації, по-різному оцінювати, для того, щоб налаштувати ecu газу, слідуючи логіці ecu бензину.
я ніколи не чув відключення autoadattativit?...але, може бути ? чому? мені не потрібно...просто знати, що двигун хоче і як це зрозуміти, що все буде просто.
я не збираюся ставити під сумнів ваш досвід.
те, що ви говорите ? спільного використання і норми гарної поведінки в роботі регулювання газу.
незважаючи на це питання хімії піде , піде. відносини стехиометрической метану ? схоже на 18-20%, ніж у бензину. таким чином, autoadattamenti переміщуються на 18 - 20% у порівнянні з нормою.
тільки, що, коли ебу бачить, зсув 20% починає видавати помилки адаптації і спалахує контрольна лампа. тому ми на краю, але ? тільки одна лампа.
але для роботи на бензині, коли не вистачає 20% двигун робить ефект описується наш співрозмовник, не підтримує.
крім того, в autoadattamenti можна заблокувати, як і будь-яку іншу функцію. ? питання, щоб знати, як це робиться. і це на всі блоки управління, які я знаю.
я (був) експериментатор і, звичайно, у мене інший досвід.
carmageddon
21-01-2014, 12:45
ми починаємо вказати, що газ відрізняється від бензину в stechio, щоб близько 5% (15,5:1 для зрідженого нафтового газу та 14,7:1 для бензину), сказав, що це не ? важливо, характер палива використовується, але бенс? що ви тримаєте в навуглерожування, що ecu бензин хочете, щоб з тією ж швидкістю? втручання, які вона чекає.
тому, якщо ви автомобіль не поставити на вулиці, щоб зареєструватися в різних ситуаціях залежно від навантаження all використання і не відрегулюйте відповідним чином ecu газу, ви ЗАВЖДИ будете мати помилок у роботі.
різниця споживання між lpg і бензин ? на 20-25% проти приблизно gpl, і це залежить від суміші gpl, що насос вам продають...поки різниця в ефективності в системі послідовного gpl, якщо добре розрахована і встановлена правильно, і максимум 3% на вищевказаний двигун.
ок, згоден , я використовував дані, метану, що ? pi? несприятливі
explosion83
21-01-2014, 13:15
ні, робить все сама, я поставлю на мотоцикл і просто, навіть без прискорення
explosion83
21-01-2014, 13:21
зонди landa я вже? змінилася в 2 рази
виконати скидання параметрів, як ви сказали раніше.якщо і turbo управляє турбіною і холод, і якість? dell.масло.ще краще, якщо cn examiner оновлення sw блок управління.можна вирішити,
з ке у вас також є циліндр, менший стиск пу? легко привести до параметрів.якщо ви подивіться добре, сідел клапанів, і якщо у вас є можливість? перевірте стиснення у холодною, а потім гарячою і зробіть відмінності
carmageddon
21-01-2014, 14:00
в stilo abarth ? 2.4 20v атмосферне
цікаво, чому? часто збирають турбіни ки тримає, і я не ке ? один з тех. цікаво, для інформації
Ріккардо#28
21-01-2014, 14:36
зонди landa я вже? змінилася в 2 рази
ок ;)
я в той час мені було контролюється з тестером і повертати значення!