Прагляд Поўнай Версіі : замена marelli 59F.P2 з 59F.M2
Добры дзень, хацелася б ведаць, ці толькі ? можна замяніць 59F P2 з HW<100 (спалілі) з 59F М2, М3 і інш.. з HW >100 (што я магу scodificare з певень)????.
Дзякуй
legendaryslave
19-01-2014, 15:33
вы ? магчыма, але не з пеўня прапануе спецыяльны інтэрфейс для 59f або cdc marelli
motorsport
19-01-2014, 16:49
калі я не памыляюся, то з гала-1250, вы можаце? зрабіць у boot чытання і запісы, і гульні, і зрабіў,калі ніжэй за 100 няма, мы хочам, каб інтэрфейс для працы робіцца нават больш? хутка!!
калі я не памыляюся, то з гала-1250, вы можаце? зрабіць у boot чытання і запісы, і гульні, і зрабіў,калі ніжэй за 100 няма, мы хочам, каб інтэрфейс для працы робіцца нават больш? хутка!!
так, я ўжо? scodificata, але мае сумневы ? калі я мантую адзін 59F M3 або M5 scodificata замест P2, што адбываецца??
вы ? магчыма, але не з пеўня прапануе спецыяльны інтэрфейс для 59f або cdc marelli
Спадзеючыся, што не парушаць правілы, так? я не адмысловы інтэрфейс, вы мне гэтай МУТАЦЫІ?
legendaryslave
19-01-2014, 17:54
Але 59f-p2 на машыны ? мантуецца? У выпадку дастануцца
motorsport
19-01-2014, 19:50
так, я ўжо? scodificata, але мае сумневы ? калі я мантую адзін 59F M3 або M5 scodificata замест P2, што адбываецца??
нічога не адбываецца, не хвалюйцеся, не будзе чэргаў:D паспрабуйце з M3...m5 не добра!!
ну, сярод гэтых, пералічаных, у чым ? тое, што я магу ўсталяваць замест 59F P2?
59F М3 HW303;
59F M5 HW305;
5AF P4 HW303;
5AF N8 HW306.
Дзякуй
giuseppe1374
19-01-2014, 21:37
колькі зондаў lampda машына, два ці...
колькі зондаў lampda машына, два ці...
я не ведаю, ведаю толькі, што ? адзін pandina старога тыпу, даволі пажылы...
Я магу паспрабаваць з М3?
carlo abarth
19-01-2014, 22:10
гэта і panda першай серыі адной з першых, monatare тыя ...ледзь-ледзь твая, што дэфект назад??
legendaryslave
19-01-2014, 23:03
ну, сярод гэтых, пералічаных, у чым ? тое, што я магу ўсталяваць замест 59F P2?
59F М3 HW303;
59F M5 HW305;
5AF P4 HW303;
5AF N8 HW306.
Дзякуй
але вы ведаеце, што я не ? ніколі не адбылося гэтай замены я паспрабаваў бы я з m2 і, вядома, seguirei савета язэпа, мы бачым, колькі зондаў есць, у мяжы, зрабіць поўнае чытанне ecu, і здарылася тое, што monterai, і вырабіць агульнае на e2p, бачыў, што, будучы менш за 100 не маеце магчымасць чытаць e2p
carlo abarth
19-01-2014, 23:15
і вы не можаце выправіць!!
праблема ў шпульках
giuseppe1374
19-01-2014, 23:19
Salvat? вы пайшлі вельмі добра, нават калі я зраблю нявінніца, і замест усяго тым, што ідзе добра, нават
*карла abart:
Не пу? рамонт чаму? ? была знішчана ў той час як яны адкрытыя.
*giuseppe1374:
Збаўца = Legendary?
Тое, што я раблю, я магу паспрабаваць з М3?
у pandina мае два датчыка, таму я стараюся з M3?
Дрэнна, што ідзе, што не можа? здарыцца, а не частка???
legendaryslave
20-01-2014, 12:58
у pandina мае два датчыка, таму я стараюся з M3?
Дрэнна, што ідзе, што не можа? здарыцца, а не частка???
вы паспрабуйце з m3 дрэнна, што вы ідзяце не legendary-я-збаўца - выконвайце радзе язэпа недахоп часткова так цябе сістэма code працуе,дайце нам sapare, як яна заканчваецца я хацела б здарыцца, нават мяне
giuseppe1374
20-01-2014, 16:02
двух зондаў, м3 паспрабуйце так, калі няма змене канфігурацыі.
на жаль, не працуе.
Гарыць індыкатар кода, а не пойдзе ў ход.
Я scodificata з стары певень, прачытаўшы і перапісаўшы і той жа файл boot.
І дзеянні, якія я ўжо? рабіў у мінулым, і гэта заўседы працуе;
у гэтым выпадку, для?, я не ведаю, калі праблема можа залежаць ад scodifica зроблена дрэнна ці не сумяшчальнасць? M3
Па-мойму, не ? сумяшчальны, вы павінны паспрабаваць паставіць блок кіравання, які мае HW роўная або больш, чым стары блок кіравання, але заўседы менш, чым 100, і паспрабуйце ўжыць. Доказы таго, што вы зрабілі, не ідзіце ў добры канец, чаму? замена эбу motorola (hw<100), siemens (hw>100). Можа быць ? толькі для гэтага. Паспрабуйце, як я сказаў вам,.....
блокі кіравання з HW<100, у мяне есць дастаткова, але я не магу riverginarle з пеўня.
C'? хто-то, хто можа гэта зрабіць??
Так, мы можам казаць у спецыяльным раздзеле.
Дзякуй
giuseppe1374
20-01-2014, 20:34
блокі кіравання з HW<100, у мяне есць дастаткова, але я не магу riverginarle з пеўня.
C'? хто-то, хто можа гэта зрабіць??
Так, мы можам казаць у спецыяльным раздзеле.
Дзякуй
па-мойму, не ? зроблена добра scodifica калі вы хочаце быць упэўненыя, паспрабуйце на пункце або на lancia y, аднак, калі ў вас есць ecu ад scodificare поўнай або частковай mandemele і табе іх я раблю з дапамогай спецыяльнага інструмента, вядома, agratis вы pachi адпраўлення туды і назад.
У scodifica павінна быць зроблена добра, гэта ? ясна, але, па мне, не сумяшчальныя блокі па той прычыне, што тлумачыла вышэй, і калі ў вас есць магчымасць? паспрабуйце спачатку з эбу hw<100, роўная або вышэй, чым стары....Калі пу? карысна, нават я магу fartele з дапамогай спецыяльнага інструмента, астатнія ў наяўнасці...
АБНАЎЛЕННЕ:
Здаецца, што 59F M5 сумяшчальны.
Сення раніцай аўтамабіль ? футбольны і зняты добра. Спрабавала зрабіць вершы запускаў паспяхова.
motorsport
21-01-2014, 12:49
дайце нам ведаць,тое, што ты бачыў, калі гэта ўваходзіць у дыягностыку???
legendaryslave
21-01-2014, 13:41
АБНАЎЛЕННЕ:
Здаецца, што 59F M5 сумяшчальны.
Сення раніцай аўтамабіль ? футбольны і зняты добра. Спрабавала зрабіць вершы запускаў паспяхова.
паглядзець, што хто, ен доўжыцца выйграе, і я даведаўся рэч, дзякуй за абмен
І што hw...?
59F M5 HW305
дайце нам ведаць,тое, што ты бачыў, калі гэта ўваходзіць у дыягностыку???
Не думаю, што я зрабіў і гэта выпрабаванне, і думаю, што рабіць... калі ўсе добра, cos?
паглядзець, што хто, ен доўжыцца выйграе, і я даведаўся рэч, дзякуй за абмен
я рады, што, улічваючы мой унесак, вядома, толькі дзякуючы вам і іншым сябрам форума
LAST UPDATE:
аўтамабіль уваходзіць у дыягностыку рэгулярна, і яны сказалі мне, як стрэмка!!!
Дзякуй усім.
Праблема вырашана тады, лепш, cos?....