Перегляд Повної Версії : Старий комп'ютер
Сьогодні
18-01-2014, 18:25
Добрий вечір всім, хлопці, покопавшись в підвалі, я натрапив на старий комп'ютер, pentium MMX, з операційною системою Windows 98. Чистий, відформатований ? заноза. Що мені тепер робити, я кидаю? Читаючи на різних форумах я читав, що деякі старі програми працюють тільки на пк з процесорами pi? лінзи для тих, хто прямо зараз. Вам дається? ? обман? Якщо ? правда, які програми? Спасибі!
biondo83
18-01-2014, 23:02
Я не розумію, якщо вам не потрібні програми, які працюють під dos. В Даний Час Windows 98 ? виключено з різного програмного забезпечення та сумісності? з drivers.
blackwolf76
18-01-2014, 23:33
я riporterei, де він... по мені, зрозуміло, гідний антивірус, змушує повернути.
Принаймні, Pentium2 з XP sp3 і гігабайт ОПЕРАТИВНОЇ пам'яті. По мені ? у базовій комплектації краще і випробування d бомба, щоб спина в безпеці яка? програми і інтерфейси керування всіх типів.
M999
motorsport
19-01-2014, 01:19
Сьогодні
19-01-2014, 07:46
Ihihihihi! Ні, добре, хлопці, як комп'ютер у мене старий pentium 4, це було тільки, щоб знати, якщо це було вірно, бос мати пк старий для старих програм,... моє питання було більше? що іншою стороною, щоб зрозуміти це!
? хороша новина це.
я часто шукають старих комп'ютерів, які подорожують з win 98 і мають паралельний і послідовний.
комп'ютер cos? gi? у мене є, але я завжди думаю, на запасний, чому? я ще старі програми обробки, блок управління, який подорожує з DOS
я старий програміст, eprom, яка вимагає послідовного і інструменти програмування, який працює на паралельний порт.
будуть гарні в майбутньому.......
якщо у вас є старі програми, я пропоную залишити його і зберігати його добре.
Сьогодні
19-01-2014, 10:06
Я, на жаль, я ще новачок і не маю нічого... Але, повернувши та інформування мене я натрапив на обговорення, що відноситься до цієї теми, а також їх були проблеми дещо різні думки... Враховуючи, що тут я не бачив цього обговорення, я намагався почути думки тут, на форумі. Але навіть тут, як я бачу, є кілька думок. У будь-якому випадку, не кидайте. Я можу дізнатися, які програми ви говорите?
є інструменти та програми, які дозволяють програмувати Bosch M1.5.5, МЕНЕ 2.1, ME3.1 , ME7.3.1 , блоки управління JTS alfa romeo.
і з мого досвіду, обладнання, " сучасні", які роблять ЦЕ не настільки надійні.
Сьогодні
19-01-2014, 12:23
На цей тип комп'ютера ви внесли зміни? Тип 32 мега ОЗП на процесор досить? Ці програми працюють у DOS? Я мають інтерфейси на Windows 98?
не я зробив зміни, але в обслуговування не менш 12 - 13 років, і я можу помилятися.
тут працюють як з програмами, які використовують DOS та інші, які вимагають win98, як ті, для програмування двигуни СТС 156 ,gt, spider,brera, 159.
Mr.Flash
21-02-2014, 12:02
Сьогодні
21-02-2014, 23:02
Ок! Тому я розумію, що ті, які я чув, були не тільки легенди! Я радий!! Спасибі всім!