Прагляд Поўнай Версіі : Стары кампутар
Добры вечар усім, хлопцы, пакапаўшыся ў склепе, я наткнуўся на стары кампутар, pentium MMX, з аперацыйнай сістэмай Windows 98. Чысты, адфарматаваны ? стрэмка. Што мне цяпер рабіць, я кідаю? Чытаючы на розных форумах я чытаў, што некаторыя старыя праграмы працуюць толькі на пк з працэсарамі pi? лінзы для тых, хто прама цяпер. Вам даецца? ? падман? Калі ? праўда, якія праграмы? Дзякуй!
biondo83
18-01-2014, 23:02
Я не разумею, калі вам не патрэбныя праграмы, якія працуюць пад dos. У Цяперашні Час Windows 98 ? выключана з рознага праграмнага забеспячэння і сумяшчальнасці? з drivers.
blackwolf76
18-01-2014, 23:33
я riporterei, дзе ен... па мне, зразумела, годны антывірус, прымушае павярнуць.
Па крайняй меры, Pentium2 з XP sp3 і гігабайт АПЕРАТЫЎНАЙ памяці. Па мне ? у базавай камплектацыі лепш і выпрабаванне d бомба, каб спіна ў бяспецы котороя? праграмы і інтэрфейсы кіравання ўсіх тыпаў.
M999
motorsport
19-01-2014, 01:19
Ihihihihi! Не, добра, хлопцы, як кампутар у мяне стары pentium 4, гэта было толькі, каб ведаць, калі гэта было дакладна, бос мець пк стары для старых праграм,... мой пытанне быў больш? што іншы бокам, каб зразумець гэта!
? добрая навіна гэта.
я часта шукаюць старых кампутараў, якія вандруюць з win 98 і маюць паралельны і паслядоўны.
кампутар cos? gi? у мяне есць, але я заўседы думаю, на запасны, чаму? я яшчэ старыя праграмы апрацоўкі, блок кіравання, які падарожнічае з DOS
я стары праграміст, eprom, якая патрабуе паслядоўнага і інструменты праграмавання, які працуе на паралельны порт.
будуць добрыя ў будучыні.......
калі ў вас есць старыя праграмы, я прапаную пакінуць яго і захоўваць яго добра.
Я, на жаль, я яшчэ пачатковец і не маю нічога... Але, павярнуўшы і інфармаванне мяне я натыкнуўся на абмеркаванне, што адносіцца да гэтай тэме, а таксама іх былі праблемы, некалькі розныя меркаванні... Улічваючы, што тут я не бачыў гэтага абмеркавання, я спрабаваў пачуць меркаванні тут, на форуме. Але нават тут, як я бачу, есць некалькі меркаванняў. У любым выпадку, не кідайце. Я магу даведацца, якія праграмы вы кажаце?
есць прылады і праграмы, якія дазваляюць праграмаваць Bosch M1.5.5, МЯНЕ 2.1, ME3.1 , ME7.3.1 , блокі кіравання JTS alfa romeo.
і з майго досведу, абсталявання, " сучасныя", якія робяць ГЭТА не гэтак надзейныя.
На гэты тып кампутара, які вы ўнеслі змены? Тып 32 мега АЗП на працэсар дастаткова? Гэтыя праграмы працуюць у DOS? Я інтэрфейсы маюць на Windows 98?
не я зрабіў змены, але ў абслугоўванне не менш 12 - 13 гадоў, і я магу памыляцца.
тут працуюць як з праграмамі, якія выкарыстоўваюць DOS і іншыя, якія патрабуюць win98, як тыя, для праграмавання рухавікі СТС 156 ,gt, spider,brera, 159.
Mr.Flash
21-02-2014, 12:02
Ок! Таму я разумею, што тыя, якія я чуў, былі не толькі легенды! Я рады!! Дзякуй усім!