КПК

Перегляд Повної Версії : рада acuisto обладнання

mjet10
18-01-2014, 08:51
Добрий день,хотілося б ради, яке обладнання придбати, я в даний час possego є mpps v12,але мало встановлено,' я хотів би купити щось ще впевнений, що в разі блокування я міг би відновити ecu до школи

159sportwagon
18-01-2014, 09:29
Добрий день , пропоную на коні, v54 . Що змушує серійний bdm, jtag і boot mode

mjet10
18-01-2014, 13:36
Розумію,якщо можу зробити-інше питання, і важко використовувати, і встановити його в ****llo програмного забезпечення?

fuorigiri12000
18-01-2014, 16:04
Добрий день , пропоную на коні, v54 . Що змушує серійний bdm, jtag і boot mode
Daccordissimo теж, я б сказав те ж саме.

ducati83
18-01-2014, 16:10
боже мій, якщо ви не ? хороша якість виготовлення і, особливо, випробування з тим, хто його продає, не існує ніяких гарантій роботи і особливості установки.
як правило, краще було б мати комп'ютер використовувати тільки для інтерфейсів, так що інші програми або установки не дають турбувати...а потім думаю, що краще win версії, щоб використовувати xp sp3....навіть якщо вам вдасться змусити його працювати навіть на win7 32 і 64 біт з правильними драйверами.
я кажу з особистого досвіду.

159sportwagon
18-01-2014, 16:37
Я pc тільки для цих програм. Запитайте в адміністратора, якщо я можу надіслати вам сайт, де я купив його я . І клон європи . Заплатили 800 євро. Зараз варто трохи dimen . Всі кабелі

eobdexpression
18-01-2014, 17:22
Здравствуйте, я рекомендую ноутбук використовується тільки для програмування ecu win xp sp3 встановлений без інтернету ne, принаймні, антивірус, півень, v2 v53 і перейти спокійно, вакансії в школі в послідовний, без проблем. Те що стосується витрат півень ce коштують дешево, що вони дійсно хороші, я якщо адмін мені дозвіл, я можу дати вам сайт, де я купив і мені, все працює, з гарантією, з 300 євро тут, в італії, всі кабелі.

mjet10
18-01-2014, 17:34
вже комп'ютер то у мене є, я в якості операційної системи win xp sp3, з якою використовую тільки з діагностики autocom і mpps v12 тепер я хотів би перейти на щось серйозне, як я можу зв'язатися з admin?потім я хотів запитати, як я сказав, використання діагностики autocom та використання також рідкісні випадки, vag тепер я хотів би купити щось серйозне, але не дуже дорого для самоперевірки на все, i'll групи fiat, що ви мені порадите?

eobdexpression
18-01-2014, 17:46
вже комп'ютер то у мене є, я в якості операційної системи win xp sp3, з якою використовую тільки з діагностики autocom і mpps v12 тепер я хотів би перейти на щось серйозне, як я можу зв'язатися з admin?потім я хотів запитати, як я сказав, використання діагностики autocom та використання також рідкісні випадки, vag тепер я хотів би купити щось серйозне, але не дуже дорого для самоперевірки на все, i'll групи fiat, що ви мені порадите?

Ну якщо вам необхідно зв'язатися з admin просто спуститися вниз по сторінці форуму, де написано, зв'яжіться з нами, все далі і послав'**********unque, як самодіагностика у мене є autocom версії 2013 r3, і я чудово в комплекті все, і я думаю, що це велика я, то я б порекомендував вам використовувати

mjet10
18-01-2014, 22:48
Отже, мені потрібно тільки оновлення

motorsport
19-01-2014, 02:10
для самоперевірки на все, i'll групи fiat, що ви мені порадите?

якщо у вас autocom отримати також Multiecuscan працює з fiat/lancia/alfa інтерфейс elm237!!:)

eobdexpression
19-01-2014, 04:35
Отже, мені потрібно тільки оновлення
Привіт, якщо у вас autocom, ви можете оновити його до останньої версії завжди ammeso, що у вас інтерфейс оновлюється з чіпсетом oky, але більшість з них все таким чином, навіть якщо змінюється обладнання, rel? компоненти etc якості? менше або більше, тому мій consilgio ? щоб оновити ваш діагноз і перейти спокійно, а що стосується програміста, щоб читати і писати ecu я вам можу порадити півень v2 v 53 чудової якості? компонентів, так і на вкладці, що на роботи по праву і повторюю, що я здобуваю один perfettamenete працює в bdm, jtag і serial, й досі ніколи не було проблем, купив 300 євро тут, в італії, в одному відомо, оголошення, яке я не можу сказати, чому? поза отримання інформації щодо за винятком якщо адмін дає мені дозвіл зробити це.

leandro89
19-01-2014, 13:27
Привіт, якщо у вас autocom, ви можете оновити його до останньої версії завжди ammeso, що у вас інтерфейс оновлюється з чіпсетом oky, але більшість з них все таким чином, навіть якщо змінюється обладнання, rel? компоненти etc якості? менше або більше, тому мій consilgio ? щоб оновити ваш діагноз і перейти спокійно, а що стосується програміста, щоб читати і писати ecu я вам можу порадити півень v2 v 53 чудової якості? компонентів, так і на вкладці, що на роботи по праву і повторюю, що я здобуваю один perfettamenete працює в bdm, jtag і serial, й досі ніколи не було проблем, купив 300 євро тут, в італії, в одному відомо, оголошення, яке я не можу сказати, чому? поза отримання інформації щодо за винятком якщо адмін дає мені дозвіл зробити це.

я не думаю, що адмін, ви даєте дозвіл ? проти правил

eobdexpression
19-01-2014, 16:03
я не думаю, що адмін, ви даєте дозвіл ? проти правил

Бо я просив тільки, щоб дізнатися, чи зможу я це зробити чи ні

pdtechnology
19-01-2014, 16:44
привіт eobd чи можу я запитати, як ви зробили, щоб змусити її працювати правильно?у мене autocom я хотів його оновити, але мені завжди каже, що версія серійний compacia з інтерфейсом.....

mjet10
20-01-2014, 00:03
Завтра прошу адміністратора для вирішення __________________ дякую за інформацію

eobdexpression
20-01-2014, 12:09
привіт eobd чи можу я запитати, як ви зробили, щоб змусити її працювати правильно?у мене autocom я хотів його оновити, але мені завжди каже, що версія серійний compacia з інтерфейсом.....

Здрастуйте, для його роботи необхідно, між тим, бачимо, що версія autocom або delphi ти ? є чіп oky, що дозволяє оновлювати пристрій, і якщо ви повинні використовувати програмне забезпечення з правильним id апарату add приклад ds150 і або ds 150 (new Vci)

msport (exil77grande)
23-01-2014, 01:11

ви ж районі і мені таке ж враження, типу, що я забанений мало,якщо ви продовжуєте просити, щоб піти проти правил буде викинути, так само, вас,для тих, хто не мав ще не зрозумів, в цьому форумі, не робіть, ринок вашої продукції, що буде ясно.