Перегляд Повної Версії : Проблема На Поло 2010 1.6 Tdi 90 Л. с., Плр
привіт, хлопці у мене проблема на цій машині, makkina і в recovery і в діагностиці помилка p195800 - датчик температури відпрацьованих газів, контур 2 банк 1,коротке замикання на позитивний .. makkina і оригінальні 44.000 км .. по-вашому, і зонд ?завдяки ки мені руку
dvdtuning
17-01-2014, 17:02
Ви перевірили засмічення dpf?
motorsport
17-01-2014, 18:22
вже не знаю, що є проблеми зондів,я змінилася 2,то код помилки і дивно, де ви його взяли??
раджу перевірити датчик fap,цей датчик управляє як засмічення ? latemperetura вихлопних газів.
1.6 tdi має два датчика температури dpf/fap....
перша dpf..і після...крім того, він також лямбда-зонд вірно ? на своїй...
більше c'? датчик диференціального тиску dpf...монітор? тиск в fap/dpf постійно і до, і після...
якщо ви не ставите код vag має 5 цифр, або P-код в 4 цифри...ви ніколи не зможете зрозуміти, який компонент ? пішов...
legendaryslave
17-01-2014, 21:10
Коротке замикання у вас є розрив на проводці або на термопари перевірку impendenza з двох і continuit? проведення ecu
хлопці то і код, який мені в діагноз
ви-код деяких діагностики групи vag дають 2 нулів більше, і нормально
що ви скажіть, що це ? fap ?
хлопці, ніхто мені руку допомоги вирішити ?
Я хочу допомогти тобі, дай мені час прийти в майстерню і подивимося, щоб зрозуміти всю ситуацію
завдяки цій makkina робить мені вийти з голови
спочатку ke діагностики ви використовуєте?
у мене autocom, але я спробував, і ще, з texa, але нічого не
мені потрібні дані, dell автомобілі
як з autocom texa і ту ж помилку?
тип двигуна ? CAYB?
у makkina і поло 1.6 90cv 2010 року, 44.000 км
у makkina і поло 1.6 90cv 2010 року, 44.000 км
так, але тип двигуна? і те, ke я написав?
raziel77
25-01-2014, 21:53
у мене autocom, але я спробував, і ще, з texa, але нічого не
у texa, який говорить вам?
motorsport
25-01-2014, 22:26
а ви вирішили??
carlo abarth
25-01-2014, 22:50
повинні принести 2 подібних зондів..спробуйте їх ігнорувати зміни в evedi якщо ви зміните l помилка!!!
повинні принести 2 подібних зондів..спробуйте їх ігнорувати зміни в evedi якщо ви зміните l помилка!!!
Пропозиція Carlo abarth і хорошим доказом, якщо вони схожі . спочатку потрібно підняти автомобіль і подивитися зонди, якщо двері та misurale з тестером в ом і перевірте значення
carlo abarth
26-01-2014, 12:41
crteam і випробування швидше зробити...без нехтування механіки, фахівці форуму!!!
немає і немає ніякого протиріччя, і краще, і, не витрачаючи ні копійки :-)
carlo abarth
26-01-2014, 13:06
давайте почекаємо і подивимося, що нам говорить!!!