Перегляд Повної Версії : що блок живлення usatre???
frantik3
16-01-2014, 18:05
мене попросили клієнта, якщо він повинен використовувати для живлення півень в школі або блок живлення постійного струму або перемінного струму ті, які я використовую в змінний, але я думаю, вадино, на березі моря добре, навіть постійно хтось знає, як дати мені інформацію про
мене попросили клієнта, якщо він повинен використовувати для живлення півень в школі або блок живлення постійного струму або перемінного струму ті, які я використовую в змінний, але я думаю, вадино, на березі моря добре, навіть постійно хтось знає, як дати мені інформацію про
По мені, якщо пристрої ? вчився, щоб отримувати живлення постійного струму не пу? працювати правильно, якщо на харчування в змінний, і навпаки. Для досвіду я повинен був замінити клієнту, блок живлення, маршрутизатор подається харчування постійно, помилково я взяв блок живлення змінного струму і не працює взагалі. Сигнали, які дають на виході абсолютно різні. Блоків керування автомобілів, будучи на харчування безпосередньо від акумуляторної батареї повинні бути постійно.
motorsport
16-01-2014, 19:03
я використовую, щоб півень блок живлення стабілізований 12v 5A!!
Backgroop
16-01-2014, 19:04
Джерела живлення різних ecu автомобілів в постійного струму DC, ти де використовує ті змінного струму AC??
півень йде живлення постійного струму, єдине, що ви повинні тримати очі і силу струму, яка повинна варіюватися від 1,5 до 2А (ампер?)..
motorsport
16-01-2014, 19:13
ось він вкладення, якщо ви пу? допомогти блок Живлення стабілізований фіксованого напруги ніколи не було проблем читання & листа в банк!!
frantik3
16-01-2014, 19:16
блок живлення на джека кругом, і я використав все те, що півень і 220 в ЗМІННОГО струму вихід: 12 в dc, отже, продовжується, або знайти блок живлення, лічильник 12 продовжує? з тестером з тим, джек, я бачу, негативні і позитивні, тобто шляхом звернення polarit? з тестером я бачу знак "мінус", у той час як у лавці мінус з тестера не бачу
elettro72
16-01-2014, 19:29
frantik3
sar? блок живлення здвоєний
frantik3
16-01-2014, 19:32
і це теж добре
carlo abarth
16-01-2014, 23:02
я використовую постійного струму 5amp!!! я не від проблем, і стабілізований!!
я використовую постійного струму 5amp!!! я не від проблем, і стабілізований!!
блок живлення 5amp добре? - доведеться accopiare з батареєю буфер для безпеки,в моєму районі іноді є перепади струму навіть при st? плануєте піде струм, і я залишаюся навідліг так часто, як я ? довелося!!
cinqueturbo
17-01-2014, 01:39
блок живлення 5amp добре? - доведеться accopiare з батареєю буфер для безпеки,в моєму районі іноді є перепади струму навіть при st? плануєте піде струм, і я залишаюся навідліг так часто, як я ? довелося!!
Є групи continuit? звані також UPS буде дуже добре для вашої проблеми..
мій тримає майже півтора години...
motorsport
17-01-2014, 10:04
Ну і даремно...я теж використання групи ups робіт, безтурботний,мій тримає півгодини,годину, півтора і дуже добре покладіть також машини, на мотоцикл, але, що ви поставили акумулятор truck всередині?? hihiihihihi
cinqueturbo
17-01-2014, 15:38
Ну і даремно...я теж використання групи ups робіт, безтурботний,мій тримає півгодини,годину, півтора і дуже добре покладіть також машини, на мотоцикл, але, що ви поставили акумулятор truck всередині?? hihiihihihi
Не зовсім;).. але він дві батареї по 12 7A тип Скутер, тримає Пк, принтера, зовнішнього жорсткого диска і лампа на комо:p..
найкращим джерелом енергії 12 б не розряджений акумулятор ne нічого
я використовую блок живлення x пк, і це прекрасно
eobdexpression
22-01-2014, 13:22
Я думаю, що блок живлення стабілізований 220 v на 12 v, так і ідеальним, а також зовнішній акумулятор нормальний, не ? погано
cinqueturbo
22-01-2014, 14:29
Be хороший акумулятор 70А під туристичне і дуже!.. ;)