КПК

Прагляд Поўнай Версіі : праблема абнаўлення esi tronic

zullo
16-01-2014, 00:22
прывітанне ўсім, хацеў бы спытаць, калі і здаралася каму-то прыйдзецца ўсталяваць esi tronic 2013\3 пакласці сваю патч ў тэчку адкрыць soft, ўсе добра адкрываецца, 2013\3 проста актыўны і перазагрузкі ў акенцы або пасля адкрыцця soft пытацца мяне 2.0, і кажа мне, no file found і не магу зрабіць нічога іншага, калі выдаліць мяккай і ўсталеўваю я зноў заўседы экран, які шукае мяне 2.0 я збіраюся ў псіхлячэбніцу калі адфарматаваць яго і ўсталяваць esi новае, з чым ен актыўна ідзе заўседы добра, мус ...

fuorigiri12000
16-01-2014, 11:41
Вы ўсталявалі ў папярэдніх версіях.

blackwolf76
16-01-2014, 13:29
Вось ужо стаў тупей я...

Для вяртання ў працоўную версію, вам трэба выбраць аднаўленне кампутара ў рабочай канфігурацыі, перш чым ўключыць. Праблема ? прывязалі на win7 і на КГ, якія вы выкарыстоўваеце разам з іх выпраўлення.

Я вырашыў, дазволіўшы мне зрабіць ўключэнне з КГ, што не патрабуе патч на форуме, іншаземец, і працуе без праблем. А на новых версіях bosch КГ не ўключыць opel і renault, а затым, пакуль я не праблемы абнаўлення я працягваю выкарыстоўваць 2012/3, што выдатна працуе.

Магчыма, у гэты час вы можаце працаваць на 2.0...

zullo
16-01-2014, 13:32
няма ен адфарматаваны, і я пачаў непасрэдна з 2013\3 u і u1 падчас ўстаноўкі, але папрасіў dvd 1 2013/1 то dvd 2 проста .

Вось ужо стаў тупей я...

Для вяртання ў працоўную версію, вам трэба выбраць аднаўленне кампутара ў рабочай канфігурацыі, перш чым ўключыць. Праблема ? прывязалі на win7 і на КГ, якія вы выкарыстоўваеце разам з іх выпраўлення.

Я вырашыў, дазволіўшы мне зрабіць ўключэнне з КГ, што не патрабуе патч на форуме, іншаземец, і працуе без праблем. А на новых версіях bosch КГ не ўключыць opel і renault, а затым, пакуль я не праблемы абнаўлення я працягваю выкарыстоўваць 2012/3, што выдатна працуе.

Магчыма, у гэты час вы можаце працаваць на 2.0...

амаль так і раблю istallo ў 2012/3 і праз ж думаў я, што праблема была ў кг